11 Ιανουαρίου 2010

Γράμμα στις Προβλέψεις


Αγαπητές Προβλέψεις (της Espresso): Η προσπάθειά σας για να δώσετε το καλύτερο δυνατό στον αναγνώστη σας είναι φιλότιμη. Το αναγνωρίζουμε. Τα αξίζετε τα λεφτά σας. Το ψάχνετε. Έχετε και 2-3 στήλες σημεία αναφοράς (Ψαγμένος, Κολίλας, το παλεύει και ο Δουκάκος και ας έπεσε... χιλιόμετρα έξω στον Λαμπρόπουλο γράφοντας ότι "θέλει να αποκαταστήσει τη φήμη του ακριβοδίκαιου και αυτό θα το δείξει με τα σφυρίγματα του το βράδυ της Κυριακής"), μην τα ξαναλέμε.

Αλλά, ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου με αυτές τις ΠΡΟΠΑτζίδικες διπλές στην ανάλυση των πρωταθλημάτων.
Ξάνθη - Παναθηναϊκός Χ2, Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Χ2, ΑΕΚ - Ατρόμητος , Αναγέννηση Καρδίτσας - Αγροτικός Αστέρας σε Α' και Β' Εθνική. Παλέρμο - Αταλάντα , Τζένοα - Κατάνια , Μπρέσια - Πάντοβα στην Ιταλία. Ρίο Άβε - Μπενφίκα στην Πορτογαλία. Μονακό - Τουρ , Ρεν - Καέν , Αμιάν - Οσέρ Χ2 στην Γαλλία. Διπλές ευκαιρίες που δεν προσφέρονταν καν στο κουπόνι. Για να μην μιλήσουμε για τις αμέτρητες διπλές του 1,10 και του 1,15.

Γιατί; Για να πείτε εκ των υστέρων (που το έχετε κόψει τελευταία και μπράβο σας) "8/9 στην Ιταλία και 9/10 στην Γαλλία"; Με σχόλια τύπου "Μονακό και Ρεν έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι σε ομάδες της Β' κατηγορίας (Τουρ και Καέν), όμως και οι δύο χρειάζονται κάλυψη";!;!;!;!

Τί νόημα έχει όλο αυτό; Μήπως να το επαναξετάσετε το θέμα; Έντυπο στοιχήματος του 2010 είσαστε. Όχι έντυπο ΠΡΟΠΟ του 1980...

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: