10 Σεπτεμβρίου 2009

Μπράβο, πάντα τέτοια και σε καλή μεριά!

Αποκάλυψη, ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία των τελευταίων ετών, μετά τη μεγάλη μαγκιά του Ευαγγελάτου με τον Φρανκ Ντε Μπλέκερε.

"Στα πλέι οφ η Νορβηγία" ο τίτλος της είδησης στo σάιτ του Sport Fm, που είτε απέκτησε κρυστάλλινη σφαίρα και βλέπει άλλα κόλπα, είτε έγραψε από την αρχή τους κανονισμούς για την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2010!

Ακολουθεί η είδηση αναλυτικά, χωρίς επιπλέον σχόλια...

"Στα πλέι οφ η Νορβηγία

09/09/2009, 23:49 | Διαβάστηκε 1116 φορές

Μεγάλη εντός έδρας νίκη πέτυχε η Νορβηγία. Η ομάδα του Έγκιλ Όλσεν επικράτησε των Σκοπίων, με σκορ 2 – 1 και πέρασε δεύτερη στον 9ο όμιλο, παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για τα πλέι οφ, σε βάρος της Σκωτίας. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Χέλσταντ στο 2’ και Α. Ρίισε στο 26’, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Γκρνκάροφ στο 79’.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Κνούντσεν, Χόιλαντ, Βάελερ, Χάνγκελαντ, Α. Ρίισε, Χ. Ρίισε, Χάουγκερ, Κάριου, Πέντερσεν, Γκριντχάιμ,Χέλσταντ

ΣΚΟΠΙΑ: Πασόβσκι, Γκρντσάροφ, Σεντλόσκι, Μιτρέσκι, Τασέφσκι, Σουμουλικόσκι, Πάντεφ, Ναουμόφσκι, Γκεοργκιέφσκι, Στοΐκοφ

Δείτε εδώ όλους τους ομίλους

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης – Νίκος Μάρκου"


Ακόμη κρατάμε την κοιλιά μας από τα γέλια, να χαρούμε ενημέρωση!

Υ.γ.:
Δε γίνεται να κάνετε ένα μαγικό και να περάσετε άλλον έναν και από τον δικό μας όμιλο και να στείλετε τον τρίτο στα πλέι-οφ; Κρίμα είναι μετά από τέτοια προσπάθεια να μείνουμε στην απόξω....


Υ.γ.2: Οχι τίποτ' άλλο, αλλά να μην πάει στράφι και η ανάλυση του Νομικάριου για τους ανύπαρκτους και τους υπαρκτούς... Κρίμας θα είναι ναούμε. Ωραίο μεροκάματο κι αυτό... ένα διπλό του 1,35 σε μια ολάκερη σελίδα της Sportday!




buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: