13 Νοεμβρίου 2010

Ρωτήστε να μάθετε τι θέλει ο κόσμος


Μπορεί το Εξέδρα bet να μην κάνει «γκελ» (και τι έγινε που είναι σουλουπωμένο; Είναι άχρωμο στοιχηματικά και εμείς δεν πιστεύουμε ότι πάει κανείς στο περίπτερο για να πάρει την εφημερίδα λόγω Εξέδρα bet ). Δίνει 1 και 20 παραπάνω και παίρνει την Kingbet ή το Match Money και έχει 100 σελίδες ανάλυση και... Αυτό που αξίζει όμως και με το παραπάνω είναι το Εξέδραplus+.

Διαβάσαμε για τους Κροίσους της μπάλας και μάθαμε τρομερά πράγματα: Για τις προεδράρες της Βαλερέγκα, της Ρεν, της Χάμαρμπι, τους δύο ζάπλουτους της Κπρ, ένα τρομερό αφιέρωμα στα γήπεδα και τα weird stories. Αυτά είναι θέματα για να τα κάνεις αναφορά στο πρωτοσέλιδο, και όχι οι 40 σελίδες του bet.

Πήρες εφημερίδα και έμαθες δυο πράγματα, αυτή είναι η ουσία. Ποιος τις χέζει τις δηλώσεις του κάθε πικραμένου και πόσα θα σου μείνουν με τις μεταγραφολογίες;

Και το ξαναλέμε. Η ουσία είναι να σου μένει και κάτι, έστω και από 2-3 σελίδες. Εκεί χάθηκε η μπάλα για τις αθλητικές εφημερίδες και έπεσαν κατακόρυφα οι πωλήσεις. Και όποιος δεν μας πιστεύει να βγει στο δρόμο και τις καφετέριες να ρωτήσει τον κόσμο.

Θα πάρει τις κατάλληλες απαντήσεις!


buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: