07 Δεκεμβρίου 2009

Στολίσαν οι μπουκ με τα μπαλάκια...


Κάζο πραγματικό και μάλιστα πρωτοσέλιδο του 1-2-Χ Μπουκ, που έχει χάσει πολύ από την αίγλη του το τελευταίο διάστημα.


Γενικότερα φαίνεται πως οι μεγάλοι εκδοτικοί παίκτες στο στοίχημα, το Στοίχημα, το 1-2-Χ Μπουκ και το Match Money, έχουν πάθει υπνηλία προς όφελος της Kingbet, που μπορεί να διαθέτει το πιο φτωχό οπλοστάσιο στοιχηματικά, αλλά τουλάχιστον δεν είναι σε ύπνο βαθύ και δεν πέφτει σε γκέλες με λάθος βαθμολογίες ή κάκιστα πρωτοσέλιδα.

Η Kingbet έχει μούρη και την πουλάει καλά και κρύβει τα τρωτά της τα σημεία.

Για το 1-2-Χ Μπουκ τα έχουμε ξαναπεί, το αγαπάμε και το έχουμε προειδοποιήσει. Μέσα στο πρακτορείο ο κόσμος θα ρωτάει πάντα τι δίνουν ο Μηνδρινός και ο Αναστασίου, αλλά πάνω στη συζήτηση κανείς από τους μπασμένους στο κόλπο δεν ξεχνάει τα λάθη.

Λάθος οι τριαδούλες της φτώχιας στο πρωτοσέλιδο, το 1-3 με τη Σεντ Ετιέν και το ιστορικό «αξίζει το ρίσκο» του 1,55, τη μετριότητα στα ένθετα (δεν το συζητάμε για περιοδικά) για τα μεγάλα γεγονότα, το μέγα λάθος της απώλειας του Billara, ενός σοβαρού και με δυνατή πένα δημοσιογράφου του στοιχήματος, και όλα αυτά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Και έρχεται και η γκέλα της Παρασκευής με το πρωτοσέλιδο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα μπαλάκια με Γιούβε – Ιντερ 1 (μπράβο), Πανθρακικό – Αστέρα Τρίπολης 2 (μπα!), ΠΑΟΚ – Λάρισα Χ/1 (Ιβιτς από το 4ο), Ρόντα – Ντεν Χααγκ 1 (μπαμ), Εβερτον – Τότεναμ 2 (μπουμ), Μπουλόν – Λανς (κουμπουριά), Κολωνία – Βέρντερ (στο πάτωμα).

Πόσα μπαλάκια είναι αυτά; Οσα η χαρά του μπουκ...

Χάνετε τον κόσμο σας με αυτά τα χρωστούμενα και τις ιστορίες για απλήρωτα γραμμάτια και λογαριασμούς. Γίνατε οι Ταρζάν του στοιχήματος, ψίθυροι και χρωστούμενα κλπ. Δημοσιογράφοι με τη γνώση του στοιχήματος όπως ο Billaras θα σας σφύραγαν πως αυτό το πρωτοσέλιδο στοιχηματικά είναι για να το φουντάρεις στο Θερμαϊκό.

Εμείς συμβουλές σας δίνουμε κι αν θέλετε περνάτε από το ταμείο. Να ξέρετε πάντως πως όσοι μας διάβασαν και μας πήραν στα σοβαρά, δεν έχασαν.


buzz it!