20 Αυγούστου 2008

Διαφημίσεις, ειδήσεις και λίγο μπάσκετ


Κάθεσαι το πρωί να δεις μπασκετάκι. Λιθουανία με Κίνα. Ξεκινάει το ματς, βλέπεις τα πρώτα 10 λεπτά (όχι το 10λεπτο, προσοχή) και ξαφνικά πέφτουν διαφημίσεις. Κι άλλες διαφημίσεις. Και δελτίο ειδήσεων των 12. Με χθεσινές ειδήσεις, που εναλάσσονται στα κρατικά κανάλια. Κι άλλες ειδήσεις...

Και σε γυρίζουν στο παιχνιδάκι που έβλεπες, 25 δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το ημίχρονο. Έχεις χάσει πάσα ιδέα και επαφή με το σκορ. Στα 22 δευτερόλεπτα, τάιμ-άουτ. Διαφημίσεις. Ναι, διαφημίσεις. Ημίχρονο. Κι άλλες διαφημίσεις.

Τι έγινε ρε παιδιά; Πώς πήγε το σκορ; Ποιος παίζει καλά; Στα παπάρια σας; Σωστό κι αυτό. ΝΕΤ είσαι. Το να έπαιζε το δελτίο των 12, με τα "κατεψυγμένα" θέματα, στις 12.25 που έγινε ημίχρονο, δεν θα πέρασε από το μυαλό κανενός δημοσίου υπαλλήλου εκεί μέσα. Πολλά ζητάμε όμως, ακόμα Αύγουστος είναι, δεν έχει ρολάρει το μαγαζί.

υγ. Μετά το 50στό πακέτο διαφημίσεων, έγινε σύνδεση με Πεκίνο. «Το σκορ είναι 41-30, πάμε για διαφημίσεις για να δούμε το δεύτερο μισό». Αυτά είναι!

buzz it!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τους σιχάθηκα και εγώ σ'αυτούς τους ολυμπιακούς.. Γι'αυτό έχω καβάτζα συνέχεια το justin.tv
Δείχνουν σχεδόν όλα τα ματς απ'όλο τον κόσμο φίλε. Και χωρίς να κατεβάζεις προγράμματα. Έκοψα και την συνδρομή στη ΝΟVA :)))