22 Αυγούστου 2009

Πέρασαν και δεν ακούμπησαν!


Και μέσα σ’ όλα τα πρωταθλήματα που ξεκίνησαν, και ξεκινούν σήμερα-αύριο, και έχουμε πέσει με τα μούτρα στη βαριά μελέτη, έχουμε και τη Super League να κάνει σέντρα. Ξεχυθήκαμε στους δρόμους σήμερα για να πάρουμε τα περιοδικά αφιερώματα, περιοδικά-οδηγούς-συνοδηγούς-συνοδοιπόρους των GOAL και Εξέδρας. Στα 2 ευρώ, ως πρόσθετη προσφορά είχε το GOAL τη «Βίβλο της Super League», σταθερή στο 1 ευρώ η Εξέδρα με την «Ειδική έκδοση για τη Super League», ενώ τους πρόλαβε με τη δική της προαιρετική έκδοση «Super League» η Sport Day, που έσκασε το ένθετο περιοδικό της από την Τρίτη, για να μας δώσει χρόνο για μελέτη.

Αν σε νοιάζεται κάποιος, έτσι κάνει. Πριν πεινάσεις σου μαγειρεύει τη σουπίτσα, με ψιλοκομμένη τη μανέστρα της βαριάς αρθρογραφίας. Λοιπόν κύριοι της Sport Day, με τα ζόρια πιάσατε βάση. Πέραν του ότι στάξαμε επιπλέον για να πάρουμε την ποδοσφαιρική ανάλυσή σας, δεν κερδίσαμε και πολλά. Τόσο κόσμο έχετε σε ραδιόφωνο, σελίδα στο ίντερνετ και στην εφημερίδα, δεν μπορεί... θα βρείτε κάποιους να μπουν σε μια βαθύτερη ανάλυση της Super League και των ομάδων.

Κύριοι του GOAL, λυπούμαστε πολύ, αλλά ομόφωνα πήρατε βαθμό υπογείου! Είναι ποτέ δυνατόν να βαφτίζετε το περιοδικό σας «Βίβλο της Super League» και να είναι μακράν αυτό με τη λιγότερη ανάλυση; Για ξαναρίχτε του μια ματιά. Γράψατε μια ανάλυση για την ομάδα; Τι έκανε στα φιλικά, τι δείχνει ως ομάδα, τι γίνεται με το ρόστερ της, για το αν έχει κενά, ή ποιες είναι οι φιλοδοξίες της ομάδας που παρουσιάζετε.

Δε ζητάμε τζογαδόρικες αναλύσεις, αυτά είναι για τις εφημερίδες του στοιχήματος. Μιλάμε για ανάλυση ποδοσφαιρική. Για τις φωτό και τα στατιστικά σας πήραμε οι ποδοσφαιρόφιλοι; Η’ μήπως για την καριέρα των κόουτς; Εκεί ψηλά σας έχετε; Αν ναι, του χρόνου βγάλτε φωτογραφικό λεύκωμα... Πάλι καλά που είχατε έξυπνα θέματα στις τελευταίες σελίδες, γιατί αλλιώς θα ανάβαμε το τζάκι από τώρα.


Η Εξέδρα το πάλεψε. Και κείμενα για όλες τις ομάδες είχε, και τα στατιστικά της είχε, και πράγματα για εμβλήματα και χρώματα (πρωτοποριακό) είχε και δυο λόγια για τακτικές είχε. Αυτό που δεν είχε, ήταν αρθρογραφία. Πολύ μαζεμένο βγήκε σ’ αυτόν τον τομέα, αλλά επάξια παίρνει τον τίτλο του πιο βελτιωμένου. Θα πάρει τη θέση του στο τραπεζάκι της τηλεόρασης.



Αντε, καλό μας πρωτάθλημα και καλά μυαλά...

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: