30 Αυγούστου 2009

Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες


Επέστρεψαν οι «Προβλέψεις» μετά από δίμηνη απουσία, αλλάζοντας στέγη.

Το μαγαζί της Γιάννας έκλεισε, και από τον Ελεύθερο Τύπο βρέθηκαν στην Espresso, με 96 σελίδες στο ντεμπούτο.

Μεταγραφή ουσίας για την πικάντικη Espresso, που αιφνιδίασε αυτή τη φορά με στοίχημα.
Αραγε, βάλαμε κι εμείς το χεράκι μας; Λέτε αυτό το "για στοίχημα αλλού" να έβαλε σκέψεις;

Στα θετικά, ότι επέστρεψε ένα περιοδικό με ιστορία, αγαπητό από πολύ κόσμο, με πωλήσεις και όνομα και με καλή παρουσία σε πρακτορεία, λέσχες και καφενεία.

Στα αρνητικά, η ολιγοφωνία του. Λίγες στήλες, πολλές από αυτές γραμμένες από τους ίδιους και τους ίδιους σε άλλες σελίδες (πχ. Κολίλας, αλλά τουλάχιστον αυτός έχει ωραία θέματα και το δείχνει και στη King Bet), οι ειδήσεις είναι λίγο καταπιεσμένες, και το αφιέρωμα στην Ισπανία χωρίς μια εκτίμηση, δυο λόγια για το γαμώτο.

Εχει και μεταγραφή Βραζιλιάνο, αλλά έκανε ντεμπούτο με κόκκινη κάρτα!

Δε μας βρε καρντάσι Βραζιλιάνε; Τη ζεις τη Σαλονίκη, δεν τη ζεις; Ε, δεν γίνεται να γράφεις τέτοια πράγματα στο ντεμπούτο σου στις Προβλέψεις. «Είναι η πρώτη φορά εδώ και χρόνια, που η Θεσσαλονίκη ασχολείται με το αγωνιστικό και μόνο κομμάτι... Εως και πέρσι, όλοι ασχολούνταν με το αστυνομικό ρεπορτάζ, όλοι είχαν γίνει λογιστές, ντετέκτιβ, οικονομολόγοι και πάλει λέγοντας. Η πόλη έχει να δει... προσφυγή κάποιου παίκτη ή ακόμα και προπονητή, εδώ και αρκετό καιρό (έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ πλέον...)» έγραψε ο αγαπητός, φιλοπαοκτζής Βραζιλιάνος

Εχουμε και λέμε:

Ηρακλής και διοικητικά, μια ιστορία αγάπης: Φήμες για Βασιληάδες και Ξενιάδηδες, τρεχάματα για νέα πρόσωπα στο Δ.Σ., ποιος μένει, ποιος φεύγει, θα μείνει ο Ρέμος, θα φύγει ο Ρέμος, ανάσες με δάνειο (750.000 ευρώ) της ΠΑΕ για κάλυψη υποχρεώσεων, υποχρεώσεις σε υπαλλήλους, αφήνουμε έξω το χάσμα διοίκησης-οπαδών, τις γκρίνιες για τις τιμωρίες κλπ.

Αρης και λογιστικά, διοικητικά: Ο Aρης χρωστάει στο Βιτόλο 170.000 ευρώ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ραφαέλ Θούρο. Ο Θούρο αποκάλυψε πριν 25 μέρες πως έχει καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού οφείλονται στον πελάτη του 170.000 ευρώ. Είναι ρεκόρ οι 25 μέρες χωρίς άλλη προσφυγή; Κατά τ’ άλλα, Σκόρδας τέλος στο μπάσιμο του θέρους, μετά προκαταρκτική εξέταση για φορολογικές παραβάσεις στην ΠΑΕ Άρης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης... δεν θέλεις κι άλλα.

Τον ΠΑΟΚ δεν τον πιάνουμε, δυο-τρια θα αναφέρουμε: Γκαγκάτσης, μετοχές, κόντρα επίθεση Μόκκα, μικρός Γκαγκάτσης, Ζαγοράκης, μένει-φεύγει ο Σάντος, ξανά μένει-φεύγει ο Σάντος, ΑΠΑΤΗ TRAVEL σε πανούρα, ποιος και γιατί τα έγραψε, πίκρα Ζαγοράκη... αυτά τα ζεις σαν Παοκτζής.

Κάργα ζόρια και φέτος, κάργα, οπότε ατυχής η παρατήρηση καρντάσι. Τουλάχιστον «να ‘χαμε, να λέγαμε».

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: