31 Ιανουαρίου 2010

Θέλει προσοχή και το μπάσκετ!


Δε μας αρέσει καθόλου όταν έρχονται τέτοια μηνύματα και είναι αλήθεια πως τον τελευταίο καιρό οι αναγνώστες του μπλογκ δίνουν ρέστα για λάθη που κάνουν όλοι οι αλάνθαστοι. Εμείς δεν μπορούμε να τα προωθούμε όμως παντού, εμείς εδώ απλά πρέπει να τους σφυράμε τα φάουλ και να βγάζουμε κάρτες... Ετσι δεν είναι;

Να φροντίζετε να λέτε κι εσείς καμιά κουβέντα σε αυτούς που κάνουν τα λάθη, είτε είναι εφημερίδες και περιοδικά είτε είναι website. Να τους βάζετε καμιά φωνή για το δίκιο σας. Και ειδικά αν τα πληρώνετε, όπως ο φίλος που μας έστειλε ένα παιδιάστικο λάθος, που όπως μας είπε "ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΟ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΞΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η 12ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΜΠΑΤΙΣΤ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΣΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΤΙΣΤ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ. Η VIP ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ" και τα είπε για το betonews.com .

Δεν ξέρουμε αν φταίει η συνδρομή που πλήρωσε, αλλά το λάθος (αν έγινε όπως μας λέει ο φίλος), είναι παιδιάστικο και πρέπει να τραβηχτεί το αυτί αυτουνού που το έκανε. Δείτε τα νέα στις εφημερίδες, στο Sport 24 ή το Contra ή στον sportFM. Ο Μπατίστ ήταν τραυματίας μέρες πριν το ματς και το έγραφαν όλοι και άρα το κορμί του Βράνιες θα ήταν όντως αδύνατο να ακολουθήσει σε ταχύτητα Πέκοβιτς και Μπατίστ, αφού ο Μπατίστ θα ήταν στην εξέδρα.

Λάθη θα γίνονται πάντα αλλά είναι καλό να είμαστε πιο προσεκτικοί γιατί ο κόσμος μας διαβάζει και παίζει τα ωραία του λεφτά!!!

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: