15 Ιουλίου 2008

Καρατιές από Τζαπάν...

Τα χώνουν οι στοιχηματικές εφημερίδες σήμερα στον ΟΠΑΠ και τους μάγκες που αποφάσισαν ότι πρέπει να βάλουν στα κουπόνια του στοιχήματος αγώνες από –ακούσατε, ακούσατε- το πρωτάθλημα της Ιαπωνίας!

Έτσι λοιπόν, ο Έλληνας θα μπορεί πλέον να τζογάρει στον Σαγιονάρα, τον Γιλεκάκι, τον Γιοκοχάμα και τον Γιουβετσάκι-τσαν, και να τρώει Ιαπωνικό κουβά αβέρτα.

Και το χειρότερο όλων είναι ότι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα έχει φτάσει στα μισά του... άρα, το χτύπημα είναι κάτω από τη ζώνη. Ούτε καιρός για προετοιμασία, ούτε καιρός για μελέτη, ούτε ένα αφιέρωμα, ούτε δείχνει τα πρωταθλήματα κάποιο κανάλι (ίσως δορυφορικά, αλλά πόσοι έχουν χρήματα για δορυφορικά; ). Όλα τα 'χαμε, η Τζαπάν μας έλειπε...

Στοίχημα, 12Χ και King Bet έγραψαν δυο λόγια για τους αγώνες, είχαν και βαθμολογίες, το Match Money έπιασε κομπολόι και σφύριξε αδιάφορα, και όλοι μαζί, άλλοι με το βαμβάκι και άλλοι με καρατιές, τα είπαν ένα χεράκι στους διοργανωτές του αγαπημένου μας παιχνιδιού.

Ε, και που τα χώσατε; Ρε, αυτοί δεν βάζουν μυαλό τόσο καιρό που τους τα χώνετε για τις γκανιότες, θα βάλουν μυαλό για το ποια πρωταθλήματα έχει λογική να προσφέρουν στους παίκτες;

Ίσα που θα δείτε ξανά Ρωσία, καμιά Ουκρανία ή Πολωνία, ή και το Κατάρ να μπαίνει για τις Αυγουστιάτικες βουτιές…

Το αποκλείετε;

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: