01 Ιουνίου 2008

Γύμνια και των γονέων

Ο απίστευτος κουβάς έπεσε χθες με τη Μπραν… Όχι κύριοι γιατί η υπερομάς ηττήθηκε με 4-3 και πήγαν άκλαυτα τα μπετά του 1,35. Όχι γι’ αυτό, το έχουμε πει πως δεν μας ενδιαφέρουν και πολύ τα αποτελέσματα. Αλλά γιατί σχεδόν κανείς από τους έχοντες τη γνώση των πρωταθλημάτων αυτών, δεν φρόντισε να μας ενημερώσει για τις δύο τρανταχτές απουσίες της Μπραν, στις εφημερίδες!

Μάλιστα…

Σάββατο πρωί η ημέρα ξεκίνησε με μελέτη, και πως τα φέρνει η τύχη και κάθεται κέντα στο μυαλό ο φοβερός και τρομερός Ντεμπά Νιρέν, για τον οποίο έγραφε ο Καθηγητής Μυστήριος (εμπνευσμένα κείμενα) στο Match Money, ότι θα απουσίαζε με την εθνική του και παρουσίαζε και το στόρι των Αφρικανών παικτών στα βόρεια πρωταθλήματα.

Γυρνάμε στο ρεπορτάζ, τίποτα για την απουσία, γυρνάμε στη στήλη του Νορβηγοψαρά, τίποτα για την απουσία. Ανοίγουμε το «Στοίχημα», νούλα για τις απουσίες («χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα») στις ειδήσεις, μόκο και στις ειδήσεις του Νορβηγού. Ανοίγουμε το «12Χ», παίζει η είδηση στην ανάλυση των αγώνων, τουμπεκί στη στήλη του Νορβηγού αναλυτή. Ανοίγουμε και την «King Bet», αόρατη η είδηση και στις ειδήσεις των αγώνων και στη στήλη του γνωστού Νορβηγού.

Κλείνουμε τις εφημερίδες του στοιχήματος και πάμε στα ζόρικα στοιχηματικά αγόρια… Εξέδρα Bet και Active Bet (Sportday) λένε πως δεν υπάρχουν απουσίες, το Daily Bet (Goal) γράφει για κάποιον που επιστρέφει.

Και τις πετάς όλες στον κουβά.

Σοβαρευτείτε ρε…

Ο κόσμος πληρώνει, σας διαβάζει, εμπιστεύεται τους ειδικούς αναλυτάδες σας και παίζει αυτά που αυτοί που παρακολουθούν στενά, προτείνουν.

Δεν τους ελέγχει κανείς σας; Δεν την ψάχνει κανείς τη δουλειά σοβαρά;

buzz it!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία όλα αυτά, αλλά μήπως πρέπει να πληροφορηθείς και εσύ πως ο Ντεμπά Νιρέν είναι από τους χειρότερους παίκτες της Μπραν και ότι κλαίνε τα λεφτά τους στο Μπέργκεν για την μεταγραφή; Είναι τοσο σημαντική η απώλεια του που έχει βάλειένα γκολ σε 7 αγώνες. Εκεί οφείλεται το διπλό ή στην τραγική άμυνα της Μπραν; Ετσι για να είμαστε και λίγο αντικειμενικοί και να μην ψάχνουμε συνεχώς για εξιλαστήρια θύματα...

ANTI-BET ARMY FACTION είπε...

Μιας και μιλάτε τη γλώσσα των αριθμών, και όχι ουσιαστικά, πως δηλαδή ο Ντεμπά Νιρέν είναι στην εθνική του μαζί με έναν ακόμη διεθνή συμπαίκτη του και όχι στην ομάδα του τη Μπραν, σας λέμε.

7 παιχνίδια βασικός και 1 γκολ ο απολογισμός σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος, και έλειψε για την εθνική του. 1 ματς κυπέλλου και 1 γκολ.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και την παρατήρησή σας.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως εγώ ξέρω πως η Μπραν χωρίς αυτόν πώς τον λέτε που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του, έβαλε τρία μπαλάκια. Άρα κάτι άλλο έφταιξε που η Μπραν έχασε. Όπως ξέρω πως οι Ρόζενμποργκ και Άλεσουντ έπαιζαν με τα δεύτερα και στο τέλος νίκησαν. Όποιος φιλαράκια παίζει στοίχημα με τις απουσίες, τον γράφει η ιστορία και μάλιστα με χρυσά σκαλιστά γράμματα!!!