15 Οκτωβρίου 2008

Παίζει, δεν παίζει, παίζει, δεν παίζει...

Τι να πάρεις πιο σοβαρά στα υπ’ όψην;

Τις «αποστολές των ομάδων στους προσεχείς αγώνες τους» των σελίδων 7-10 ή τις ειδήσεις στα κείμενα των αγώνων του Προγνωσπόρ Στοίχημα;

Εδώ σε θέλω κύριε αναγνώστα μου...


Εντός ο Λαϊζάνς στην αποστολή της σελίδας 7, εκτός κατά την ειδησεογραφία της Λετονίας στη σελίδα 17.


Εντός οι Κλιμαβίτσιους και Εντγκάρας Τσεσνάουσκις στην αποστολή της σελίδας 7, εκτός κατά την ειδησεογραφία της Λιθουανίας στη σελίδα 17.


Εντός οι Ρομπέν και Χέσελινκ στην αποστολή της σελίδας 8, εκτός κατά την ειδησεογραφία της Ολλανδίας στη σελίδα 18.


«Εξέτισαν την ποινή τους οι αμυντικοί Χόφμαν, Στράσερ και οι μέσοι Κίτζεντζ, Λομπαρντέλι» για το Λουξεμβούργο, αλλά μόλις οι δύο από τους τέσσερις βρίσκονται στην αποστολή της σελίδας 8!


Πάμε και στα λιγότερο ζόρικα...


Ελβετία με αποστολή που περιέχει τον Στρέλερ, ειδησεογραφία με «ενώ ο επιθετικός Μάρκο Στρέλερ παραμένει εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού» στη σελίδα 20.


Ιταλία που ειδησεογραφικά μας αναφέρει τον Λούκα Τόνι εκτός αποστολής, καθώς και τους Μπουφόν, Πίρλο και Ματεράτσι εκτός αποστολής, ενώ στις αποστολές της σελίδας 10 οι Μπουφόν και Τόνι είναι παρόντες.


Στην αποστολή της Αλβανίας στη σελίδα 10 ο αμυντικός Ντάλκου είναι μέσα, στη σελίδα 21 όμως ένας «Ντέλκου» γίνεται τίτλος, καθώς μένει εκτός αποστολής!


Κι άλλα λουκούμια, που δεν έχουμε την όρεξη να αναφέρουμε. Αλλά κύριοι, λουκούμια θα κεράσουν και οι αναγνώστες. Αυτοί που έριξαν βάρος στις αποστολές, και μην τους αγνοείτε! Υπάρχει κόσμος που διαβάζει και «ζυγίζει» πολύ τις αποστολές και τις πληρότητες των αποστολών, κι εσείς τους γράψατε κανονικότατα.


Εκτός και αν το «οι αποστολές των ομάδων στους προσεχείς αγώνες τους», αναφέρεται στο παρελθόν ή τζογάρει με το πολύ μέλλον!


buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: