06 Ιουνίου 2008

Τα είδαμε όλα!

Και ένα έχουμε να πούμε…

Βαδίζουμε σε εκσυγχρονιστικούς δρόμους, με ωραία πράματα, ομορφιές για το στοίχημα, και σελίδες με νόημα. Ότι πρέπει για τον κόσμο που θέλει να μάθει στοίχημα, κι όχι να τζογάρει άσκοπα.

King Bet με περιοδικό. Όχι κι άσχημα για τα κυβικά της, χωρίς τίποτα ιδιαίτερο για το στοίχημα. Είναι πάντοτε δροσερό, αλλά επιδέχεται βελτιώσεων. Ωραίο εξώφυλλο!

Στοίχημα με ένθετο. Ωραίο σκίτσο, ωραίοι και οι σκόρερ, αλλά ως εκεί. Μάλλον στήθηκε στα γρήγορα το στόρι και θα ξεχαστεί εξίσου γρήγορα.

12X ΜΠΟΥΚ με περιοδικό. Εμείς περιμέναμε κάτι διαφορετικό, κάτι καλύτερο. Δεν μας έδωσε το κάτι παραπάνω εκτός από τα νοσταλγικά πρωτοσέλιδα του 2004. Καλύτερα να βάζατε αυτά στο πρωτοσέλιδο. Δεν είναι κακό να περιμένεις κάτι καλύτερο από μια δύναμη του χώρου.

MATCH MONEY με περιοδικό. Αντικειμενικά, σούπερ. Εύγε, δουλειά με μεράκι κύριοι. Φανταστικό περιοδικό, γεμάτο, που έχει να πει πολλά στον παίκτη. Πάρα πολλά και με νόημα... Και πάλι εύγε.

Και στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής τέτοια και καλύτερα. Και να ξέρετε ότι ο κόσμος έχει κριτήριο, καταλαβαίνει και εκτιμά τις σωστές δουλειές.

buzz it!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το περιοδικο του match-money ειναι κυριολεκτικα απαιχτο.Απιστευτα αναλυτικο(ειδικα η αναλυση καθε παιχτη του γιουρο ξεχωριστα)Απτα καλυτερα ενθετα διοργανωσεων που εχω διαβασει.Και μονο οτι εφαγα ενα τριωρο χωρις να το παρω χαμπαρι με την παρτη του σημαινει πολλα

Ανώνυμος είπε...

Όσο και να αναλύσεις το ποδόσφαιρο, παραμένει το πιο απρόβλεπτο άθλημα μετά το baseball. Και λόγω του Χ, είναι το πιο απρόβλεπτο για στοίχημα.....