28 Νοεμβρίου 2008

Επανάσταση και θαυμασμός!

Τεράστια έκπληξη περίμενε όλους μας με το σημερινό Match Money. Δεν έχουμε συνηθίσει από στοιχηματικό Τύπο τέτοιες κινήσεις-πραγματική επανάσταση στο στοίχημα!

Τουλάχιστον μεγαλοφυές το πινακάκι με τις φόρμες και τα χρώματα για το πως έπαιξαν οι ομάδες!


Αυτό είναι καινοτομία και μπράβο σας στο Match Money, γιατί ένα ξερό ΜΠΑΓΕΡΝ, εντός με Κότμπους 4-1, εκτός με Γκλάντμπαχ 2-2, εντός με Σάλκε 3-1 λέει πολλά λιγότερα από ένα εντός με Κότμπους 4-1 και καλή, εκτός με Γκλάντμπαχ 2-2 και κακή, εντός με Αιγάλεω 3-1 και μέτρια. Ετσι γίνεται μια πιο ζωντανή μετάφραση της φόρμας, κι αυτό βοηθάει τα μέγιστα...

Η Μπάγερν προέρχεται από τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια, αλλά στα δύο τελευταία κάνει καλή και κακή εμφάνιση ή κερδίζει εκτός με μέτριες ή κακές εμφανίσεις, επίφοβη η έξοδος.... κάπου θα σπάσει.


Και επίσης, καμιά φορά, όσο πολύ και να παίζεις 2-3 συγκεκριμένα πρωταθλήματα, όχι δεν θυμάσαι καν με ποιον είχε παίξει πριν από τρία-τέσσερα ματς, αλλά είναι πιθανό να μη θυμάσαι ούτε πως έπαιξε στο προ-προηγούμενο, αν αυτό το 3-1 ήταν ένα αποτέλεσμα- «μαγική» εικόνα ή αν το 3-1 θα μπορούσε να είναι εξάρα.


Αλλαγές υπήρξαν και σε άλλα επίπεδα στην εφημερίδα, έπεσε ρετούς, μπήκαν και κάποια στατιστικά επιπλέον, προστέθηκε και ένα συμβούλιο κορυφής των συντακτών, αλλά μπροστά στα πινακάκια, αυτά περνάνε στο ντούκου. Είναι σίγουρο πως θα αγκαλιαστεί μια τέτοια κίνηση από τον κόσμο, και πάλι μπράβο σας!


Και ελπίζουμε γρήγορα να βρει μιμητές μια τέτοια κίνηση για το καλό του παίκτη που καταθέτει τον οβολό του.


Παίξατε μπάλα κύριοι και ρίξατε πεντάρα... Εύγε και πάλι εύγε!


Υγ: Ευχαριστούμε το sport24 για το εξώφυλλο


buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: