09 Αυγούστου 2008

Καλή δουλειά (όχι όλοι)...


Διαβάσαμε τα αφιερώματα των εφημερίδων για τα πρωταθλήματα που ξεκίνησαν. Όχι όλα και όχι όλων. Μας άρεσαν, τα περισσότερα. Πιο καλοστημένα αυτά του King Bet και του Match Money. Μέσα στον Αύγουστο έγινε αξιόλογη έως εξαιρετική δουλειά.

Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, φυσικά. Στις ομάδες της Πρέμιερ Σκωτίας από την King Bet αφιερώθηκαν μόλις 30-40 λέξεις στην καθεμία, δεν πήραμε καθόλου "κλίμα". Δεν μας έπεισε το 12Χ στην Αργεντινή, ενώ στη 2η Αγγλίας και την Κόνφερενς η παρουσίαση των μεταγραφών από την ίδια εφημερίδα ήταν τουλάχιστον ανεπαρκής.

Στα συν της King Bet η παρουσίαση δέκα από τους αγώνες του Κυπέλλου Γερμανίας που ο ΟΠΑΠ δεν έβαλε στο κουπόνι του. Και με πολύ καλά κείμενα, μάλιστα, από τον ανταποκριτή του Γιώργο Βαβρίτσα.

Αντίθετα, μέτριο έως (πολύ) χαμηλό το επίπεδο στα περιοδικά των πολιτικών εφημερίδων (Χρημασπόρ, Προβλέψεις - αυτοί οι πίνακες με τις μεταγραφές τουλάχιστον αποκρουστικοί), αλλά και στα ένθετα των σαββατιάτικων (Active Bet κυρίως). Οι γνωστές ξεπέτες, φυσιολογική (;) απόρροια του γεγονότος ότι δεν κυκλοφορούν αυτόνομα στα περίπτερα...

υγ. Όλο το ΤηλεΆστυ πλέον στην King Bet μετά τη μεταγραφή του Τόλη Κοτζιά από το Match Money. Μόνο ο... πρόεδρος λείπει.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: