16 Ιανουαρίου 2010

Βραβείο σε όλους σας!


Βραβείο της φάπας σε όλους σας κύριοι των εφημερίδων του στοιχήματος. Και στο Match Money και στο 12X Μπουκ και στο Στοίχημα και στη Kingbet (σας βάζουμε με σειρά γιατί βαρεθήκαμε τα ηλίθια e-mail που παίρνουμε οτι δήθεν βοηθάμε αυτούς ή εκείνους). Δεν το μοιράζεστε, αλλά παίρνετε ο καθένας από ένα.

Να ξέρατε μόνο τα σιχτίρια που φάγατε στα πρακτορεία. Δεν βγαίνατε; Δυο φορές κυκλοφορείτε και πάτε καλά στις πωλήσεις και μέσα πουλάτε στους παράνομους, και 090 για αποτελέσματα έχετε και απ΄όλα!

Είναι δυνατόν από τα 2 ευρώ στα 2 ευρώ και 50 το Match Money και η Kingbet; Τι δώσατε ρε στον κόσμο; Dvd με τη Ντέμι Μουρ ή του Φυτράκη Λεξικό; Καίσαρη και Γεωργίου δίνετε. Ποιοι είστε; Ασε το Στοίχημα και το 12Χ Μπουκ... Αυτοί θα έπρεπε να είναι στα 2 ευρώ. Ισως και πιο κάτω ακόμη. Ο κόσμος παίζει Pro και αυτοί τη βρίσκουν με Μονόπολη. Η Βραδυνή και ο Ριζοσπάστης έχουν μεγαλύτερη ζωντάνια.

Κρίση έχουμε ρε, ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ξέρετε τι γίνεται με τα δάνεια; Σε ποιους νομίζετε ότι πουλάτε; Στους Λάτσηδες και στους Βαρδινογιάννηδες; Στον Θανάση των 700 ευρώ, τον Πέτρο που είναι φοιτητής και το Μιχάλη που παλεύει να τα βγάλει πέρα με 1200 φράγκα και δύο παιδιά στα σχολεία. Θα σας δίνουν τώρα 5 ευρώ την εβδομάδα; Αλλοι δεν ξέρουν αν θα πάρουν σύνταξη και κάνουν το σκατό τους παξιμάδι.

Μισθοί πέφτουν, κόσμος απολύεται, κόσμος δεν έχει να περάσει, κόσμος κόβει από παντού. Πράκτορες κόβουν από παντού, αναγνώστες το γυρνούνε στα ένθετα του ευρώ (1,30) και στο ίντερνετ που τα έχει όλα και συμφέρει.

Ο κόσμος σταματάει να παίζει ΛΟΤΤΟ, σταμάτησε το Προ-Πο, το Τζόκερ το παίζει άμα έχει Τζάκποτ, στο στοίχημα βάζει λιγότερα, το Κίνο το στηρίζουν οι παππούδες και οι αλλοδαποί.

Ξέρετε πόσοι καλοί πελάτες των 50 και των 100 ευρώ σταμάτησαν να παίζουν; Βγείτε να ρωτήσετε.

Κάντε κωλοτούμπα τώρα που είναι καιρός. Μέχρι και το ΠΑΣΟΚ τα πήρε πίσω για τους φόρους, κάντε κι εσείς τώρα που προφταίνετε.

Ο κόσμος έφτασε το ζωνάρι στην τελευταία τρύπα, το καταλαβαίνετε;

Αν δεν το καταλαβαίνετε θα το καταλάβετε όταν πια θα να είναι πολύ αργά.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: