23 Απριλίου 2008

Προσοχή, κυκλοφορούν ελεύθεροι

Πόσες παπαριές μπορεί να περιλαμβάνει ένα κείμενο 22 λέξεων; Παίζουν Σάο Πάολο - Ατλέτικο Νασιονάλ, για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Παίρνουμε Sportday τη Μ. Τρίτη (22/4/08) και διαβάζουμε στην Active Βet καταπληκτικό (!) ρεπορτάζ για τη Σάο Παόλο: «Σημαντικό το γεγονός ότι κέρδισαν στο ντέρμπι του Παουλίστα την Παλμέιρας, με δύο τέρματα του Αντριάνο, και η ψυχολογία βρίσκεται πολύ ψηλά».

Αυτός που το 'γραψε, ή μεθυσμένος ήταν (απόδοση 10,00) ή άσχετος (1,20) ή βαλτός από άλλη εφημερίδα (50,00). Η Σάο Πάολο κέρδισε όντως στις 13 Απριλίου την Παλμέιρας με 2-1, αλλά στη ρεβάνς της 20ής Απριλίου (δύο μέρες πριν την έκδοση της καταπληκτικής Active Bet) έχασε με 2-0 και αποκλείστηκε από τον τελικό του Παουλίστα. Το πόσο... ψηλά βρίσκεται η ψυχολογία της Σάο Πάολο είναι σαφές, αυτό που παραμένει αδιευκρίνιστο (εντάξει, «όχι» είναι η απάντηση, αλλά εμείς θα το ρωτήσουμε, έτσι για την ιστορία) είναι αν θα ζητήσει κανείς συγνώμη για την παραπληροφόρηση.


buzz it!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ρε φίλε δεν πήρανε χαμπάρι ότι το Χιμνάσια ΛΠ - Άρσεναλ ήταν εξ αναβολής για το πρωτάθλημα Απερτούρα και γράφανε ότι η Χιμνάσια μπορεί να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να πάρει μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, αυτό σε πείραξε;