26 Ιουνίου 2008

... και δυο αυγά Τουρκίας

Ο Τσώχος τον έλεγε Τέριμ. Ο Κατσαρός, Τερίμ.

Ο Τσώχος τον έλεγε Σάμπρι. Ο Κατσαρός, Σαμπρί.

Ο Τσώχος τον έλεγε Μέτσελντερ. Ο Κατσαρός, Μετσέλντερ.

Τον Λαμ, τον έλεγαν και οι δύο Λαμ.

buzz it!

25 Ιουνίου 2008

Λεφτά στην τράπεζα...

«Πολύ καλές» βρήκανε στη Euro-NET, αυτή την εκπομπή-παρωδία της κρατικής τηλεόρασης για το Euro, τις αποδόσεις του ΟΠΑΠ για το νικητή της διοργάνωσης, πριν γίνουν οι ημιτελικοί: 2,30 για τη Γερμανία, 2,50 για την Ισπανία, 4,00 για τη Ρωσία, 10,00 για την Τουρκία.

Πράγματι, πολύ καλές οι αποδόσεις.

Μόνο που τα ξένα μπούκια δίνανε 2,50 για τη Γερμανία, μέχρι 2,90 για την Ισπανία, στο 4,50 τη Ρωσία και έως και 15,00 για την Τουρκία…


Υ.γ.: "Έλληνας κροίσος"...

buzz it!

21 Ιουνίου 2008

Ετοιμάσου για Μύκονο

Τα ‘μαθες τα νέα, πατέρα; «Αύριο η βάφτιση της εγγονής του Κώστα Βερύκοκου». Ναι, αύριο είναι τελικά το γεγονός της χρονιάς!

Να ‘ναι καλά το ΦΩΣ, που πρωτοσέλιδα μας ενημερώνει επιπλέον ότι το μυστήριο θα γίνει στις εφτά το απόγευμα, στο ξωκλήσι του Άη Γιάννη Διακόφτη, στη Μύκονο, με νονά την κυρία Αγγελική Ασημομύτη Ζιάκα.

Τρέχουμε για εισιτήρια!

buzz it!

Γκοοοοοοοοοοοοολ

Εθνικιστές δεν είμαστε, βρήκαμε όμως τουλάχιστον άστοχη την κραυγή του Ανδρέα Ναούμη από μικροφώνου της ΝΕΤ, στο γκολ με το οποίο ισοφάρισαν οι Τούρκοι τους Κροάτες.

Γκοοοοοοοοοοοοολ φώναξε ο τουρκόφιλος, όπως αποδείχθηκε, ανταποκριτής της κρατικής τηλεόρασης, που δύο λεπτά πριν φάνηκε να στενοχωριέται περισσότερο και από τους Τούρκους για το λάθος του Ρουστού και το 1-0 της Κροατίας.

Για να μην πούμε για όσους είχαν παίξει πρόκριση Κροατίας - και δεν ήταν λίγοι. Σίγουρα ο Αντώνης Κατσαρός, που έκανε τη μετάδοση, θα ένιωσε άβολα με τον πανηγυρισμό του Ναούμη, αν βέβαια έχει λίγη συναίσθηση των πραγμάτων.

buzz it!

13 Ιουνίου 2008

Euro 2008 και νηστείες…

Όσο γκελ έκανε η τευχάρα με το περιοδικό στο Match Money, τόσο αντι-γκελ έκανε το σημερινό τεύχος. 48 σελίδες, με κύριο βάρος στο Euro, αλλά ως εκεί.
Στα άλλα, μετεξεταστέοι.

Ο κόσμος που παίζει τζόγο και ψάχνεται χοντρά για να βρει τις ευκαιρίες, δεν παίζει μόνο Euro κύριοι… Ψάχνεται για να βρει χαραμάδες και να λιώσει τους μπουκ σε κάθε διοργάνωση. Ιδίως σ’ αυτές που θέλουν ψάξιμο, όπως τα προκριματικά σε Ασία και Αφρική…

Ωραία σελίδα! 9 ματς, βαθμολογίες γενικές (σας είπε κανείς ότι δεν θέλουμε να ξέρουμε τι έκαναν εντός και εκτός της χώρας τους; ), χωρίς αποστολές, χωρίς το πρόγραμμα των αγώνων που έρχονται γι’ αυτές τις εθνικές και χωρίς 1-2 ειδήσεις.

Ακόμα και το Κοσμοπόλιταν, τα 10 μυστικά του σεξ, τα αναλύει σε 3-4 σελίδες, με «έτσι», με «αλλιώς», με «μπούκλες».

Οι αποστολές, το πρόγραμμα, οι γεμάτες βαθμολογίες, οι γνωστότεροι παίκτες τους, είναι στοιχεία που δεν πρέπει να λείπουν, και βοηθούν τον παίκτη στο παιχνίδι του. Του ανοίγουν τα μάτια!

Ασε δε, που οι Αλγερίες, τα Μαλί και οι Αυστραλίες έχουν από πέντε παικταράδες και 2-3 να τους λείπουν αρκεί για να ανατραπούν οι ισορροπίες και να βγουν παστέλια σουσαμάτα!

Αυτό που πάντως μας άρεσε, είναι που δεν κάνατε πρόταση για τζόγο. Το βρήκαμε πολύ ντόμπρο. Και την κατάταξη των εθνικών στη FIFA. Τουλάχιστον με αυτό πήραμε μια μυρωδιά για το τι απίδια πιάνει στο περίπου η καθεμιά…

Αποστολές και γεμάτες ειδήσεις σ’ αυτά τα ματς δεν είχε ούτε το 12Χ, αλλά τουλάχιστον εκεί υπήρχαν οι προϊστορίες, κι αυτές μας βοηθάνε! Τραγικές οι βαθμολογίες και στη King Βet, με τον 5ο Ασιατικό Όμιλο να έχει νυστάξει προς τα αριστερά... Πάντως, μια είδηση για τους Αυστραλούς, ή την Αγκόλα και την Γκαμπόν, αυτοί την έχουν. Άρα, την έψαξαν τη φάση, αν και στη στοιχηματική πρόταση, σφίγγονται κι έχουν ζόρια. Στοίχημα παίζουμε κύριοι… Με δύο 1Χ, δύο No bet και ένα 1/Over, το κλείσαμε το μαγαζί! Αν δεν έχεις εικόνα και άνθρωπο να παρακολουθεί τις εξελίξεις σε Ασία και Αφρική, μη δίνεις πρόταση… Ασ’ το να πάει. Δες τις προτάσεις στη σελίδα 54, και θα καταλάβεις φίλε μου.

Το «Στοίχημα» έκανε τον κόπο να μας βάλει
το πρόγραμμα, τα ματς που έρχονται για τις Αφρικανικές και Ασιατικές, μια-δυο βασικές ειδήσεις σε ορισμένες από αυτές τις εθνικές, και το παλεύει να ανατρέψει τις κάκιστες εντυπώσεις που άφησε με το τεύχος της σέντρας του Euro. Αν είχατε και την κατάταξη στη FIFA ή τις αποστολές, θα σας βγάζαμε καπέλο.

Μην ξεχνάτε κύριοι, το ερχόμενο Μουντιάλ, θα γίνει στην Αφρική…
Βάλτε μας γερά στο κλίμα από τώρα.

buzz it!

12 Ιουνίου 2008

ΦΤΟΥ ΣΑΣ!


Και ντροπή στην ΕΡΤ που δεν σας πέταξε έξω από το στούντιο με κλωτσιές και σπρωξιές, όπως σας αξίζει. Η τρομερή τριπλέτα Αντώνης Κατσαρός, Παύλος Παπαδημητρίου και Πέτρος Μίχος σε ένα εγκληματικό λάθος. Και κανείς δεν διόρθωσε κανέναν...

Γιατί δεν μιλάμε για σφάλμα όταν ξεκινάς ανάλυση του Α’ ομίλου και αναφέρεσαι στην περίπτωση ισοβαθμίας της Τουρκίας και της Τσεχίας τονίζοντας πως σε περίπτωση ισοπαλίας θα παίξουν ρόλο η κατάταξη της FIFA και θα πάμε σε κληρώση.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Για να μαθαίνετε κύριοι: Βάσει των κανονισμών, σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ομάδων που αγωνίζονται μεταξύ τους την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, και σε περίπτωση που τα τρία πρώτα κριτήρια ισοβαθμίας (βαθμοί στο μεταξύ τους παιχνίδι, διαφορά τερμάτων, καλύτερη επίθεση) είναι ίδια, αμέσως μετά τα 90’, θα ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι!

ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ...

Και σα να μην έφτανε αυτό, λίγο μετά τις 02.00, έρχεται καπάκι η νέα γαρδούμπα του Παπαδημητρίου… Η Τουρκία χρειάζεται μόνο νίκη. Μας ισοπέδωσες Παυλάρα, μας ισοπέδωσες!!!

Αν δεν ξέρετε ούτε τους κανονισμούς, δεν δικαιούστε να βρίσκεστε εκεί που βρίσκεστε. Γιατί ενημερώνετε χιλιάδες τηλεθεατές, οι οποίοι αύριο/μεθαύριο θα πάνε στα πρακτορεία και θα παίξουν τα λεφτουδάκια τους, έχοντας κατά νου αυτά που εκτοξεύσατε.

Το λιγότερο που έχετε να κάνετε πλέον, είναι να ζητήσετε συγνώμη στους τηλεθεατές-πελάτες για τη ΛΑΘΑΡΑ και να ενημερώνεστε, να διαβάζετε, μπας και αποφύγετε επόμενες γκέλες.

buzz it!

10 Ιουνίου 2008

Και η χαρά δεν την αφήνει

Θέλει η Ρουσλάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει...

Γελάσαμε με την ψυχή μας με τη σελίδα 34, του στοιχήματος, στην Sportday και τον ανταποκριτή από το Λονδίνο, κύριο Σ. Μπριτζ.

Πώς αλλιώς θα χωρέσει και το κράτος και η θεία από το Τσικάγκο στην ίδια εφημερίδα;


Καλά ρε σεις; Σε βλάκες απευθύνεστε;

Πάρτε κάνα μάθημα από στοιχηματικές και Goal που τα βγάζουν φόρα-παρτίδα!

buzz it!

Ώρα καλή...

Πήγαμε το πρωί για εφημερίδες. Τρίτη και Παρασκευή είναι η τιμητική μας...
Πάμε περίπτερο με 20αρικάκι, τις απλώνουμε και ξεκινάμε ψαχούλεμα. Σήμερα προστέθηκε στο πακέτο και η " Ω ".

Είχαμε δει το πρωτοσέλιδο της ΩΡΑΣ που προειδοποιούσε για χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Προτιμήσαμε να κρατήσουμε στάση αναμονής. Αλλά πράγματι, μιλάμε για χτύπημα κάτω από τη ζώνη, χτύπημα που εμείς θεωρούμε ντροπή...

Έχεις κάτι να πεις; Έχεις κάτι επιπλέον να δώσεις Ένωση; Βγάλε ανανεωμένη Ένωση και μόστραρε τις καινούργιες (ή απολιθωμένες) πένες σου και ότι καλό είχες σαν εφημερίδα. Ετσι μετράνε δυνάμεις, όχι έτσι που έπαιξες...

Πάντως, η αλήθεια είναι πως στο πρακτορείο γέλασε και το παρδαλό κατσίκι με τους καημένους τους ΑΕΚτζήδες, οι οποίοι δήλωσαν ωστόσο πως παραδοσιακά θα πάνε με Ώρα... (όπως παραδοσιακά θα πάνε και με Μελισσάν! Ε, όχι παίζουνε...)

buzz it!

Οφ-σάιντ

Μπορεί ο αξιόλογος Χρήστος Σωτηρακόπουλος να έχει πάρει δεκάδες βραβεία ως δημοσιογράφος, ωστόσο η χθεσινή εκτίμηση στο γκολ... "οφ-σάιντ" των Ολλανδών ήταν τουλάχιστον ατυχής.

Δεν υπήρχε κανένα οφ-σάιντ, όπως είπε τουλάχιστον 3 φορές.
Και για του λόγου το αληθές: Σπορ Fm

Όσο γι' απόψε: Τρέμουμε στην ιδέα του σπικάζ... Τρέμουμε!

Υ.γ: Η Νova θα επέτρεπε τέτοιες χάλια μεταδόσεις; Στην ΕΡΤ γιατί σιωπούν;

buzz it!

07 Ιουνίου 2008

Σας ευχαριστούμε

Σας βλέπουμε ιδιαίτερα ενεργούς τις τελευταίες ημέρες!

Το Euro θα φταίει και τα email έφτασαν τα 20 το τελευταίο τριήμερο.

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια, για τα λινκ σας, τα θέματά σας, τις απόψεις σας, αλλά και τις ύβρεις σας.

Περιμένουμε τα νέα και τις επισημάνσεις σας.
Το ANTI BET ARMY FACTION είναι εδώ για όλους!


buzz it!

Αρχίζει το ματς!

Και το Ντέρμπι στο χορό, με ένθετο σε στυλ περιοδικού.

Ωραίος ο τίτλος του Euro Derby, καλοστημένη η ύλη, και τα αφιερώματα σε πόλεις, γήπεδα και ιστορία, μέτριες οι αναλύσεις των ομάδων.

Α με τόνο στην ιστορία της Εθνικής μας, αλλά στοιχηματικά απουσίαζε το ενδιαφέρον...


Υγ: Στο κουίζ πιάσαμε 7. Χωρίς ματάκι στις λύσεις!

buzz it!

06 Ιουνίου 2008

Περίοδος μεταγραφών

Μεταγραφή-έκπληξη από το Στοίχημα, που τον τελευταίο καιρό μετρούσε απώλειες. Ο Γιώργος Αγγέλου (από Goal και πρώην Match Money) προστέθηκε στο δυναμικό της και σίγουρα ενισχύει την εφημερίδα, καθώς το κατέχει το άθλημα.

buzz it!

Τα είδαμε όλα!

Και ένα έχουμε να πούμε…

Βαδίζουμε σε εκσυγχρονιστικούς δρόμους, με ωραία πράματα, ομορφιές για το στοίχημα, και σελίδες με νόημα. Ότι πρέπει για τον κόσμο που θέλει να μάθει στοίχημα, κι όχι να τζογάρει άσκοπα.

King Bet με περιοδικό. Όχι κι άσχημα για τα κυβικά της, χωρίς τίποτα ιδιαίτερο για το στοίχημα. Είναι πάντοτε δροσερό, αλλά επιδέχεται βελτιώσεων. Ωραίο εξώφυλλο!

Στοίχημα με ένθετο. Ωραίο σκίτσο, ωραίοι και οι σκόρερ, αλλά ως εκεί. Μάλλον στήθηκε στα γρήγορα το στόρι και θα ξεχαστεί εξίσου γρήγορα.

12X ΜΠΟΥΚ με περιοδικό. Εμείς περιμέναμε κάτι διαφορετικό, κάτι καλύτερο. Δεν μας έδωσε το κάτι παραπάνω εκτός από τα νοσταλγικά πρωτοσέλιδα του 2004. Καλύτερα να βάζατε αυτά στο πρωτοσέλιδο. Δεν είναι κακό να περιμένεις κάτι καλύτερο από μια δύναμη του χώρου.

MATCH MONEY με περιοδικό. Αντικειμενικά, σούπερ. Εύγε, δουλειά με μεράκι κύριοι. Φανταστικό περιοδικό, γεμάτο, που έχει να πει πολλά στον παίκτη. Πάρα πολλά και με νόημα... Και πάλι εύγε.

Και στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής τέτοια και καλύτερα. Και να ξέρετε ότι ο κόσμος έχει κριτήριο, καταλαβαίνει και εκτιμά τις σωστές δουλειές.

buzz it!

05 Ιουνίου 2008

Ρητορικό ερώτημα

Με αφορμή το τεράστιο ρεπορτάζ του Goal για το στοίχημα, το υπάρχον σκηνικό και τις ξένες εταιρίες, θα σας γράψουμε τη σκέψη μας. Το ότι οι ξένες εταιρίες θέλουν σαν τρελές να μπουν στην ελληνική αγορά, είναι κάτι που το ξέρουμε.

Όλοι μας έχουμε τον τζόγο στο αίμα μας, όλοι μας τρέχουμε σαν τρελοί να παίξουμε στα πρακτορεία και σε εταιρίες στο εξωτερικό. Ότι ετοιμάζονται κάποιοι μπουκ για μπούκα στην Ελλάδα και πάλι το ξέραμε. Ωραία όλα αυτά.

Μέκκα του τζόγου θα γίνει η Ελλάδα στην Ευρώπη, Μέκκα. Και όποιος έχει κάτσει σε μεγάλο πρακτορείο της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, της Κρήτης, της Ρόδου, μπορεί σε μισή ώρα να το ορκιστεί!

Αλλά, νοιάστηκε άραγε κανείς για τους χιλιάδες πράκτορες, για τους εργαζόμενους στα πρακτορεία, τις οικογένειές τους και τις περιουσίες τους, αλλά πολύ περισσότερο για την ελληνική κοινωνία των 600 και 700 ευρώ;

Ρητορικό το ερώτημα. Προς όλους, διοικούντες, γράφοντες, αναγνώστες.

buzz it!

Σούπα

Νερομπούρμπουλα το λεγε μια θεια, νερομπούρμπουλα θα το πούμε κι εμείς!

Αυτό ήταν το σούπερ περιοδικό για το Euro 2008 της Εξέδρας. Προκάτ, χρώματα στις λαμαρίνες, αλλά από ουσία τίποτα. Το θέμα είναι να μαθαίνεις και κάτι από ένα περιοδικό, να σου πει κάτι, να σου δώσει κλίμα. Και η Εξέδρα απέτυχε.

Ειδικά για μας που νταραβεριζόμαστε με τζόγο και στοίχημα, απέτυχε διπλά. Σε πρακτορείο δεν μπαίνει.


Υγ: Οι της Εξέδρας μπορούν να πάρουν μαθήματα από το
Goal. Ποτέ δεν είναι αργά. Τουλάχιστον τα περιοδικά τους σου βγάζουν κλίμα και δεν τα βαριέσαι.

Υγ2:Να δούμε και τις στοιχηματικές εφημερίδες αύριο. Kingbet, Match Money, 12X έχουν διαφημίσει δεόντως την πραμάτεια τους… Τα ρόστερ τα ξέρουμε, το τι έκαναν πριν 50 χρόνια το διαβάσαμε, τίποτα άλλο να δούμε αν θα διαβάσουμε.

Κι ελπίζουμε να μη γελάσουμε.

buzz it!

04 Ιουνίου 2008

Ζωγραφική, γυμναστική, εκδρομή...

Ανακοινώθηκε ο Παπαδόπουλος, παντού χαρά μεγάλη, κι από τη χαρά, σ' έπιασε παραζάλη... οέο!

Και διαβάζουμε "Ο Γιάννης Παπαδόπουλος αποτελεί το τρίτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, μετά τον Γιώργο Γκαλίτσιο και τον Πάβελ Κόβατς. Στο πρωτάθλημα της φετινής περιόδου, είχε 21 συμμετοχές με τη φανέλα του Γηραιού, εκ των οποίων οι 12 ως βασικός. Από αυτά τα 21 παιχνίδια, στα 6 αντικαταστάθηκε. Δέχτηκε 3 κίτρινες κάρτες, ενώ πέτυχε ένα -και μοναδικό- καταπληκτικό γκολ στις 25 Δεκεμβρίου 2007, στη νίκη του Ηρακλή 3-0 επί της Ξάνθης στα Πηγάδια".

Ως εδώ, καλά.

Διαβάζουμε και λίγο παρακάτω, στο ίδιο θέμα:
"To who is who του Παπαδόπουλου

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1989 και προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια, καθώς πατέρας του είναι ο Δανιήλ Παπαδόπουλος που έκανε μεγάλη καριέρα στον Ηρακλή

Ο νέος ερυθρόλευκος άσσος αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και είναι μαζί με τους Λευτέρη Ματσούκα, Κυριάκο Παπαδόπουλο και Βασίλη Λαμπρόπουλο, βασικό στέλεχος της Εθνικής μας ομάδας των νέων που προκρίθηκε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος νέων που θα γίνει στην Τσεχία.

Φέτος αγωνίστηκε με τον Γηραιό σε 20 αγώνες πετυχαίνοντας ένα γκολ, ενώ την προηγούμενη σεζόν είχε αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια."


21 συμμετοχές, 21 παιχνίδια, 20 αγώνες. Θα πεις, μπορεί να μετρήσαν και του κυπέλλου και χάθηκε η μία. Εύλογα δικέ μου!

Αμ δε... το παλικάρι είχε δύο συμμετοχές στο κύπελλο.

Κάποιοι στο κατά τ' άλλα εξαιρετικό sport.gr την ώρα της αριθμητικής, ονειρεύονταν τη ζωγραφική, τη γυμναστική, καμιά εκδρομούλα... (σίγουρα πάντως όχι τη γεωγραφία... βλέπε παλαιότερο θέμα)

buzz it!

Κάνε την...

Τί έγινε ρε Θοδωράκο; Δεν μας είπες… τί έπιασες και τί δεν έπιασες το Σαββατοκύριακο; Πάντα μας λες, τώρα πώς σου ξέφυγε;

Ντροπή, ρε. Ένα συγνώμη δεν το άξιζαν οι αναγνώστες της King Bet; Λίγη τσίπα, κάτι, μία δικαιολογία (που δεν υπάρχει) για την ΠΑΠΑΡΙΑ που έγραψες την Παρασκευή για τη Β’ Ιταλίας; Τίποτα; Στο χιόνι; Ρε ουστ…

Yγ. Από τον Πετράν δεν είχαμε την απαίτηση να ζητήσει καμιά συγνώμη, για τη δική του παπαριά στο Στοίχημα. Πολύ απλά γιατί αυτός ποτέ δεν αναφέρεται στο παρελθόν.

Και πώς να το κάνει, αν προτείνει 15-20 ομάδες του 1,10-1,50 σε κάθε κουπόνι…

buzz it!

01 Ιουνίου 2008

Πάμε Αυστρία-Ελβετία!

Μπορεί το ένθετο περιοδικό του Goal της Κυριακής να μην έχει σχέση με στοίχημα και το δικό μας χαβά, ωστόσο είναι μια πλούσια και ολοζώντανη έκδοση με καλές συνεντεύξεις και εξαιρετικό τουριστικό οδηγό για όσους πάνε στις δύο αυτές πανέμορφες χώρες για το Euro.

Εύγε κύριοι, εύγε! Το καλό να λέγεται...




Υ.γ.: Σελίδα 46, Goal Κυριακής.
"Μόνο οι αδαείς" ο τίτλος, όποιοι παίζουν παιχνίδια της Β' Εθνικής και της Β' Ιταλίας είτε είναι αδαείς είτε κάτι γνωρίζουν. Δεν εξηγείται αλλιώς" το εισαγωγικό και ανάλυση περί φημών και παιχνιδιών που δεν παίζονται στα ίσα στη Β' Ελλάδας και Β' Ιταλίας από τον Δούκα.

Στην ίδια σελίδα, η Πρότασή μου από τον Κολίλα ή Κολιλά, με το 243 Ραβένα - Τσεζένα 1. Κατά τον Δούκα, είτε ο καλός αναλυτής είναι αδαής, είτε κάτι γνωρίζει.

Αρα, στην πρώτη περίπτωση κακώς γράφει σε μια μεγάλη εφημερίδα, και στην δεύτερη περίπτωση κακώς δεν τον έχουν ρωτήσει οι αρχές μήπως γνωρίζει κάτι...

buzz it!

Γύμνια και των γονέων

Ο απίστευτος κουβάς έπεσε χθες με τη Μπραν… Όχι κύριοι γιατί η υπερομάς ηττήθηκε με 4-3 και πήγαν άκλαυτα τα μπετά του 1,35. Όχι γι’ αυτό, το έχουμε πει πως δεν μας ενδιαφέρουν και πολύ τα αποτελέσματα. Αλλά γιατί σχεδόν κανείς από τους έχοντες τη γνώση των πρωταθλημάτων αυτών, δεν φρόντισε να μας ενημερώσει για τις δύο τρανταχτές απουσίες της Μπραν, στις εφημερίδες!

Μάλιστα…

Σάββατο πρωί η ημέρα ξεκίνησε με μελέτη, και πως τα φέρνει η τύχη και κάθεται κέντα στο μυαλό ο φοβερός και τρομερός Ντεμπά Νιρέν, για τον οποίο έγραφε ο Καθηγητής Μυστήριος (εμπνευσμένα κείμενα) στο Match Money, ότι θα απουσίαζε με την εθνική του και παρουσίαζε και το στόρι των Αφρικανών παικτών στα βόρεια πρωταθλήματα.

Γυρνάμε στο ρεπορτάζ, τίποτα για την απουσία, γυρνάμε στη στήλη του Νορβηγοψαρά, τίποτα για την απουσία. Ανοίγουμε το «Στοίχημα», νούλα για τις απουσίες («χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα») στις ειδήσεις, μόκο και στις ειδήσεις του Νορβηγού. Ανοίγουμε το «12Χ», παίζει η είδηση στην ανάλυση των αγώνων, τουμπεκί στη στήλη του Νορβηγού αναλυτή. Ανοίγουμε και την «King Bet», αόρατη η είδηση και στις ειδήσεις των αγώνων και στη στήλη του γνωστού Νορβηγού.

Κλείνουμε τις εφημερίδες του στοιχήματος και πάμε στα ζόρικα στοιχηματικά αγόρια… Εξέδρα Bet και Active Bet (Sportday) λένε πως δεν υπάρχουν απουσίες, το Daily Bet (Goal) γράφει για κάποιον που επιστρέφει.

Και τις πετάς όλες στον κουβά.

Σοβαρευτείτε ρε…

Ο κόσμος πληρώνει, σας διαβάζει, εμπιστεύεται τους ειδικούς αναλυτάδες σας και παίζει αυτά που αυτοί που παρακολουθούν στενά, προτείνουν.

Δεν τους ελέγχει κανείς σας; Δεν την ψάχνει κανείς τη δουλειά σοβαρά;

buzz it!