04 Ιουνίου 2008

Ζωγραφική, γυμναστική, εκδρομή...

Ανακοινώθηκε ο Παπαδόπουλος, παντού χαρά μεγάλη, κι από τη χαρά, σ' έπιασε παραζάλη... οέο!

Και διαβάζουμε "Ο Γιάννης Παπαδόπουλος αποτελεί το τρίτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, μετά τον Γιώργο Γκαλίτσιο και τον Πάβελ Κόβατς. Στο πρωτάθλημα της φετινής περιόδου, είχε 21 συμμετοχές με τη φανέλα του Γηραιού, εκ των οποίων οι 12 ως βασικός. Από αυτά τα 21 παιχνίδια, στα 6 αντικαταστάθηκε. Δέχτηκε 3 κίτρινες κάρτες, ενώ πέτυχε ένα -και μοναδικό- καταπληκτικό γκολ στις 25 Δεκεμβρίου 2007, στη νίκη του Ηρακλή 3-0 επί της Ξάνθης στα Πηγάδια".

Ως εδώ, καλά.

Διαβάζουμε και λίγο παρακάτω, στο ίδιο θέμα:
"To who is who του Παπαδόπουλου

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1989 και προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια, καθώς πατέρας του είναι ο Δανιήλ Παπαδόπουλος που έκανε μεγάλη καριέρα στον Ηρακλή

Ο νέος ερυθρόλευκος άσσος αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και είναι μαζί με τους Λευτέρη Ματσούκα, Κυριάκο Παπαδόπουλο και Βασίλη Λαμπρόπουλο, βασικό στέλεχος της Εθνικής μας ομάδας των νέων που προκρίθηκε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος νέων που θα γίνει στην Τσεχία.

Φέτος αγωνίστηκε με τον Γηραιό σε 20 αγώνες πετυχαίνοντας ένα γκολ, ενώ την προηγούμενη σεζόν είχε αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια."


21 συμμετοχές, 21 παιχνίδια, 20 αγώνες. Θα πεις, μπορεί να μετρήσαν και του κυπέλλου και χάθηκε η μία. Εύλογα δικέ μου!

Αμ δε... το παλικάρι είχε δύο συμμετοχές στο κύπελλο.

Κάποιοι στο κατά τ' άλλα εξαιρετικό sport.gr την ώρα της αριθμητικής, ονειρεύονταν τη ζωγραφική, τη γυμναστική, καμιά εκδρομούλα... (σίγουρα πάντως όχι τη γεωγραφία... βλέπε παλαιότερο θέμα)

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: