13 Ιουνίου 2008

Euro 2008 και νηστείες…

Όσο γκελ έκανε η τευχάρα με το περιοδικό στο Match Money, τόσο αντι-γκελ έκανε το σημερινό τεύχος. 48 σελίδες, με κύριο βάρος στο Euro, αλλά ως εκεί.
Στα άλλα, μετεξεταστέοι.

Ο κόσμος που παίζει τζόγο και ψάχνεται χοντρά για να βρει τις ευκαιρίες, δεν παίζει μόνο Euro κύριοι… Ψάχνεται για να βρει χαραμάδες και να λιώσει τους μπουκ σε κάθε διοργάνωση. Ιδίως σ’ αυτές που θέλουν ψάξιμο, όπως τα προκριματικά σε Ασία και Αφρική…

Ωραία σελίδα! 9 ματς, βαθμολογίες γενικές (σας είπε κανείς ότι δεν θέλουμε να ξέρουμε τι έκαναν εντός και εκτός της χώρας τους; ), χωρίς αποστολές, χωρίς το πρόγραμμα των αγώνων που έρχονται γι’ αυτές τις εθνικές και χωρίς 1-2 ειδήσεις.

Ακόμα και το Κοσμοπόλιταν, τα 10 μυστικά του σεξ, τα αναλύει σε 3-4 σελίδες, με «έτσι», με «αλλιώς», με «μπούκλες».

Οι αποστολές, το πρόγραμμα, οι γεμάτες βαθμολογίες, οι γνωστότεροι παίκτες τους, είναι στοιχεία που δεν πρέπει να λείπουν, και βοηθούν τον παίκτη στο παιχνίδι του. Του ανοίγουν τα μάτια!

Ασε δε, που οι Αλγερίες, τα Μαλί και οι Αυστραλίες έχουν από πέντε παικταράδες και 2-3 να τους λείπουν αρκεί για να ανατραπούν οι ισορροπίες και να βγουν παστέλια σουσαμάτα!

Αυτό που πάντως μας άρεσε, είναι που δεν κάνατε πρόταση για τζόγο. Το βρήκαμε πολύ ντόμπρο. Και την κατάταξη των εθνικών στη FIFA. Τουλάχιστον με αυτό πήραμε μια μυρωδιά για το τι απίδια πιάνει στο περίπου η καθεμιά…

Αποστολές και γεμάτες ειδήσεις σ’ αυτά τα ματς δεν είχε ούτε το 12Χ, αλλά τουλάχιστον εκεί υπήρχαν οι προϊστορίες, κι αυτές μας βοηθάνε! Τραγικές οι βαθμολογίες και στη King Βet, με τον 5ο Ασιατικό Όμιλο να έχει νυστάξει προς τα αριστερά... Πάντως, μια είδηση για τους Αυστραλούς, ή την Αγκόλα και την Γκαμπόν, αυτοί την έχουν. Άρα, την έψαξαν τη φάση, αν και στη στοιχηματική πρόταση, σφίγγονται κι έχουν ζόρια. Στοίχημα παίζουμε κύριοι… Με δύο 1Χ, δύο No bet και ένα 1/Over, το κλείσαμε το μαγαζί! Αν δεν έχεις εικόνα και άνθρωπο να παρακολουθεί τις εξελίξεις σε Ασία και Αφρική, μη δίνεις πρόταση… Ασ’ το να πάει. Δες τις προτάσεις στη σελίδα 54, και θα καταλάβεις φίλε μου.

Το «Στοίχημα» έκανε τον κόπο να μας βάλει
το πρόγραμμα, τα ματς που έρχονται για τις Αφρικανικές και Ασιατικές, μια-δυο βασικές ειδήσεις σε ορισμένες από αυτές τις εθνικές, και το παλεύει να ανατρέψει τις κάκιστες εντυπώσεις που άφησε με το τεύχος της σέντρας του Euro. Αν είχατε και την κατάταξη στη FIFA ή τις αποστολές, θα σας βγάζαμε καπέλο.

Μην ξεχνάτε κύριοι, το ερχόμενο Μουντιάλ, θα γίνει στην Αφρική…
Βάλτε μας γερά στο κλίμα από τώρα.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: