05 Δεκεμβρίου 2008

Το Κάιρο, του Καΐρου











KINGBET
Παρασκευής, Α’ Ιταλίας, σελίδα 45

«ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Πολύ κατώτερη των προσδοκιών παρουσιάστηκε η Σαμπντόρια την Κυριακή στη Σαρδηνία, με αποτέλεσμα να φύγει με άδεια χέρια. Οι «μπλουτσερκιάτι» εμφανίστηκαν σφιγμένοι και με σηκωμένο το χειρόφρενο, ανίκανοι να δημιουργήσουν μια σοβαρή φάση στα καρέ των γηπεδούχων»


KINGBET Παρασκευής,Οι Προτάσεις του Mister X, σελίδα 41

«Τοπικό ντέρμπι μίσους θα γίνει στο «Λουίτζι Φεράρις» της Γένοβας μεταξύ ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ και ΤΖΕΝΟΑ.

Ήττα που κάλλιστα θα μπορούσε να αποφύγει υπέστη η Σαμπντόρια στη Σαρδηνία από την Κάλιαρι με 0-1, αφού είχε αρκετές ευκαιρίες για να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας».


Μιλάμε για το ίδιο ματς, έτσι; Μάλιστα...


Tο μόνο που μπορούμε να πούμε είναι να τσεκάρει ο διευθυντής τις τηλεοράσεις της δημοσιογραφικής του ομάδας, γιατί κάποιες φαίνεται πως είναι συνδεδεμένες με Κάιρο.


Άιντε και μας διαβάζει ο κόσμος...


buzz it!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα λες παίκτη μου. (Το ονοματάκι σου μου διαφεύγει, μέχρι το τέλος του κειμένου θα το θυμηθώ).
Τέτοια πράγματα, όπως είναι φυσιολογικό, μερικές φορές, συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Και τουλάχιστον, συμβαίνουν γιατί τις στήλες και τα ρεπορτάζ, τα γράφουν πάντα διαφορετικοί συνεργάτες. Βέβαια, υπάρχει λύση και σε αυτό το πρόβλημα. Θα μπορούσαν να γράφουν την εφημερίδα πέντε έξι άνθρωποι, οι ίδιοι πάντοτε, με διαφορετικά ονόματα σε κάθε στήλη και κάθε πρωτάθλημα.
Και για να μην σε κουράζω, έχω και μια τελευταία ερωτησούλα. Τι ώρα ξυπνάς το πρωί; Χαράματα; Μοιράζεις το γάλα ή μήπως έχεις κάνα φούρνο; Σε ρωτάω μωρέ, γιατί στο προηγούμενο θέμα σου, εκεί που μιλούσες για την επανάσταση της πεντάρας, το σχόλιο αναρτήθηκε στις 9.30 το πρωί. Θα πρέπει να σαι πολύ γρήγορος όταν διαβάζεις και σε θαυμάζω γι`αυτό. Πήγες, πήρες την εφημερίδα νωρίς νωρίς, την ρούφηξες γρήγορα γρήγορα και έγραψες τα συμπεράσματά σου. Για το "επαναστατικό πινακάκι", τα τρομερά στατιστικά, το συμβούλιο κορυφής του ΟΗΕ, το ρετούς... Απλά πράγματα δηλαδή, που φαίνονται με την πρώτη ματιά. Με λίγα λόγια, έκανες και συ την μίζερη επανάσταση σου, έβγαλες τ`απωθημένα σου. Όπως συνηθίζεις άλλωστε να κάνεις συνεχώς (μην κάνεις το κορόιδο, μεταξύ κατεργάρηδων, ειλικρίνεια).
Ασέ κι`αργησες τεράστιε. Άμα είναι να περιμένει από σένα ο κόσμος τι θα γράψει, για να "αγκαλιάσει" μια προσπάθεια, "γίναμε". Συνέχισε εκεί τις στοχευόμενες αβαντούλες σου και άστα τα υπόλοιπα, γι`αυτούς που ξέρουν.
Αυτά είχα να σου πω, πιστεύω ότι είναι αρκετά για να αρχίσεις να ρωτάς δεξιά και αριστερά ποιός μπορεί να σου απάντησε.
Υ.Γ: Άργησα λίγο, αλλά θυμήθηκα το ονοματάκι σου. Χρόνια πολλά για σήμερα λοιπόν...

ANTI-BET ARMY FACTION είπε...

Το ΑΝΤΙ-ΒΕΤ ARMY FACTION έχει μπει σε πολλές μύτες και αυτό δεν αρέσει. Κατα καιρούς είμαστε είτε συνεργάτες του GOAL, είτε του SPORT24, είτε του 12X, είτε του MATCH MONEY, είτε της ΝΤΕΡΜΠΥ, είτε του ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ είτε σωπαίνουμε επειδή τα πήραμε από κάποιους, είτε εξυπηρετούμε άλλα μπλογκς, είτε μας λένε Α ή Β ή Γ. Τεράστια η λίστα πια.......... Βάλτε καλά στο μυαλό σας αγαπητέ κύριε και σεις όλοι οι κύριοι που μας έχετε ταράξει στη μπουρδολογία πως το ANTI-BET ARMY FACTION το τρέχουν άνθρωποι με μεράκι χωρίς να είναι υποχείρια και μισθωτοί, χωρίς να έχουν ύπουλες επιδιώξεις. Απλά βαρέθηκαν και κουράστηκαν από τους λίγους, τους μέτριους και τους τυχάπραστους.
Και ξυπνήστε αν δουλεύετε σε εφημερίδες ή περιοδικά ή στα κανάλια και τα ραδιόφωνα και κάντε καλά τη δουλειά σας όλοι, ενημερώστε τον κόσμο όπως πρέπει και κόφτε τα κυνήγια των φαντασμάτων.