15 Ιουλίου 2008

Μια κακή παρένθεση

Σε καλά επίπεδα κινούνται οι αναλύσεις και οι ειδήσεις για τα προκριματικά του Ουέφα, του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και του Ιντερτότο. Πρέπει να πέφτει διπλή δουλειά στις στοιχηματικές εφημερίδες σε σχέση με άλλες χρονιές, και αυτό δεν αμφισβητείται.

Όπως και να χει όμως, απίθανες γκέλες όπως αυτές στο Bet Top του Πρωταθλητή, ένα από τα top περιοδικά-ένθετα εφημερίδων, της περασμένης Παρασκευής, δεν δικαιολογούνται με τίποτα. Ρίξτε μια ματιά:

Σελίδα 6, Οι… Ειδικοί του Στοιχήματος

Του Γιάννη Ευαγγελόπουλου

1) Κουπόνάκι

2) ενατατικά

3) κοιτόντας

4) κι ένα άσο

5) κάποιους βαθμού

6) το πρώτο είναι τοπ Ατλέτικο Παραναένσε – Παλμέιρας

7) αμφλιρροπων

8) Στη Φινλανδία μεγάλο παιχνίδι αυτός της Ίντερ Τούρκου με τη Μιλικόσκι

9) Βλειγράδικαι

10) εντότητα

11) Κια

12) σητρίζουμε


Απόψεις/Προβλέψεις/Προγνώσεις/Εκτιμήσεις

1) «Δύο ισοπαλίες σε εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια στα οποία πάντως δεν βλέπω να έχουμε νικητή. Το πρώτο είναι τοπ Ατλέτικο Παραναένσε – Ιντερνασιονάλ και δεύτερο αυτό για τη Σάο Πάολο με την Παλμέιρας. Και για τα δύο παιχνίδια δεν μπορεί να γίνει καμία πρόταση, ωστόσο θα προτιμήσουμε την ισοπαλία που σίγουρα πληρώνει αρκετά καλά».

2) «Στην Β’ κατηγορία του ποδοσφαίρου της ίδιας χώρας το ντέρμπι Χάκεν Ασιρίσκα είναι επίσης μια αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον και χωρίς να μπορούν να γίνουν προγνωστικά. Κι εδώ δεν βλέπω να έχουμε νικητή»

Κατά τον φίλο αρθρογράφο της στήλης "Οι… Ειδικοί του Στοιχήματος", η ισοπαλία δεν αποτελεί πρόταση, πρόγνωση ή πρόβλεψη. Ε;

3) Στην ενότητα UNDER

«Έχω πει αρκετές φορές πως η συγκεκριμένη ενότητα θέλει πολύ ρίσκο και λέω να πάω σε δύο παιχνίδια από τη Σουηδία και ένα από τη Βραζιλία τα οποία πάντως δεν είναι και σίγουρα πως θα μείνουν σε χαμηλά σκορ. Οπότε…» -και ακολουθούν 3 προτάσεις-

Tα σχώλλοια δυκά σας, εμείς θέλουμε να ελπίζουμε ότι απλά ήταν μια κακή παρένθεση

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: