06 Νοεμβρίου 2010

Με μεγενθυντικό!


Μέσα στη φρεσκαδούρα το φετινό ΧΡΗΜΑΣΠΟΡ.

Σελίδες όλο χρώμα και ζωντάνια, αρκετούς που γράφουν για το Daily Bet και την καθημερινή έκδοση του Goal, να υπογράφουν και στο ΧΡΗΜΑΣΠΟΡ!

Οι άνθρωποι το αγαπάνε αυτό που κάνουν, γι' αυτό και προλαβαίνουν τα πάντα.
Εχει και μέσα-έξω ΟΠΑΠ που εξασφαλίζει ζωή στο έντυπο και είναι μεγάλο πράγμα αυτό.


Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, έχει και αρνητικά.


Πρώτα απ' όλα, οι τηλεγραφικές ειδήσεις δεν προσφέρουν σχεδόν τίποτα. Ο καλός ο παίκτης, είτε παίζει ΟΠΑΠ, είτε στους ιντερνετάκιδες της παρανομίας, έχει μάθει να διαβάζει κάθε Σ/Κ για να μπει στη νομική!
Πάντως πρέπει να βρεθεί μια λύση με τα κείμενα των αγώνων και εμείς οφείλουμε να σας το αναφέρουμε γιατί το έντυπο είναι ιστορικό για το στοίχημα και πρέπει να διατηρηθεί ψηλά και να το παίρνει ο κόσμος.

Αλλοι στα ρεπορτάζ αναφέρουν απουσίες, άλλοι δεν αναφέρουν απουσίες
(π.χ. Βέλγιο που Σταντάρ και Λόκερεν έχουν απουσίες, Σουηδονορβηγίες που τελειώνουν, Μεξικό), άλλοι παραθέτουν τους απόντες, και άλλοι πάλι ασχολούνται κυρίως με στατιστικά στα ρεπορτάζ (π.χ. Γαλλία). Πάντως, λίγοι είναι αυτοί που αναφέρουν τι θέση παίζει αυτός που είναι αμφίβολος, χτυπημένος ή απουσιάζει ή αν είναι βασικός. Πάρτε παράδειγμα τη Λεβάντε και αναρωτηθείτε αν κάνουμε λάθος "Στη Λεβάντε αμφίβολοι οι Μουνιόθ, Πέρεθ, Ιμπόρα, Μουνούα, Ντελ Ορνο, Νάνο. Εκτός τέσσερις μακροχρόνιοι". Δεν είναι του ΠΟΚ ή της Ρεάλ αυτοί. Είναι της Λεβάντας της μικρομεσαίας που την ξέρουν 10-20 άτομα και αυτοί που παίζουν
Pro στο playstation.

Επίσης κουράζουν πολύ οι σημειώσεις κάτω από τους βαθμολογικούς πίνακες. Πρέπει να κολλήσεις το περιοδικό στο μάτι. Δεν διαβάζονται ούτε με μεγενθυντικό φακό!
Από μας περιμένετε να σας πούμε να τις φτιάξετε;


buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: