06 Μαΐου 2008

Το γράμμα του Γεράσιμου

Αγαπητό Goal,

Ο Γεράσιμος στη φωτογραφία, είναι φανατικός αναγνώστης σας και με προέτρεψε να σας γράψω (είναι ανορθόγραφος). Ο Γεράσιμος αλλά και ο κόσμος που σας διαβάζει, σας εμπιστεύονται την ενημέρωσή τους. Κι αυτό είναι σημαντικό και ζηλευτό από πολλούς του κλάδου. Τόσο ζηλευτό, που βολιδοσκόπησαν και συνεχίζουν να βολιδοσκοπούν αρκετούς δημοσιογράφους σας.

Επίσης είναι εμφανές. Τιμάτε τις συνεργασίες σας και με το παραπάνω. Ιδίως τις διαφημιστικές. Όμως έχετε σκεφτεί αν το πολύ το πολύ το ανταλλασσόμενο το «Κύριε Ελέησον» το βαριέται και ο Γεράσιμος;

Κι αν ο Γεράσιμος το βαρεθεί, που έχει αρχίσει να το βαριέται στα Σ/Κάτικα φύλλα σας ελέω σελίδων όπως η 41η ή η 46η προχθεσινή, ξέρετε ότι θα στραφεί αλλού. Και με το δίκιο του. Είναι και οι εποχές τέτοιες που τα περιθώρια είναι στενά, ο ανταγωνισμός εντείνεται και το «αει σιχτίρ» έρχεται στα χείλη του Γεράσιμου αλλά και του κόσμου πολύ πιο εύκολα απ’ ότι στο παρελθόν και δεν σώζεται μόνο με ορισμένες γερές πένες ή τα ιδιοφυή σκίτσα σας.


Υ.γ.: Ο Γεράσιμος κρατά την Washington Tost, κι όχι το Goal. Εκνευρισμένος έδωσε τo Goal στη θεία Μαριγούλα για να τυλίξει τα μαρούλια. Με το φωτογραφικό αφιέρωμα δεν ασχολήθηκε, καθότι τα έχει πάρει με αυτούς που μιλάνε στα Μέσα για «μαϊμού τίτλους» και όχι για τίτλους άλλων ζώων.

.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: