27 Μαρτίου 2009

Αμελέτητα


Το είδαμε και αυτό. Δισέλιδη συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη, όχι στο Down Town, όχι στο Nitro, όχι στη Σούπερ Κατερίνα, ούτε στο Άστρα κι Όραμα. Αλλά στις... Προβλέψεις! Το στοιχηματικό περιοδικό του Ελεύθερου Τύπου, που κυκλοφόρησε σήμερα με τον ευφάνταστο τίτλο "Θέλει... Μελέτη το κουπόνι".

Ο ίδιος ο Μανώλης Δράκος πάντως (ο πολυθεσίτης) απολογείται στο Editorial ότι "ο αριθμός των σελίδων είναι συγκεκριμένος" και "σ' αυτές τις σελίδες είμαστε υποχρεωμένοι να χωρέσουμε την ύλη". Και "αντιλαμβάνομαι πως είναι χρήσιμο να μπουν τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου στη Β' Γαλλίας, όμως σε μία σελίδα είναι πολύ δύσκολο να χωρέσουν όλα".

Φανταζόμαστε ότι πολύ θα χάρηκαν οι αναγνώστες των Προβλέψεων βλέποντας σήμερα, σε ένα «χαλαρό» κουπόνι, την ανάλυση της Β' Γαλλίας πάλι σε μια σελίδα, την ώρα που οι σαχλαμπούρδες της ωραίας Ελεονώρας απλώνονταν σε ένα δισέλιδο.

υγ. «Ψαγμένος» και Κολίλας κινούνται κατά πολύ πάνω από τον μέσο όρο του περιοδικού. Πρόκειται για στήλες που θα στεκόντουσαν και στις καλύτερες στοιχηματικές εφημερίδες.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: