10 Σεπτεμβρίου 2009

Kουράστηκα να ζω στο μαύρο και στο γκρίζο

Μια μουντάδα να το πούμε; Μια κατάθλιψη; Αυτό μας έβγαλε το νέο Χρημασπόρ που κυκλοφόρησε την Παρασκευή. Αλλά και μια σαφή διάθεση βελτίωσης ως περιοδικό που κάποτε ήταν θεσμός και τα τελευταία χρόνια είχε κάπως αφεθεί. Και επειδή είχε αφεθεί, είχε χάσει και τη θέση του στα πρακτορεία.


Τι δεν μας άρεσε; Σίγουρα τα χρώματα . Πολλή μαυρίλα, γκριζίλα. Και δυσανάγνωστες οι αναλυτικές βαθμολογίες. Δεν μας άρεσε και η μικρή γραμματοσειρά. Βγάζεις τα μάτια σου... Η έλλειψη επώνυμων στηλών, επίσης. Γεμάτο ψευδώνυμα: Κατάσκοπος, Χάκερ, Πράκτορας, Bomber και τον μόνο που βρήκαμε από τους ακουκούλωτους είναι ο Γιώργος Αγγέλου. Και οι ειδήσεις, είναι κάπως συμπιεσμένες. Αλλά αυτό διορθώνεται!

Όμως, είναι σε κάθε περίπτωση ευχάριστο να επιστρέφει το Χρημασπόρ. Κρατάμε συνεπώς τη διάθεση που έδειξαν οι συντελεστές του, τις γνώσεις τους γύρω από το στοίχημα και την υπόσχεση που διαβάσαμε ότι «θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε το επίπεδο να είναι πάντα υψηλό και να ικανοποιεί τους πλέον απαιτητικούς παίκτες».

Welcome back Χρημασπόρ.

υγ. Δεν μας άρεσε και το «Ξεχρεώνει το… γραμμάτιο» στη Β’ Ιταλίας για το παιχνίδι Αλμπινολέφε – Ανκόνα. Άλλο να υπενθυμίζεις στον κοσμάκη ότι πέρσι κάτι παίχτηκε στο μεταξύ τους ματς και άλλο να λες με σιγουριά ότι «τώρα ήρθε η ώρα για να ξεχρεώσει το περσινό δώρο». Γιατί έρχεται το ματς ανάποδα (1-3) και ξεροκαταπίνεις τη γλώσσα σου. Δεν είναι να κάνεις τέτοιες γκέλες και μάλιστα στα ντεμπούτα.....

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: