22 Νοεμβρίου 2010

Τόσο μείον μπήκε το ταμείο;


Τι έγινε ρε παιδιά στο Ταμείο;

Γιατί τόσο γρήγορα και άξαφνα έκλεισε μια τόσο καλή προσπάθεια;


Εντάξει, οι πωλήσεις δεν πήγαν και πολύ καλά παρά το 1,90 και όλοι θέλουν το καλύτερο σε πωλήσεις ειδικά οταν έχουν επενδύσει αρκετά σε διαφήμιση, αλλά μάλλον αυτή ήταν μια κίνηση που δεν περίμενε κανένας.


Οντως πήγε ψηλά ο πήχης εξαρχής με το περί "καλύτερων" στο πρώτο τεύχος. Αλλά ας πούμε, κάνεις αλλαγές για να βελτιώσεις κάποια πράγματα, αλλάζεις λίγο την τακτική σου... Μετά από τόσα λίγα τεύχη παίζεις αναγνωριστικές μπαλιές.


Αυτό το κλείσιμο ήταν αναπάντεχο. Ακόμα και αν τα ποσοστά κάποιων εκ των συντελεστών δεν ήταν καλά ή οι ειδήσεις δεν περπατούσαν έτσι όπως ήταν, θα μπορούσανε να αλλάξουν.
Μπορεί να μην καταφέρνεις να συναγωνιστείς με τη μία το Στοίχημα ή το Match Money, ή τα δεκάδες ένθετα πια, αλλά γιατί δεν παραδειγματιστήκατε από την Kingbet; Δεν είδατε για πόσο καιρό την πάλευαν την εφημερίδα; Πόσες μεταγραφές έκαναν; Μέχρι και Γεωργίου (αλήθεια, γιατί δεν έγραφε και εκεί αφού είναι ψυχή στον Φίλαθλο;) πήραν που χρόνια ήταν στο Match Money, μέχρι Billara και δώσε αλλαγές! Και είναι σίγουρο πως οι μεταγραφές κοστίζουν, αλλά χρειάζονται.

Είναι δύσκολες οι εποχές, αλλά δεν δώσατε μια ευκαιρία ακόμη. Τόσο μείον μπήκε το ταμείο;


Εμείς θα πούμε κρίμα που δεν έπιασε ούτε τα 20-25 τεύχη.

buzz it!

2 σχόλια:

beholder είπε...

Κοίτα, σε ότι αφορά τις προβλέψεις, το Ταμείο δεν ήταν μείον, κάθε άλλο. Ήταν τρίτο σε κερδοφορία μεταξύ όλων των εντύπων που παρακολουθούμε, κατά το διάστημα της κυκλοφορίας του (24/9 - 19/11).
Βέβαια, δεν μπορώ να πω ότι δικαιολογούταν η κομπορρημοσύνη...
Κατά τα άλλα, και εγώ εκπλήσσομαι. Τι σόι business plan είχαν φτιάξει; Τι σόι έσοδα περίμεναν και από που;
Δεν είναι και τίποτα πρωτάρηδες...
Μυστήρια πράματα....

Vaggelis είπε...

τι να κάνουμε ρε παιδιά... σε αυτή τη ζωή αν αξίζεις προχωράς.
είχα πάρει το πρώτο φύλλο τους και οι άνθρωποι έγραφαν λες και μόνο αυτοί ήξεραν το στοίχημα...
τώρα δεν τους βλέπω πουθενά....
βαθιά τους ακούω...
ο καθένας ΕΚΕΙ που του αξίζει.