16 Αυγούστου 2008

Αλητεία!


Εμετός, αηδία, ντροπή. Διαλέγετε και παίρνετε. Ο Αντώνης Καρπετόπουλος σε άρθρο του στη SportDay της 15ης Αυγούστου ουσιαστικά υποκινεί τους οπαδούς του Ολυμπιακού να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας για τη ρεβάνς με την Ανόρθωση.

Αναλύοντας το τι πρέπει να γίνει για να περάσει ο Θρύλος στους ομίλους του Champions League σημειώνει μεταξύ άλλων: «Μετά πρέπει να γίνει κινητοποίηση και συσπείρωση ώστε το Καραϊσκάκη να "καίει" στη ρεβάνς ακόμα κι αν χρειαστεί να πληρωθεί το πάθος με κανα-δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών».

Τί λες ρε φίλε; Έχεις συνειδητοποιήσει τί έγραψες; Και με Τούρκους να έπαιζε ο Ολυμπιακός, πάλι δεν γράφονται αυτά. Κανένας εισαγγελέας διαβάζει; Και αν ναι, αυτό δεν είναι υποκίνηση επεισοδίων; Τα ίδια πάνω-κάτω ακούσαμε στην εκπομπή της Θύρας 7 την Πέμπτη στο Extra 3. Αλλά αυτή είναι Θύρα 7, δεν είναι προβεβλημένοι δημοσιογράφοι της πρώτης σε κυκλοφορία αθλητικής εφημερίδας...

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η αθλητική δημοσιογραφία;

buzz it!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσο πάει πέφτει και πιο χαμηλά ο κάρπετ.

Μετά την εργολαβία να πάει ο αβρααμ στο γαύρο τώρα ο νταλκάς του να τον περάσει στους ομίλους του Τσ. Λ.

Τελικά η ενασχόληση του με τα βρώμικα παρασκήνια του ποδοσφαίρου δεν τον άφησε ανέπαφο...

Ανώνυμος είπε...

Μπερδεύεστε με τον Κάρπετ. Ατύχησε στα λόγια απλώς. Είναι από τους λίγους που τα χώνουν στο κατεστημένο της ίδιας τους της ομάδας. Το διευκρήνησε άλλωστε σε επόμενο άρθρο του. Και εχθές έγραφε για τα χάλια των επεισοδίων και πως είναι πάγιες τακτικές του Κόκκαλη που ΔΥΣΤΥΧΩΣ μένουν ατιμώρητες, όπως στη ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ. Και δυστυχώς είναι κρίμα να βλέπουμε παντού στα blogs να παρουσιάζεται μόνο εκείνη η ατυχής τοποθέτησή του. Ζήτω η δημοκρατία που θρέφει το φασισμό.