12 Αυγούστου 2008

Τσιν τσον τσαν


Χουλκ; Ποιός Χουλκ; «Δεν έχετε πιστεύω κανένα παράπονο με το ταμειάκι που σας έστειλα από την Ιαπωνία με το over της Μαρίνος και τον άσο της Τόκυο Βέρντι».

Τί παράπονο να 'χουμε ρε Νίκο Αβραμίδη; Πας καλά; Έναν παίχτη μας υπέδειξες για γκολτζή της Τόκυο Βέρντι, αυτός πριν καμιά 20αριά μέρες είχε πάρει μεταγραφή για την Πόρτο, αλλά έλα μωρέ τώρα, ποιος ασχολείται; Αφού πήγαμε ταμειάκι, δεν πα να χεστεί ο Χουλκ; «Σιγά μη ζητήσουμε και συγγνώμη, εσείς μαλάκες πρέπει να με ευχαριστείτε που σας πήγα στo ταμειάκι. Ου να μου χαθείτε, αχάριστοι». Δεν το έγραψες Νικόλα, σίγουρα όμως θα το σκέφτηκες...!

υγ. Κάτι δεν πάει καλά πάντως εκεί μέσα. Ο Νίκος Κουλιανός γράφει σήμερα «Μακελελέ η Παρί, Τουράμ στην Παρί, ε, θα αρχίσει να κάνει απόσβεση από νωρίς υπέθεσαν οι περισσότεροι κλπ κλπ». Έι, χωριοοοοοό. Ποιος Τουράμ ρε άνθρωπε, δεν έμαθες ότι ακυρώθηκε από τον Ιούνιο η μεταγραφή του; Πλάκα με κάνεις και το παίζεις και Παριζιάνος;

υγ2. Σωστός ο παίχτης. Δεν είναι όλο το ΤηλεΆστυ στην King Bet. Εκτός από τον πρόεδρο (και την Ντιάνα) στην εφημερίδα δεν γράφει εδώ και 8 μήνες και ο Νίκος Παναγόπουλος.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: