16 Απριλίου 2009

Ήμαρτον πια!

Μας το στείλατε και δεν γίνεται να μην το βάλουμε, έστω και με καθυστέρηση...

ΠΟΡΤΟ - ΑΜΑΔΟΡΑ

«....
η Αμαδόρα των πολλών οικονομικών προβλημάτων έχει προσκολλήσει στην Πόρτο για βοήθεια σε έμψυχο δυναμικό. Αυτή τη στιγμή στην ομάδα αγωνίζονται δύο παίκτες δανεικοί από την πρωταθλήτρια, ενώ τουλάχιστον ένας (Σιλβέστερ Βαρέλα) θα κάνει την αντίστροφή πορεία, δηλαδή θα πάει με μεταγραφή στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού μετά το πέρας του πρωταθλήματος. Ο Σισσόκο της Πόρτο, έπαιζε στην Αμαδόρα μέχρι το τέλος του Χειμώνα».

Σχόλιο αναγνώστη: O Sissokho epaize stin Setubal, eno den iparxei daneikos stin Amadora! imarton pia me to betonews

υγ. Τσιράκια κανενός δεν είμαστε. Στοίχημα παίζουμε, την πλάκα μας κάνουμε με το blog αυτό και όποια προσπάθεια παραπληροφόρησης -από τους αμέτρητους άσχετους που κυκλοφορούν- εντοπίζετε, εδώ είμαστε εμείς για να τους εκθέτουμε!

buzz it!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιας και μιλας για τσιράκια και άσχετους...Εσύ καλά μιλάς για τους άλλους, για τον ευατόν σου όμως;
1) Το εντοπίζετε γράφεται εντοπιζετΑΙ γιατί αναφέρεσαι σε ενικό αριθμό. 2) Παίζουν όντως δύο παίκτες της Πόρτο δανεικοί στην Αμαδόρα (Κοέλιο, Τεντζαρίνια) 3) όντως ο Βαρέλα θα παίζει στην Πόρτο 4) Ναι ο Σισόκο ήταν λάθος, Φερνάντο είναι το σωστό...

Πριν λοιπόν θίξεις τους άλλους, που είναι και το πιο εύκολο με την ανωνυμία του ιντερνετ, για τσέκαρε τον δικό σου βαθμό σχετικότητας πρώτα....

ANTI-BET ARMY FACTION είπε...

Γεια σου φίλε!

Το εντοπίζετε γράφεται ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΕ γιατί αναφερόμαστε στους (όποιους!) αναγνώστες μας. "Όποια προσπάθεια παραπληροφόρησης εντοπίζετε (εσείς οι αναγνώστες)".

Ένα απλό σχόλιο αναγνώστη αναρτήσαμε. πιθανόν να έχεις εσύ δίκιο για τους Τεντζαρίνιες και τους Βαρέλες για τα οποία δεν είμαστε σχετικοί. Αλλά δεν είμαστε και στοιχηματατζήδες για να πρέπει να γνωρίζουμε κάτι το τόσο λεπτομερές.

Θα είμαστε προσεκτικότεροι στο εξής στα μηνύματα αναγνωστών μας, promise. Όμως το ότι υπάρχουν πολλοί άσχετοι στο χώρο σου, μην μας πεις ότι δεν υπάρχουν!

υγ. Α, και το "εαυτόν" γράφεται "εαυτόν" και όχι "ευατόν" :)