12 Ιουνίου 2008

ΦΤΟΥ ΣΑΣ!


Και ντροπή στην ΕΡΤ που δεν σας πέταξε έξω από το στούντιο με κλωτσιές και σπρωξιές, όπως σας αξίζει. Η τρομερή τριπλέτα Αντώνης Κατσαρός, Παύλος Παπαδημητρίου και Πέτρος Μίχος σε ένα εγκληματικό λάθος. Και κανείς δεν διόρθωσε κανέναν...

Γιατί δεν μιλάμε για σφάλμα όταν ξεκινάς ανάλυση του Α’ ομίλου και αναφέρεσαι στην περίπτωση ισοβαθμίας της Τουρκίας και της Τσεχίας τονίζοντας πως σε περίπτωση ισοπαλίας θα παίξουν ρόλο η κατάταξη της FIFA και θα πάμε σε κληρώση.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Για να μαθαίνετε κύριοι: Βάσει των κανονισμών, σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ομάδων που αγωνίζονται μεταξύ τους την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, και σε περίπτωση που τα τρία πρώτα κριτήρια ισοβαθμίας (βαθμοί στο μεταξύ τους παιχνίδι, διαφορά τερμάτων, καλύτερη επίθεση) είναι ίδια, αμέσως μετά τα 90’, θα ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι!

ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ...

Και σα να μην έφτανε αυτό, λίγο μετά τις 02.00, έρχεται καπάκι η νέα γαρδούμπα του Παπαδημητρίου… Η Τουρκία χρειάζεται μόνο νίκη. Μας ισοπέδωσες Παυλάρα, μας ισοπέδωσες!!!

Αν δεν ξέρετε ούτε τους κανονισμούς, δεν δικαιούστε να βρίσκεστε εκεί που βρίσκεστε. Γιατί ενημερώνετε χιλιάδες τηλεθεατές, οι οποίοι αύριο/μεθαύριο θα πάνε στα πρακτορεία και θα παίξουν τα λεφτουδάκια τους, έχοντας κατά νου αυτά που εκτοξεύσατε.

Το λιγότερο που έχετε να κάνετε πλέον, είναι να ζητήσετε συγνώμη στους τηλεθεατές-πελάτες για τη ΛΑΘΑΡΑ και να ενημερώνεστε, να διαβάζετε, μπας και αποφύγετε επόμενες γκέλες.

buzz it!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ισχύει όντως; Γιατί αν είναι έτσι είναι εκπληκτικό αλλά αμφιβάλλω! Έχεις κανένα site να μου δώσεις; Πάντως αν έκαναν τέτοια παπαριά είναι ελεεινοί!

Ανώνυμος είπε...

Ελεεινοι ειναι ετσι κι αλλιως

Ανώνυμος είπε...

http://www.euro2008.uefa.com/news/kind=1/newsid=713942.html

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά τα λες! Ποιος ακούει, όμως...

Rayman είπε...

χααχαχαχ ρε σεις εδώ ο σχολιαστής του αγώνα πορτογαλία τσεχία είπε το εξής, and I quote "Δύσκολεύουν τα πράγματα για την Τσεχία που τώρα πρε΄πει να τα παίξει όλα για όλα στο επόμενο παιχνίδι ΕΙΤΕ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ"