02 Νοεμβρίου 2010

Δεν ξανάγινε!


- Είναι εφημερίδα του Καραγιαννίδη.

- Η γραφή της πιο αυθεντικά τζογαδόρικη δεν γίνεται.

- Respect στο τιμ του kerdoskopos.com

- Κοστίζει μόνο 1,90.

Για αυτούς τους λόγους στηρίζουμε και… πάμε με χίλια Ταμείο!

Μας χαλάει όμως μια τόσο αρσενικιά εφημερίδα να πέφτει ώρες-ώρες σε επίπεδα κάτω από το πάτωμα. Τα πανηγύρια, τα κλαπατσίμπαλα, οι γάμοι και οι χοροί, σε μία χώρα που τελικά μόνο οι στοιχηματατζήδες (λένε ότι) πάνε καλά και σπάνε κάθε Σαββατοκύριακο όλα τα ρεκόρ επιτυχημένων προγνωστικών και υψηλής απόδοσης, τα έχουμε εμπεδώσει πια και θαρρούμε πως στον υψηλής νοημοσύνης αναγνώστη δεν κάνουν κανένα “κλικ”.

Στο σημερινό όμως πρωτοσέλιδο του Ταμείου γίνονται τα εγκαίνια μίας πιθανώς νέας και άκρως επικίνδυνης μόδας.

"11 ΣΤΑ 11 ΕΔΩΣΑΝ ΣΕΡΓΚΕΪ, ΜΑΝΙΟΣ σε Γερμανία, Under-Over"

Πρόκειται για εφεύρημα-παγκόσμια πατέντα.

Ο Σεργκέι έδωσε 4/4 underover στην σελίδα 8: Μπρέσια – Νάπολι under με απόδοση 1,60, Μάλαγα – Σοσιεδάδ over με απόδοση 1,75, Σεντ Πάουλι – Άιντραχτ over με απόδοση 1,65 και Ντέρμπι – Γουότφορντ over με απόδοση 1,65. Πολύ δυνατός ο Σεργκέι.

Ο Μανιός έδωσε 3/3 στην Α’ Γερμανίας στην σελίδα 43: Βέρντερ Βρέμης – Νυρεμβέργη διπλό με απόδοση 5,50, Βόλφσμπουργκ – Στουτγάρδη άσο με απόδοση 1,95, Καϊζερσλάουτερν – Γκλάντμπαχ άσο με απόδοση 2,00. Τρομερές οι προβλέψεις του και στην Β’ Γερμανίας, στην σελίδα 44: Κότμπους – Μπόχουμ over με απόδοση 1,55, Άαχεν – Όσναμπρικ over με απόδοση 1,55, Μπίλεφελντ – Ουνιόν διπλό με απόδοση 2,80 και Καρλσρούη – Μόναχο 1860 διπλό με απόδοση 2,45.

Εκπληκτικά ποσοστά επιτυχίας και από τους δύο. 4/4 ο ένας, 7/7 ο άλλος, ας τα ενώσουμε (και ας πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα και σε δύο εντελώς άσχετες μεταξύ τους σελίδες), ας το κάνουμε λοιπόν 11/11 που χτυπάει πιο καλά στο μάτι και ας το ονομάσουμε “Η «συμμαχία» του Στάλινγκραντ”!

Συγγνώμη, το έχετε ανάγκη κάτι τέτοιο; Και αν ναι, γιατί δεν προσθέσατε το 2/2 του Παγαρτάνη στην Τουρκία, να το κάνετε 13/13; Και το 2/2 του Σμυρνίδη στην Α’ Νορβηγίας για το 15/15; Άσε που με το 2/2 του Χάρη Σταύρου στο ΝΒΑ της Παρασκευής το ταμπλό θα έγραφε 17/17!!!

Σοβαρευτείτε. Υπάρχουν πολλών λογιών γύφτικα σκεπάρνια στο σινάφι σας, μην μας τρελαίνετε και εσείς.

ΥΓ1: Το 80% της Ενδεκάδας μπαγιάτεψε. Έγινε 72% τη Δευτέρα (ψηλά και πάλι αλλά θα περάσει στα ψιλά).

ΥΓ2: Απορία: έχουμε ή δεν έχουμε αντίπαλο; «Είμαι παίκτης. Παίζω μόνος μου όμως. Δεν έχω αντίπαλο, παρά μόνο τον μαλάκα τον εαυτό μου. Ή, τον ξύπνιο εαυτό μου. Δεν είναι αντίπαλοι μου οι μπουκ». Editorial Καραγιαννίδη. Γυρνάς σελίδα και διαβάζεις Χαρόπουλο: «Τί κάνει ο καλός παίκτης; Ο ψαγμένος punder; Σκαλίζει τις υπόλοιπες λίγκες και ψάχνει εκεί που έχει κάνει την κουτσουκέλα του ο αντίπαλός του, η Εταιρεία στοιχηματισμού». Ψήφος a priori και χωρίς πολύ κουβέντα στον Καραγιαννίδη: δεν έχουμε. Συμφωνείτε; «Αν όχι, ψαχθείτε, κορίτσια».

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: