21 Οκτωβρίου 2008

Πιλάφια


Ξεκινά η Ευρωλίγκα, το NBA της Ευρώπης όπως λένε οι ειδικοί, αλλά λίγο φαίνεται ότι ίδρωσαν οι στοιχηματικές εφημερίδες για την ενημέρωση των αναγνωστών τους.


Δυο σελίδες λασποπίλαφο το αφιέρωμα του Προγνωσπόρ-Στοίχημα, αόρατα μύδια Κουλουριώτικα αφιέρωμα στο 12Χ, αλλά με κάπως πιο βελτιωμένες ειδήσεις από πέρυσι, στο ασφυκτικό σακούλι των δύο σελίδων το σπυρωτό ρύζι του Match Money, και κάπως καλύτερα και πιο προσεγμένα τα πράγματα στην Kingbet, που παίρνει το χρυσό στην κατηγορία «Αφιερώματα Euroleague».


Πάντως, αν πιστεύετε ότι δεν φάγατε σιχτίρισμα από όσους ενδιαφέρονται για το μπάσκετ και παίζουν Euroleague, είστε γελασμένοι. Για ξυπνήστε, ο κόσμος παίζει φράγκα στην Ευρωλίγκα, και μιας και οι αθλητικές κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, είναι ευκαιρία να φτιάξετε κάτι καλό για τον κόσμο που ποντάρει…


Από τις αθλητικές, παρότι μίζερο σε εμφάνιση το περιοδικάκι της Sportday, είχε αρκετή πληροφορία, ωραίο το αμπαλάζ, αλλά περιμέναμε κάτι καλύτερο από το Goal, ενώ οι λοιποί κινήθηκαν σε επίπεδα κο-κο-κο.


Όσο για μπασκετοστοίχημα σ' αυτά; Να βράσουμε τα φράγκα που σας έσκασαν από τη Sportingbet για το μπασκετάκι.

Κοτζάμ περιοδικά και ούτε σταγόνα στοίχημα! Ούτε σταγόνα!


buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: