25 Αυγούστου 2009

Γίνε κι εσύ Βασιλιάς, μπορείς!


Τι έκανε νιάου-νιάου στα κεραμίδια και γαβ-γαβ στην εθνική οδό; Ότι ο Γεωργίου, αργά ή γρήγορα, θα πήγαινε στην King Bet.

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι του, παταγώδης δε η αποτυχία της Anti-Bet στον Καζαμία 2009, όπου ο Γεωργίου εμφανιζόταν να υπογράφει διαδοχικά στη Nova, τον Sport Fm, το Mega, το Κύδων ΤV και το Δέλτα TV Θράκης. Βλέπετε, τα σούρτα φέρτα στο Τηλε-Άστυ ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι θα τον οδηγούσαν στον «βασιλιά του στοιχήματος», τον οποίο έχει… υιοθετήσει το κανάλι του Καρατζαφέρη και τον πάει σπρωχτό προς την κορυφή των πωλήσεων ανάμεσα στις στοιχηματικές εφημερίδες.

Για την ώρα ο βασιλιάς είναι τελευταίος και κατά τον Γεωργίου αυτό ήταν που τον έκανε να αποδεχθεί την πρόκληση, δεν άφησε λέει την Match Money, όπως άφησε ο Κυργιάκος την ΑΕΚ. Το «αλάνι» το έκανε για τη μεγάλη Λίβερπουλ, ενώ ο ίδιος έγινε θυσία και μπροστάρης στην προσπάθεια αναρρίχησης του βασιλιάάλλο αν τον χώσανε στην υποτιμητική για το μεγαλείο του (έστω και παρωχημένου) αντρός, προτελευταία σελίδα.

Γειασάν της μαγκίτισσας King Bet που κατάφερε ένα καίριο πλήγμα στον εχθρό, κερδίζοντας ξανά την μάχη των εντυπώσεων. Εκείνη της ουσίας, μάλλιασε η γλώσσα μας να το γράφουμε, την χάνει από τα… αποδυτήρια και άνευ αγώνος, απ' όλες τις εφημερίδες του στοιχήματος. Με δυο-τρεις σε 100 σελίδες και στήλες να επιπλέουν στοιχηματικά, δεν πας πουθενά.

Νέοι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι της King Bet, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, είναι ο Μένιος Σακελλαρόπουλος, ο Πουρουπουπού, ο Ιάκωβος Φιλιππούσης, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Άγγελος Μενδρινός, ο Νίκος «ρεπόρτερ Τσίλι» Τσιλιπουνιδάκης, ο Κώστας Βερνίκος, ο Αντώνης ή Νίκος Κατσαρός (δεν παίρνουμε κι όρκο, «Κατσαρός» μας είπανε), ο Νίκος Καρούλιας, ο Γιώργος Μίνος, η Άννα Καραμανλή και ο Άγγελος (ή «Αγγελικούλα», σύμφωνα πάντα με τον Γεωργίου) Πυριόχος.

Προτάθηκε και εξετάζεται σύσσωμη η ομάδα της Αννίτας Πάνια, ενώ στην προσπάθεια εισχώρησης της εφημερίδας και στα νοικοκυριά, θα γίνει κρούση και στην Ευγενία Μανωλίδουυπάρχει άλλωστε το κονέ με τον «Μπουμπούκο». Ε, θείο θα δώσεις στήλη και στον Αδωνι;

Όλοι οι παραπάνω πληρούν για πλάκα τις προϋποθέσεις για να ενταχθούν στο τιμ του βασιλιά και θα πρέπει σύντομα να περιμένουμε τις μεταγραφικές εξελίξεις.

buzz it!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά. Από τις 25 Ιουνίου ενεργοποίηση ξανά στα τέλη Αυγούστου. Τι εγινε, δυο μηνες διακοπες; Τυχεροί! Προφανώς η απουσια αυτη εξηγει την ελλειψη σχολιων τοσο καιρο, εκτος αν ολες οι εφημεριδες και τα κανάλια ηταν αψογες-αψογα σε αυτο το διαστημα.

Και με το "καλό χειμώνα", φουλ επίθεση σε συγκεκριμένη εφημερίδα και σε συγκεκριμενο ανθρωπο. Λες και ολους εμας που παιζουμε στοιχημα μας ενδιαφερει αν ο καθε Γεωργιου (ο οποίος μάλλον δεν προσέφερε και δεν προσφερει κατι ιδιαιτερο στον αναγνωστη σε εφημεριδες στοιχηματος) αλλαξε αφεντικο και απο τον Α πήγε στον Β ή το ανάποδο. Και αυτο ισχυει για τον καθε Γεωργιου.

Καποιους αλλους ομως φαίνεται ότι και τους νοιάζει και τους πείραξε. Οποτε εμφανιστηκαν "φωνες" εκει που ειχαν σιωπησει.

Ειπαμε, η ανωνυμία βοηθάει στο καμουφλαζ. Βέβαια,καμια φορά, αυτα που γραφονται, το πότε γράφονται και το πώς γράφονται, ξεσκεπάζουν το καμουφλαζ με μεγαλη ανεση.

Φυσικά, καπου δεξια στο ΜΠΛΟΓΚ διαβαζει κανεις ότι δεν θα βρουμε εδω την απολυτη αλήθεια.

ΟΚ, εγινε κατανοητο, θα βρει μια πολυ συγκεκριμενη αληθεια, πολυ συγκεκριμενων συμφεροντων.

Κατα τα αλλα, ας θυμουνται ολοι ότι μπορεις να κοροιδεψεις πολλους για λιγο καιρο, λίγους όμως για πολυ καιρό.

ΤΗΑΝΚS που με διαφωτισατε, μολις χάσατε έναν αναγνωστη και δεν εννοω μόνο το BLOG αυτό. Πιθανότατα όμως αυτο δεν σας απασχολει.

ANTI-BET ARMY FACTION είπε...

Αμα τα παίρνεις από τόσους εννοείται οτι πας για δίμηνες διακοπές. Ταϊλανδη, Μπαλί, Καραϊβική, Μαδαγασκάρη και Μαρόκο. Εδω γελάμε... Αν σας λείψαμε, δεχόμαστε δώρο λάπτοπ και σύνδεση με ιντερνετ και δεν θα το ξανακάνουμε.

Θέλετε να πνίξετε μια ελεύθερη φωνή; Δεν σας αρέσει η κριτική στους φίλους σας ή στους εργοδότες σας; Δεν έχετε τα κότσια να βελτιωθείτε ή να κάνετε καλύτερες τις εφημερίδες σας και τα περιοδικά σας; Για όλα φταίει το Αnti-Bet Army Faction!

Αλλα αυτή η ιστορία έχει καταντήσει βαρετή και χωρίς νόημα. Οταν καυτηριάζουμε το Match Money είμαστε τσάτσοι της Kingbet και του 12Χ, όταν εξάρουμε το 12Χ τα έχουμε πιάσει, όταν αναφέρουμε τα καλά της Kingbet είμαστε υπάλληλοί τους, όταν τους ρίχνουμε καυτό λάδι για τα «Σώτα του 1,55» (τα θυμάστε; ), είμαστε η φωνή του Στοιχήματος. Και δώστου πάλι απ' την αρχή.

Δε σας είδαμε να σχολιάζετε κατι όταν τα σούρναμε στο Γεωργίου για τα ίδια κείμενα σε Match Money και Φίλαθλο, ούτε όταν μιλήσαμε για το CLOPY PASTE, ούτε επίσης όταν στον Καζαμία 2009 καυτηριάζαμε τον εν λόγω δημοσιογραφο.

Ασε δε για τις αθλητικές εφημερίδες, που έχουμε βγει υπάλληλοι της Sport Day, του Goal και της Εξέδρας (την οποία πριν παλεύαμε να κλείσουμε), του Φίλαθλου, του Εθνοσπόρ και της Real News. Για τους μόνους που δεν έχουμε δουλέψει είναι η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ! Ημαρτον ρε ‘σεις.

Οποτε γραφτεί κάτι θετικό, να και το σχόλιο για το σε ποιους δουλεύουμε, για το ποιοι είμαστε, σε ποια κανάλια έχουμε εκπομπές.
Δουλέψτε, εμείς συνέχεια θα κάνουμε παρατηρήσεις, συνέχεια θα σχολιάζουμε, συνέχεια θα κανουμε το παν για να πιάνουν τόπο τα λεφτά που δίνει ο κόσμος για να σας διαβάζει. Αυτον μην τον υποτιμάτε.

antiopap είπε...

Anonime aparadektos... Kai mono pou sou apantisan einai timi sou... Den to axizeis..