02 Ιανουαρίου 2010

Πρωτοχρονιάτικο παραμυθάκι


- Γιατί η Sportday έχει πάρει τον κατήφορο στις κυκλοφορίες πατέρα;

- Γιατί πουλάει παραμύθι παιδί μου. Πολύ παραμύθι.

«Είπε το ναι ο παικταράς» ήταν η... αποκάλυψη της Sportday στο πρωτοχρονιάτικο φύλλο με προφανή σκοπό να «τσιμπήσουν» οι γαύροι και να ανέβουν οι πωλήσεις.

Την ίδια ώρα στο «αδελφάκι» της εφημερίδας, το sport-fm.gr η «είδηση» ήταν πρώτο θέμα: «Θετικά απάντησε ο Χατέμ Μπεν Αρφά στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τη Sportday και απομένει η συγκατάθεση της Μαρσέιγ για την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής. Ο 23χρονος Γάλλος άσος διεμήνυσε στους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων» πως είναι έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα, καθώς πείστηκε για τις συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και το ηγεμονικό συμβόλαιο που του έχει προταθεί».


Σάββατο 2 Γενάρη και κυκλοφορεί η διάψευση του Ολυμπιακού για τη δήθεν θετική απάντηση του Μπεν Αρφά. Το «Θετικά απάντησε ο Χατέμ Μπεν Αρφά» γίνεται στο sport-fm.gr: «O ίδιος ο Γάλλος άσος φέρεται έτοιμος να πει το "ναι"». Φέρεται έτοιμος να το πει. Δηλαδή δεν το είπε, όπως σας... αποκαλύψαμε για να σας αρπάξουμε το 1,30 ευρώ, αλλά πιστεύουμε ότι μπορεί και να το πει.

Κι εδώ είναι που κολλάει το τραγούδι του Μηλιώκα: «Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες». Ευτυχώς όμως ο κόσμος ξυπνάει και η παρεούλα της Καλλιθέας τρώει σιγά-σιγά τη μούτζα της...

buzz it!

1 σχόλιο:

Sato είπε...

Θα πλήρωνα για κάθε ποστ :)