27 Απριλίου 2009

Το μπετό της Κάρντιφ


Μεσημέρι Κυριακής, μεταξύ τύρου και αχλαδιού, κάναμε στο πρακτορείο μια από αυτές τις βουτιές στις αναλύσεις και τους αναλυτές, που κάθε παίκτης πρέπει να κάνει. Κάτι σαν απολογισμό.

Απο τα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον το Κάρντιφ – Ιπσουιτς στο κουπόνι του Σαββάτου, που απέκτησε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον μετά την πρόσληψη του Ρόι Κιν από τους φιλοξενούμενους.

Φορέθηκε πολύ το βαθμολογικό ενδιαφέρον των γηπεδούχων και το βαθμολογικά αδιάφορο των φιλοξενούμενων, το 1,50 παίχτηκε από μαρίδα και μαριδάκι, δόθηκε και από πολλά σάιτς ως «σιγουράκι», μπετόν και τσιμεντόλιθος, οι πιο ψαγμένοι έκαναν πάσο στη σιγουράτζα ή πήγαν σε επιλογή της ΔΕ σε ζητούμενα, και για την ιστορία, το ματς έληξε 0-3, με το διπλό να πληρώνει 5,00 και τον πολύ κόσμο να τραβιέται ως τον κουβά και να «σιχτιρίζει» σήμερα στα πρακτορεία το αγγλικό ποδόσφαιρο (και τη Μπάρτσα για το άλλο ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ).

Ας δούμε πως αντιμετώπισαν το θέμα οι στοιχηματικές εφημερίδες και ορισμένες μεγάλες αθλητικές εφημερίδες στα ένθετά τους για το στοίχημα...

Active Bet της SportDay: Η είδηση υπάρχει στο στοιχηματικό ένθετο, είχε χτυπηθεί και στην εφημερίδα, χωρίς ωστόσο κάποια πρόβλεψη σημείου στις προτάσεις με τα γράμματα-ψείρες στα αριστερά των βαθμολογιών.

Daily Bet XL της GOAL: Κι εδώ η είδηση παίζει στη σωστή της διάσταση, ενώ έχει αποφευχθεί η πρόταση για το... μπετόν.

Στοίχημα: Η είδηση για απόλυση Μάγκιλτον και πρόσληψη Κιν στην Ιπσουιτς υπάρχει στη σελίδα 30, το ίδιο και στην ανάλυση του αγώνα, ο άσος φιγουράρει ως πρόβλεψη, ενώ δεν υπάρχει tipster που να περνά πρόβλεψη για το ματς. Από στατιστικά πάντως, τίγκα σε σημείο που να χάνεσαι.

12Χ Μπουκ: Ενα «ίσως» στη μεταστροφή κλίματος από τον γνωστό tipster Billάρα για το ψαγμένο σημείο. Παρότι δεν ήταν επιλογή, τουλάχιστον μας προειδοποιούσε. Γκέλα πάντως στις ειδήσεις, με τον Ρόι Κιν να αναφέρεται ως «ο προπονητής της νέας σεζόν», και το νέο εκτελεστικό διευθυντή να φέρεται ως ο άνθρωπος που θα κάτσει στον πάγκο. Οντως, αν καθόταν ένας τέτοιος στον πάγκο, το φαβορί δεν θα είχε πρόβλημα. Έχει αλλάξει η εφημερίδα τελευταία, πραγματικές οάσεις ο Billάρας και ο έμπειρος Αναστασίου, θέλει τομές όμως στις ειδήσεις των αγώνων.

Match Money: Σχεδόν δισέλιδο το θέμα με τον Κιν από τον έμπειρο αναλυτή των αγγλικών παιχνιδιών Νίκο Αγγελή, που δίνει μια πιο ψαγμένη διάσταση στην όλη ιστορία. Η είδηση του Κιν για τον πάγκο υπάρχει στην ενότητα των ειδήσεων, ενώ η «τρέλα» του Χ2 αναφέρεται στα tips της εφημερίδας.

Kingbet: Ο Μάγκιλτον απολύεται, νέος μεγάλος εκτελεστικός διευθυντής προσλαμβάνεται στην Ιπσουιτς, έρχεται κι ο Ρόι Κιν μια χαρά ο Ζευγαδέλλης έκανε τη δουλειά του στο άρθρο του για τους «Βασιλιάδες», χωρίς ωστόσο να μας εκπλήσσει η επιλογή του άσου. Άσος και από τον Guru L με ανάλυση για την κακή φόρμα των ομάδων, άσος και στις ειδήσεις και «η Κάρντιφ έχει ανάγκη τους βαθμούς» και «αξίζει ο άσος» του 1,50. Χρώμα έχει σαν εφημερίδα, της λείπει η παιδεία στο στοίχημα κι αυτό δεν βγαίνει παρά μόνο με μεταγραφές ουσίας.

Αν και δεν έχει κόψει πολλά χούγια η Active Bet, έχει ανέβει λιγάκι, ενώ περιμέναμε κάτι πιο ψαγμένο από τις παραδοσιακές στοιχηματικές εφημερίδες. Οταν δίνεις 2,30 ευρώ, περιμένεις να διαβάσεις καμιά είδηση πιο αναλυτική και τιπστεράδες που να ξεφεύγουν από τη λογική του «άσος Κουτουρού 1,40» και «διπλό Ρατατούη 1,65». Αυτά τα βγάζει και μόνος του ο κόσμος.

buzz it!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τους τα λετε ολωνων, αλλά ρε παιδιά μην επαναλαμβανετε τα δικά τους λάθη. Ματζίλτον λέγεται ο άνθρωπος, όχι Μάγκιλτον.