17 Σεπτεμβρίου 2008

Χαμένος στη μετάφραση


Μάλλον έπαθε ταράκουλο ο Κουλουμπής που είχε δίπλα του τον Μουρίνιο. Δεν εξηγείται αλλιώς η άλλα αντί άλλων μετάφραση του δημοσιογράφου του Novasports στα λεγόμενα του special one.

«Απλά είμαστε καλύτερη ομάδα, με περισσότερες ικανότητες, μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Ο Παναθηναϊκός έκανε καλή δουλειά, δημιούργησε κάποιες δυσκολίες στο β' ημίχρονο, αλλά είμαστε άλλη ομάδα». Αυτά είπε ο άνθρωπος. Όχι τις μπούρδες και τις γενικότητες που μας μετέφερε ο Κουλουμπής. Αγγλικά μιλούσε, όχι πορτογαλικά. Έλεος.

buzz it!

12 Σεπτεμβρίου 2008

Ιλουστρασιόν γιορτή

Έρχεται το Τσάμπιονς Λιγκ, έρχονται και τα περιοδικά του στοιχήματος για την αστεράτη γιορτή της μπάλας. Δύο από τις τέσσερις στοιχηματικές εφημερίδες, η KINGBET και το MATCH MONEY, θα έχουν στην πραμάτεια τους οδηγούς για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Έστω και με καθυστέρηση ετών, το έπιασαν το «λαβράκι». Δεν γίνεται μεγάλο ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ (και ποδοσφαιρικό, αλλά για μας ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ) πανηγύρι χωρίς ένα μεγάλο αφιέρωμα. Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι μόνο η Λίβερπουλ, η Μίλαν και η Ρεάλ κύριοι.

Τσάμπιονς Λιγκ είναι να μπορείς να δεις στη Νόβα τα παιχνιδάκια, να τραβάς από το τραπεζάκι το περιοδικό και να τσεκάρεις όποτε σου έρθει τι είναι το ΜΠΑΤΕ, τι ψάρια πιάνει η Άαλμποργκ, ποια είναι η Κλουζ, να τους χώσεις και κάνα καλό live bet και να πιεις το κρασάκι σου πλουσιότερος!

Χρόνια τα κάνουν αυτά στο GOAL, δεν είναι χαϊβάνια.


Περιμένουμε με ανυπομονησία, και θα είμαστε αμείλικτοι στις μετριότητες…

buzz it!

Πόσα, οέο;


Πόσα ματς έχει το κουπόνι; 279; 278; 277;

Απαντήστε και κερδίστε
ΔΩΡΕΑΝ, βασιλική πρόβλεψη για το 279ο ματς!


buzz it!

06 Σεπτεμβρίου 2008

Ο κoρυφαίος Έλληνας tipster


Πολλά βαρύς αλλά και άκρως προσδιοριστικός ο τίτλος του «κορυφαίου Έλληνα tipster» με τον οποίο υποδέχθηκε την Παρασκευή τον γνωστό billara στην πρώτη του σελίδα το 12Χ. Τί σημαίνει tipster; Αυτός που «δίνει» σημεία, χωρίς πολλές-πολλές αναλύσεις. Άρα για να είναι και ο κορυφαίος Έλληνας, σημαίνει ότι τα πιάνει κιόλας.

Δεν λέμε ότι δεν (θα) τα πιάνει. Ούτε αμφισβητούμε τίποτα. Απλά αφού και ο ίδιος ο billaras λογικά αποδέχεται το χαρακτηρισμό που του δόθηκε, αλλιώς δεν θα το βλέπαμε πρώτη μούρη στο εξώφυλλο του 12Χ, είναι υποχρεωμένος από δω και στο εξής να πιάνει. Γιατί αν δεν πιάνει, χέσε μέσα Πολυχρόνη και ούτε που μας ενδιαφέρει το τι έκανε στο παρελθόν. Τότε άλλωστε δεν έλεγε κανείς ότι είναι «ο κορυφαίος Έλληνας tipster». Ήταν απλώς ένας από τους γνωστούς του χώρου με τις καλές του και τις κακές του μέρες.

Τώρα, θέλοντας και μη, πρέπει να μπαίνει κάθε Κυριακή στο γήπεδο και να αποδεικνύει ότι «άξιζαν τα λεφτά του», μα κυρίως να επιβεβαιώνει την ταμπέλα που του κόλλησαν (και αυτός αποδέχθηκε). Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα, λοιπόν (κι εμείς, εδώ είμαστε).

υγ. Χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνίας, χαιρετίζουμε την επιστροφή στη δράση του Γιάννη Ευαγγελόπουλου. Οι διακοπές πρέπει να του έκαναν καλό, ήδη κόβει τις τετράδες και το γυρνάει στις τριάδες. Εύγε.

buzz it!