31 Μαΐου 2008

Έλεος κύριοι, έλεος!

«Μονόδρομος για την Πιατσέντζα», ο τίτλος. Και στο κείμενο διαβάζουμε ότι «η Πιατσέντζα είναι από τις ομάδες που κυνηγάνε την νίκη, αφού με 46 βαθμούς βρίσκεται πάνω από τη ζώνη των μπαράζ, ωστόσο ακόμα και η ισοπαλία μπορεί να τη φέρει σε δύσκολη θέση. Έτσι κόντρα στην αδιάφορη Μάντοβα μπορεί να κάνει το τρίποντο και να πάρει τη νίκη. Η Πιατσέντζα δεν ευνοείται σε ισοβαθμία με την Τρεβίζο, την οποία φοβάται, και έτσι το τρίποντο είναι μονόδρομος».

Αυτά γράφει ο φίλτατος Θοδωρής Ραλλής και προτείνει τον άσο της Πιατσέντζα με απόδοση 2,20 (σιγά μην έδινε τόσο πολύ ένας άσος στη 2η Ιταλίας αν έπαιζε την τελευταία αγωνιστική ένας που ενδιαφέρεται με έναν αδιάφορο, αλλά αυτά είναι… ψιλά γράμματα), ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ την πραγματικότητα, που λέει, όπως τη διαβάζουμε και στις επόμενες σελίδες της King Bet, ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι βαθμολογικά αδιάφορο, αφού και οι δύο ομάδες έχουν σωθεί!!!

Μία από τα ίδια και από τον Πέτρο Μαυρογιαννίδη στο «Στοίχημα». Γράφει ο Πετράν: «Η Αβελίνο με νίκη μένει και παρόλο που η Μπρέσια θα παίξει πλέι οφ, μπορεί να πάρει τον άσσο. Πανικός θα γίνει στο Τρεβίζο – Μόντενα και αν κερδίσουν οι γηπεδούχοι θα μείνουν κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν πλέι άουτ». Παπάρια μάντολες λέμε εμείς! Η Αβελίνο έχει πέσει και το Τρεβίζο – Μόντενα είναι βαθμολογικά αδιάφορο!

Είναι τραγικό, είναι απερίγραπτο και όπως γράφει πολλές φορές όταν τα χώνει σε άλλους «επαγγελματίες» του χώρου (και πολύ καλά κάνει) ο Book Nομικάριος «αν είχα τέτοιον στο σάιτ μου, θα τον είχα διώξει».

Έλεος με τους άσχετους που παρασύρουν τον κόσμο.

Έλεος!

buzz it!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα κάνεις ρε μεγάλε που βαζεις και Link τον book-nomikario...Σπρώχνεις δηλαδή άτομο του στυλ "ημι-βασικος σταρ 15 συμμετοχες" που λεει και στο τελος δινει κάτι του στυλ Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ Χ2 (το χει δωσει σε εφημεριδα αυτό αν είναι δυνατόν)....

Ωραίος είσαι... εύγε. Πες στο φιλαράκο σου το Νομικάριο πως άλλο το πόσο ημιβασικός είναι ο κάθε παίκτης και το αν παιζει και άλλο το στοίχημα. Σχεδόν 2 διαφορετικά πράγματα ειναι. ΚΑΙ Ο ΝΟΜΙΚΑΡΙΟΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τι του τα χώνεις αδερφέ... Αφού αυτός ο ίδιος ο νομικάριος είναι! Αυτός που το μεγαλύτερο σημείο που έχει δώσει είναι το 1,05! Ήμαρτον!