10 Μαΐου 2008

Γκέλες Βραζιλιάνικες

Νέα γκέλα, και κάτι τέτοια ο κόσμος δεν τα γουστάρει. Μετά την Ευρωλίγκα και το τύποις αφιέρωμα, στο εξώφυλλο της King Bet, την Παρασκευή 9 Μαΐου διαβάζουμε «5 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ».

Φίλε παίκτη, τρίβεις ή δεν τρίβεις τα χέρια σου από ικανοποίηση; Τα τρίβεις! Μπραζίλ είναι αυτή...

Ανοίγουμε λοιπόν την εφημερίδα και τί ανακαλύπτουμε: Mία σελίδα, σαν πρόλογο με μεγάλη φωτογραφία και κείμενο «Τριαλαρί, τριαλαρό», ένα δισέλιδο-παρουσίαση με 30-40 λέξεις για την κάθε ομάδα και το κλασικό δισέλιδο με τα παιχνίδια της αγωνιστικής, σαν αυτό που έχει και το πρωτάθλημα της... Νέας Ζηλανδίας.

Αυτό το πακετάκι κύριοι βαφτίστηκε «5 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ». Εμείς αυτό το ονομάζουμε παραπλάνηση του αναγνωστικού κοινού.

υγ. Δισέλιδο αφιέρωμα έχει και το 12Χ, αλλά αυτοί στο εξώφυλλο δεν κοροϊδεύουν: «ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑ», λένε. Το «Στοίχημα» σα να μην έδωσε μεγάλη σημασία, περιορίστηκε σε μια σελίδα ανάλυση, και στη συνέχεια τα κλασικά στο σαλόνι. Στο Match Money δεν γράφουν τίποτα για το αφιέρωμα της Βραζιλίας στο εξώφυλλο. Γιατί, προς μεγάλη μας έκπληξη, δεν έχουν και τίποτα στις μέσα σελίδες, εκτός των ειδήσεων. Το ίδιο και τα περισσότερα στοιχηματικά ένθετα στις αθλητικοπολιτικές. Αλλά από αυτές τα περιμένεις κάτι τέτοια…


buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: