31 Δεκεμβρίου 2009

Όλε, όλε, όλε!



«9/10 στην Premier League».
Μπράβο ρε μαστόρια της Ole Bet, ειλικρινά μπράβο. Τέτοια ποσοστά πού να τα βγάλουν οι άλλοι. Και τέτοιες στοιχηματικές αναλύσεις, αμιγώς στοιχηματικές όμως, πουθενά αλλού. Μεταξύ άλλων οι μαέστροι πιάσανε (και υπεραναλύσανε):
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ Χ-1: Κυριολεκτικά, ματς τριών σημείων. Πρώτο σημείο η ισοπαλία και μετά - λόγω έδρας - ο άσος.
ΧΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. 2-Χ: Πολύς κόσμος θα πέσει πάνω στο διπλό, αφού - σου λέει - μετά από γκέλα, η ομάδα του Σερ Άλεξ δεν είναι δυνατόν να κάνει και δεύτερη στη σειρά. Δεν διαφωνούμε. Πλην όμως το διπλό αυτό δεν θα βγει εύκολα.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΣΤΟΟΥΚ 1: Βλέποντας πως οι φιλοξενούμενοι έχουν τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος (15 γκολ) καταλήγουμε στον άσο. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΕΒΕΡΤΟΝ 1-Χ: Δύσκολο ματς για προγνωστικά. Η Έβερτον πιέζεται πλέον βαθμολογικά αφού απέχει 2 πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, η Σάντερλαντ είναι πολύ δυνατή στο γήπεδό της όπου μπορεί να λυγίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Παιχνίδι μεταξύ 1 και Χ.

Μετά από τις παραπάνω σοφές στοιχηματικές καθαρά κουβέντες είναι βέβαιο ότι αδημονείτε να ρουφήξετε και κάποιες καινούργιες αναλύσεις. Ένα μικρό δείγμα από εδώ, τα υπόλοιπα στο περίπτερο με την «Παρασκευή και 13»:

ΠΡΕΣΤΟΝ (CH) - ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ (ONE): Μία κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες. Η φόρμα δείχνει Κόλτσεστερ αλλά η πείρα και η έδρα Πρέστον. 1-Χ.
ΓΟΥΙΓΚΑΝ (P.L.) - ΧΑΛ (P.L.):
Η έδρα δείχνει τον άσο. Πλην όμως στο κύπελλο πολλά μπορεί να συμβούν. 1-Χ
ΕΒΕΡΤΟΝ (P.L.) - ΚΑΡΛΑΪΛ (ONE): Εξαιρετικά κουρασμένη η Έβερτον που δεν θα έχει στη διάθεσή της Γιόμπο και Γιακούμπα, δεν μας εμπνέει να την εμπιστευτούμε. 1-Χ
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (P.L.) - ΑΡΣΕΝΑΛ (P.L.): Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την έδρα και τη μαχητικότητα των γηπεδούχων, αλλά πάμε με την ποιότητα της ομάδας του Βενγκέρ. 2-Χ
ΑΛΜΕΡΙΑ - ΧΕΡΕΘ: Αν οι γηπεδούχοι δεν πατήσουν επί του... πτώματος της Χερέθ, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τον υποβιβασμό, τότε ποιόν και πότε θα νικήσουν; 1-Χ
ΜΠΑΡΙ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Φόρμα, έδρα δείχνουν άσο. 1-Χ

Αναλύσεις για ταμείο, κυριολεκτική γροθιά στο κατεστημένο των όσων μέχρι τώρα μας είχαν επιβάλλει οι απανταχού στοιχηματατζήδες. Όλε, όλε, όλε!

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: