31 Αυγούστου 2009

Champions ενημέρωση


"Επειγόντως για αριστερό μπακ αναζητεί η Λεονάρντο και τα ονόματα που «έπαιζαν» καθημερινά στον Τύπο της Βραζιλίας μέχρι πριν από λίγο διάστημα ήταν του Σιλβίνιο, του Ρομπέρτο Κάρλος και του Λεονάρντο, του Ολυμπιακού!" διαβάσαμε στη σελίδα του Πρωταθλητή.

Ποια Leonardo;

Η Leonardo Mineiro; Η Clube de Leonardo; H Leonardo da Gama ή η Leonardo da Gamata;


Μάλλον η τελευταία, που προήλθε από τα σπλάχνα της Κορίνθιανς, ήθελε τον Λεονάρντο.

Προσοχή ρε μάγκες...

buzz it!

30 Αυγούστου 2009

Με ρέγουλο τα καρβουνάκια, με ρέγουλο

«Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει». Την κλασική αυτή παροιμία θα είχε κατά νου ο Κώστας Καίσαρης όταν έγραφε το πρώτο του άρθρο για την Match Money.

Για όσους δεν το κατάλαβαν ο δημοσιογράφος του Goal News είναι αυτός που κλήθηκε να καλύψει το κενό του Γεωργίου στην τελευταία σελίδα της πρώτης σε κυκλοφορία (για πόσο ακόμα;) στοιχηματικής εφημερίδας.

Ωραία η ιστοριούλα από τα ‘90s μεσιέ Καίσαρη αλλά αυτό το λιβάνισμα στην Match Money που πλέον σε φιλοξενεί ήταν τόσο απαραίτητο; Ήμαρτον που λέει και ο προκάτοχός σου.

Μία Match Money που δείχνει να χρειάζεται ένα γενικό ρεκτιφιέ, μία ανανέωση βρε αδερφέ, περισσότερα στοιχεία, πράγματα που ο παίκτης του στοιχήματος μπορεί να βρει πια αλλού και όταν τα βρει δεν γυρνάει ξανά πίσω.

Σε ομορφιά και παράστημα η Match Money μπορεί να μην υστερεί του Μπουκ ή του Στοιχήματος, υστερεί όμως σ' αυτά από την King Bet, η οποία μπουκώνει και σε σελίδες τον τελευταίο καιρό. Tο περιτύλιγμά της δεν είναι το ίδιο φανταχτερό με των Τηλεαστικών Βασιλιάδων, αυτό να λέγεται.

Και αυτό που διαπιστώνει εύκολα κανείς ρίχνοντας ένα βλέφαρο στις κυκλοφορίες, είναι ότι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που θαμπώνονται από το αμπαλάζ και δεν κοιτάνε μόνο την ουσία. Γιατί σαν "βίβλος", όπως την αποκαλούν, δεν αμφισβητείται, θέλει όμως κι αυτή την εικονογράφησή της, λίγο με'ικάπ.

Αλλάζουν οι καιροί βλέπετε, αλλάζουν και οι απαιτήσεις του κόσμου...


buzz it!

Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες


Επέστρεψαν οι «Προβλέψεις» μετά από δίμηνη απουσία, αλλάζοντας στέγη.

Το μαγαζί της Γιάννας έκλεισε, και από τον Ελεύθερο Τύπο βρέθηκαν στην Espresso, με 96 σελίδες στο ντεμπούτο.

Μεταγραφή ουσίας για την πικάντικη Espresso, που αιφνιδίασε αυτή τη φορά με στοίχημα.
Αραγε, βάλαμε κι εμείς το χεράκι μας; Λέτε αυτό το "για στοίχημα αλλού" να έβαλε σκέψεις;

Στα θετικά, ότι επέστρεψε ένα περιοδικό με ιστορία, αγαπητό από πολύ κόσμο, με πωλήσεις και όνομα και με καλή παρουσία σε πρακτορεία, λέσχες και καφενεία.

Στα αρνητικά, η ολιγοφωνία του. Λίγες στήλες, πολλές από αυτές γραμμένες από τους ίδιους και τους ίδιους σε άλλες σελίδες (πχ. Κολίλας, αλλά τουλάχιστον αυτός έχει ωραία θέματα και το δείχνει και στη King Bet), οι ειδήσεις είναι λίγο καταπιεσμένες, και το αφιέρωμα στην Ισπανία χωρίς μια εκτίμηση, δυο λόγια για το γαμώτο.

Εχει και μεταγραφή Βραζιλιάνο, αλλά έκανε ντεμπούτο με κόκκινη κάρτα!

Δε μας βρε καρντάσι Βραζιλιάνε; Τη ζεις τη Σαλονίκη, δεν τη ζεις; Ε, δεν γίνεται να γράφεις τέτοια πράγματα στο ντεμπούτο σου στις Προβλέψεις. «Είναι η πρώτη φορά εδώ και χρόνια, που η Θεσσαλονίκη ασχολείται με το αγωνιστικό και μόνο κομμάτι... Εως και πέρσι, όλοι ασχολούνταν με το αστυνομικό ρεπορτάζ, όλοι είχαν γίνει λογιστές, ντετέκτιβ, οικονομολόγοι και πάλει λέγοντας. Η πόλη έχει να δει... προσφυγή κάποιου παίκτη ή ακόμα και προπονητή, εδώ και αρκετό καιρό (έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ πλέον...)» έγραψε ο αγαπητός, φιλοπαοκτζής Βραζιλιάνος

Εχουμε και λέμε:

Ηρακλής και διοικητικά, μια ιστορία αγάπης: Φήμες για Βασιληάδες και Ξενιάδηδες, τρεχάματα για νέα πρόσωπα στο Δ.Σ., ποιος μένει, ποιος φεύγει, θα μείνει ο Ρέμος, θα φύγει ο Ρέμος, ανάσες με δάνειο (750.000 ευρώ) της ΠΑΕ για κάλυψη υποχρεώσεων, υποχρεώσεις σε υπαλλήλους, αφήνουμε έξω το χάσμα διοίκησης-οπαδών, τις γκρίνιες για τις τιμωρίες κλπ.

Αρης και λογιστικά, διοικητικά: Ο Aρης χρωστάει στο Βιτόλο 170.000 ευρώ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ραφαέλ Θούρο. Ο Θούρο αποκάλυψε πριν 25 μέρες πως έχει καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού οφείλονται στον πελάτη του 170.000 ευρώ. Είναι ρεκόρ οι 25 μέρες χωρίς άλλη προσφυγή; Κατά τ’ άλλα, Σκόρδας τέλος στο μπάσιμο του θέρους, μετά προκαταρκτική εξέταση για φορολογικές παραβάσεις στην ΠΑΕ Άρης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης... δεν θέλεις κι άλλα.

Τον ΠΑΟΚ δεν τον πιάνουμε, δυο-τρια θα αναφέρουμε: Γκαγκάτσης, μετοχές, κόντρα επίθεση Μόκκα, μικρός Γκαγκάτσης, Ζαγοράκης, μένει-φεύγει ο Σάντος, ξανά μένει-φεύγει ο Σάντος, ΑΠΑΤΗ TRAVEL σε πανούρα, ποιος και γιατί τα έγραψε, πίκρα Ζαγοράκη... αυτά τα ζεις σαν Παοκτζής.

Κάργα ζόρια και φέτος, κάργα, οπότε ατυχής η παρατήρηση καρντάσι. Τουλάχιστον «να ‘χαμε, να λέγαμε».

buzz it!

Active Bet, η νύχτα...


Μία και μόνο λέξη περιγράφει τη «νέα με τη σφραγίδα του Χρήστου Σωτηρακόπουλου» Active Bet: ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΩΔΙΑ!

Καταρχήν τα χρώματά της είναι παρμένα θαρρείς από την Sportday Kids. Θαλασσί χαρωπά, πρασινάκια ανοιξιάτικα, πορτοκαλί μπουλκουμέ, αισθάνεσαι 10 χρονών ένα πράγμα όταν την ξεφυλλίζεις.

Περιεχόμενο; Επιπλέει στο ναυάγιο ο Book Nomikarios. Πάλι καλά που υπάρχει κι αυτός, πάλι καλά! Αλλος άνθρωπος που να μυρίζει στοίχημα δεν υπάρχει.

Από πού να ξεκινήσουμε και πού να τελειώσουμε;

Από τον Σωτηρακόπουλο που δίνει έναν άσο του 1,65 και ένα διπλό του 1,50, συν έναν άσο του 2,10 που «αξίζει το ρίσκο»; Τι λες ρε παιδί μου… Αξίζουν τα ρίσκα τα 2,10 κυρ Χρήστο; Που να ‘τανε και αουτσάιντερ αυτό που πρότεινες. Του 2,80 και του 3,10

Από το «Αξίζει η Μάντσεστερ Σίτι» στον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ με το διπλό στο 1,50; Από τον «Μπαμ και κάτω», που ο άνθρωπος πέρα από τα του Ολυμπιακού, τις (μεγάλες) αποκαλύψεις του για τις μεταγραφές και τις μακαρονάδες του, δεν γνωρίζει τίποτε άλλο; Πώς το πες ρε συ Μπάμπη στην εκπομπή την Παρασκευή αυτό για το που είναι προπονητής ο Ράικαρντ;

Από τον… «Μπουρλοτιέρη» Κώστα Μιαούλη που προτείνει αποδόσεις 1,65 και 1,45; Από τα «ΤηλεΑΣΤΥκά» του Γιάννη Καρατζαφέρη που το παιδί δεν το κατέχει; Από το ότι η στήλη «Για τους βιαστικούς» υπάρχει στο ελληνικό και το τουρκικό πρωτάθλημα αλλά σε όλα τα άλλα δεν υπάρχει; Μόνο εμείς και οι γείτονες βιαζόμαστε; Αλήθεια;

Και αν όλα τα παραπάνω είναι λίγα, τι να πει κανείς για τους δύο νεοεμφανιζόμενους, τον «Καθηγητή» Γιώργο Αργυρόγλου και την αγνώστου ταυτότητας Black magic woman που καταλαμβάνει την τελευταία σελίδα. Ένα σας λέμε: ο Αργυρόγλου εκτός από την τριάδα Πανιωνίου (1,55), Λίβερπουλ (1,45) και Μπάγερν (1,75), δίνει αριθμούς λαχείου και αριθμούς ΛΟΤΤΟ!!! Ναι, μα την Παναγία! Και λέει ότι «με την εκπληκτική του πορεία όλα αυτά τα χρόνια στο scoreline.gr έχει δείξει την αξία του». Φαίνεται ήδη... Τριαδούλα που δεν πιάνει ούτε 4,00.

Το δε ύφος της μαύρης μαγικής γκόμενας παραπέμπει σε ασπρουλιάρη μπουνταλά που πολύ θα ήθελε να είναι γκόμενα. Και τι τις θες ρε μπουνταλά τις αγγλικές εκφράσεις αφού δεν ξέρεις αγγλικά; Τι μας είπε ο ποιητής/ποιήτρια; «Θα έρθουν ένα-δύο Σαββατοκύριακα τον χρόνο, αυτά που οι μπουκ αποκαλούν disaster weekend»!!!!!!!! Disaster weekend τα «καταστροφικά Σαββατοκύριακα».

Κλάιν μάιν δικέ μου, κλάιν μάιν…

υ.γ.: Τουλάχιστον η Λαίδη Αντζελα με τις χειλάρες της είχε χάρη όταν έλεγε «Λα Μουνί» τη «Νύχτα».

buzz it!

27 Αυγούστου 2009

Καλύτερα να μασάς, παρά να ρωτάς

«Πόσο σας έλειψε η παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ»;

ΚΟΥΙΖ!

Η ερώτηση έγινε στον:

α) Βασίλη Τοροσίδη β) Τάσο Πάντο

γ) Αντώνη Νικοπολίδη

Λάθος! Ήταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που κλήθηκε να απαντήσει στο καυτό ερώτημα του δημοσιογράφου της Nova, μετά τον επαναληπτικό αγώνα με τη Σερίφ Τιρασπόλ στο Καραϊσκάκη.

«Εεε… σίγουρα μας έλειψε», είπε ο συμπαθής Αβραάμ, που στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει κάνει τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του, για ringtone στο κινητό του έχει τον ύμνο της διοργάνωσης και σκεπάζεται, εδώ και χρόνια, μόνο με σεντόνι που διαθέτει αστεράκια!

υγ. Η εκπομπή του συνδρομητικού πάντως ρίχνει στα αυτιά στις άλλες δύο, του Mega και της ΝΕΤ.

buzz it!

25 Αυγούστου 2009

Γίνε κι εσύ Βασιλιάς, μπορείς!


Τι έκανε νιάου-νιάου στα κεραμίδια και γαβ-γαβ στην εθνική οδό; Ότι ο Γεωργίου, αργά ή γρήγορα, θα πήγαινε στην King Bet.

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι του, παταγώδης δε η αποτυχία της Anti-Bet στον Καζαμία 2009, όπου ο Γεωργίου εμφανιζόταν να υπογράφει διαδοχικά στη Nova, τον Sport Fm, το Mega, το Κύδων ΤV και το Δέλτα TV Θράκης. Βλέπετε, τα σούρτα φέρτα στο Τηλε-Άστυ ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι θα τον οδηγούσαν στον «βασιλιά του στοιχήματος», τον οποίο έχει… υιοθετήσει το κανάλι του Καρατζαφέρη και τον πάει σπρωχτό προς την κορυφή των πωλήσεων ανάμεσα στις στοιχηματικές εφημερίδες.

Για την ώρα ο βασιλιάς είναι τελευταίος και κατά τον Γεωργίου αυτό ήταν που τον έκανε να αποδεχθεί την πρόκληση, δεν άφησε λέει την Match Money, όπως άφησε ο Κυργιάκος την ΑΕΚ. Το «αλάνι» το έκανε για τη μεγάλη Λίβερπουλ, ενώ ο ίδιος έγινε θυσία και μπροστάρης στην προσπάθεια αναρρίχησης του βασιλιάάλλο αν τον χώσανε στην υποτιμητική για το μεγαλείο του (έστω και παρωχημένου) αντρός, προτελευταία σελίδα.

Γειασάν της μαγκίτισσας King Bet που κατάφερε ένα καίριο πλήγμα στον εχθρό, κερδίζοντας ξανά την μάχη των εντυπώσεων. Εκείνη της ουσίας, μάλλιασε η γλώσσα μας να το γράφουμε, την χάνει από τα… αποδυτήρια και άνευ αγώνος, απ' όλες τις εφημερίδες του στοιχήματος. Με δυο-τρεις σε 100 σελίδες και στήλες να επιπλέουν στοιχηματικά, δεν πας πουθενά.

Νέοι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι της King Bet, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, είναι ο Μένιος Σακελλαρόπουλος, ο Πουρουπουπού, ο Ιάκωβος Φιλιππούσης, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Άγγελος Μενδρινός, ο Νίκος «ρεπόρτερ Τσίλι» Τσιλιπουνιδάκης, ο Κώστας Βερνίκος, ο Αντώνης ή Νίκος Κατσαρός (δεν παίρνουμε κι όρκο, «Κατσαρός» μας είπανε), ο Νίκος Καρούλιας, ο Γιώργος Μίνος, η Άννα Καραμανλή και ο Άγγελος (ή «Αγγελικούλα», σύμφωνα πάντα με τον Γεωργίου) Πυριόχος.

Προτάθηκε και εξετάζεται σύσσωμη η ομάδα της Αννίτας Πάνια, ενώ στην προσπάθεια εισχώρησης της εφημερίδας και στα νοικοκυριά, θα γίνει κρούση και στην Ευγενία Μανωλίδουυπάρχει άλλωστε το κονέ με τον «Μπουμπούκο». Ε, θείο θα δώσεις στήλη και στον Αδωνι;

Όλοι οι παραπάνω πληρούν για πλάκα τις προϋποθέσεις για να ενταχθούν στο τιμ του βασιλιά και θα πρέπει σύντομα να περιμένουμε τις μεταγραφικές εξελίξεις.

buzz it!

22 Αυγούστου 2009

Πέρασαν και δεν ακούμπησαν!


Και μέσα σ’ όλα τα πρωταθλήματα που ξεκίνησαν, και ξεκινούν σήμερα-αύριο, και έχουμε πέσει με τα μούτρα στη βαριά μελέτη, έχουμε και τη Super League να κάνει σέντρα. Ξεχυθήκαμε στους δρόμους σήμερα για να πάρουμε τα περιοδικά αφιερώματα, περιοδικά-οδηγούς-συνοδηγούς-συνοδοιπόρους των GOAL και Εξέδρας. Στα 2 ευρώ, ως πρόσθετη προσφορά είχε το GOAL τη «Βίβλο της Super League», σταθερή στο 1 ευρώ η Εξέδρα με την «Ειδική έκδοση για τη Super League», ενώ τους πρόλαβε με τη δική της προαιρετική έκδοση «Super League» η Sport Day, που έσκασε το ένθετο περιοδικό της από την Τρίτη, για να μας δώσει χρόνο για μελέτη.

Αν σε νοιάζεται κάποιος, έτσι κάνει. Πριν πεινάσεις σου μαγειρεύει τη σουπίτσα, με ψιλοκομμένη τη μανέστρα της βαριάς αρθρογραφίας. Λοιπόν κύριοι της Sport Day, με τα ζόρια πιάσατε βάση. Πέραν του ότι στάξαμε επιπλέον για να πάρουμε την ποδοσφαιρική ανάλυσή σας, δεν κερδίσαμε και πολλά. Τόσο κόσμο έχετε σε ραδιόφωνο, σελίδα στο ίντερνετ και στην εφημερίδα, δεν μπορεί... θα βρείτε κάποιους να μπουν σε μια βαθύτερη ανάλυση της Super League και των ομάδων.

Κύριοι του GOAL, λυπούμαστε πολύ, αλλά ομόφωνα πήρατε βαθμό υπογείου! Είναι ποτέ δυνατόν να βαφτίζετε το περιοδικό σας «Βίβλο της Super League» και να είναι μακράν αυτό με τη λιγότερη ανάλυση; Για ξαναρίχτε του μια ματιά. Γράψατε μια ανάλυση για την ομάδα; Τι έκανε στα φιλικά, τι δείχνει ως ομάδα, τι γίνεται με το ρόστερ της, για το αν έχει κενά, ή ποιες είναι οι φιλοδοξίες της ομάδας που παρουσιάζετε.

Δε ζητάμε τζογαδόρικες αναλύσεις, αυτά είναι για τις εφημερίδες του στοιχήματος. Μιλάμε για ανάλυση ποδοσφαιρική. Για τις φωτό και τα στατιστικά σας πήραμε οι ποδοσφαιρόφιλοι; Η’ μήπως για την καριέρα των κόουτς; Εκεί ψηλά σας έχετε; Αν ναι, του χρόνου βγάλτε φωτογραφικό λεύκωμα... Πάλι καλά που είχατε έξυπνα θέματα στις τελευταίες σελίδες, γιατί αλλιώς θα ανάβαμε το τζάκι από τώρα.


Η Εξέδρα το πάλεψε. Και κείμενα για όλες τις ομάδες είχε, και τα στατιστικά της είχε, και πράγματα για εμβλήματα και χρώματα (πρωτοποριακό) είχε και δυο λόγια για τακτικές είχε. Αυτό που δεν είχε, ήταν αρθρογραφία. Πολύ μαζεμένο βγήκε σ’ αυτόν τον τομέα, αλλά επάξια παίρνει τον τίτλο του πιο βελτιωμένου. Θα πάρει τη θέση του στο τραπεζάκι της τηλεόρασης.



Αντε, καλό μας πρωτάθλημα και καλά μυαλά...

buzz it!

21 Αυγούστου 2009

Από Μάρτης καλοκαίρι, κι από Αύγουστο χειμώνας!


Μπήκαμε για τα καλά σε ρυθμούς χειμώνα με το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ζήσαμε και το «τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα»... Μενδρινό και Βερνίκο είχα, να μάχονται στήθος με στήθος το ποιος θα μας κάνει να χασμουρηθούμε τις περισσότερες φορές.


Αυτό το «Champions Net» θα μπορούσε να συνταγολογείται αντί των αγχολυτικών Tavor και Stesolid για τα γερόντια που πάσχουν από αϋπνίες. Πα,πα, παααααα!

Τι είναι αυτή η σούπα ρε παίδες;

Δεν σας είπαμε να γίνεται τα χαμογελεστά αρκουδάκια της Duracell του Mega, που πετάγονται το ένα πάνω στο άλλο σερβίροντας τη μια εξυπνάδα πάνω από την άλλη, αλλά βρείτε λίγη ζωή, δώστε λίγο χρώμα, κρατήστε μας τουλάχιστον ξύπνιους! 200 γκολ μπήκαν την Τετάρτη, παρ’ όλα αυτά στο τσακ γλιτώσαμε το σαγονοστραμπούληγμα!

Και μιας και αναφέραμε σαγόνια, ποια η επίσημη θέση της κρατικής ΕΡΤ και του κρατικού ΟΠΑΠ για τις εμφανίσεις του Γιάτσεκ Γκμοχ σε εκπομπή της ΝΕΤ, όταν ο αγαπητός και αξιολάτρευτος «σαγόνιας» εμφανίζεται παράλληλα και σε διαφημιστικές σελίδες της ξένης εταιρίας στοιχημάτων Ladbrokes;

buzz it!