30 Αυγούστου 2009

Με ρέγουλο τα καρβουνάκια, με ρέγουλο

«Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει». Την κλασική αυτή παροιμία θα είχε κατά νου ο Κώστας Καίσαρης όταν έγραφε το πρώτο του άρθρο για την Match Money.

Για όσους δεν το κατάλαβαν ο δημοσιογράφος του Goal News είναι αυτός που κλήθηκε να καλύψει το κενό του Γεωργίου στην τελευταία σελίδα της πρώτης σε κυκλοφορία (για πόσο ακόμα;) στοιχηματικής εφημερίδας.

Ωραία η ιστοριούλα από τα ‘90s μεσιέ Καίσαρη αλλά αυτό το λιβάνισμα στην Match Money που πλέον σε φιλοξενεί ήταν τόσο απαραίτητο; Ήμαρτον που λέει και ο προκάτοχός σου.

Μία Match Money που δείχνει να χρειάζεται ένα γενικό ρεκτιφιέ, μία ανανέωση βρε αδερφέ, περισσότερα στοιχεία, πράγματα που ο παίκτης του στοιχήματος μπορεί να βρει πια αλλού και όταν τα βρει δεν γυρνάει ξανά πίσω.

Σε ομορφιά και παράστημα η Match Money μπορεί να μην υστερεί του Μπουκ ή του Στοιχήματος, υστερεί όμως σ' αυτά από την King Bet, η οποία μπουκώνει και σε σελίδες τον τελευταίο καιρό. Tο περιτύλιγμά της δεν είναι το ίδιο φανταχτερό με των Τηλεαστικών Βασιλιάδων, αυτό να λέγεται.

Και αυτό που διαπιστώνει εύκολα κανείς ρίχνοντας ένα βλέφαρο στις κυκλοφορίες, είναι ότι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που θαμπώνονται από το αμπαλάζ και δεν κοιτάνε μόνο την ουσία. Γιατί σαν "βίβλος", όπως την αποκαλούν, δεν αμφισβητείται, θέλει όμως κι αυτή την εικονογράφησή της, λίγο με'ικάπ.

Αλλάζουν οι καιροί βλέπετε, αλλάζουν και οι απαιτήσεις του κόσμου...


buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: