31 Μαρτίου 2009

Νούμερα θερινής νυκτός


«Ποιο είναι το γνωστό νούμερο;», αναρωτιέται φωναχτά και πρωτοσέλιδα ο μέγιστος tipster Πάνος Παπατσώρης στην King Bet της Τρίτης. Μεγάλο το δέλεαρ να πας να αγοράσεις εφημερίδα. Ήρθε μήπως η στιγμή της αλήθειας; Έγραψε ο ευτραφής Πάνος τα πράγματα με το όνομά τους; Έδωσε διευθύνσεις και ονόματα;

Νούμερα υπάρχουν με τη σέσουλα εκεί έξω στον κόσμο που ζούμε. Τα πιο γνωστά όμως, καλώς ή κακώς, είναι αυτά της τηλεόρασης. Τα δημόσια πρόσωπα, δηλαδή, που εκτίθενται στο γυαλί, ακόμα και σε ό,τι έχει να κάνει με στοίχημα. Γι' αυτό κι εμείς τρέξαμε στο περίπτερο. Περιμέναμε ένα κείμενο συλλεκτικό, αληθινό, ιντριγκαδόρικο πιθανώς. Εντάξει, σε αυτοκριτική δεν ελπίζαμε, μην πούμε και ψέμματα!

Απογοήτευση, όμως. Μάπα το καρπούζι. Όλα αυτά, για να διαβάσουμε τελικά ότι «το γνωστό νούμερο» είναι τα... 2-3 γκολ, τα οποία ο Πανούλης μας πληροφορεί ότι πιάνει συστηματικά και τα προτείνει και για τον αγώνα της Εθνικής με το Ισραήλ.

υγ. Έι, ψιτ, εκεί στο Match Money. Άλλο πράγμα Concacaf και άλλο Conmebol. Βόρεια/Κεντρική Αμερική το ένα, Νότια Αμερική το άλλο.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: