19 Φεβρουαρίου 2010

Σημαντικής σημασίας διαγωνισμός


"Η ψηφοφορία αποκτά σημαντική σημασία για εσάς"
μας ενημέρωσε ο Ιάκωβος Φιλιππούσης μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ρόμα.

Ποιά ψηφοφορία; Αυτή που υπόσχεται πλουσιοπάροχα πλούσια δώρα. Δίνεις 1,19 ευρώ, απαντάς αν πιστεύεις ότι ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί και μπαίνεις στην κλήρωση, μαζί με εκατοντάδες ακόμα κορόιδα για 2 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ, ναι δύο (due, two, dos) ΦΑΝΕΛΕΣ του ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΣΙΣΕ!!!

Σαν δεν ντρέπεστε, λέμε εμείς, εκεί στον Αντέννα. Γύφτοι.

buzz it!

07 Φεβρουαρίου 2010

Ολα κι όλα!


Ααααααα, όλα κι όλα!

Εμείς μηνύματα υβριστικά για εφημερίδες ή περιοδικά με προγνωστικά δεν βάζουμε. Ακόμα κι αν έχετε δίκιο το έχετε χάσει.

Οτι λάθος και να γίνει, όσο κακοί και αν είναι σε προγνωστικά αυτοί που γράφουν, ακόμα και εναντίον μας να έχουν καταφερθεί, δεν παύει να είναι άνθρωποι που τρώνε ψωμί και προσπαθούν, και όποιος προσπαθεί θα κάνει και κάνα λάθος.

Αν θέλετε κάτι να δημοσιευτεί, να μας το στέλνετε με κόσμια γλώσσα, με χιούμορ, με εξυπνάδα και όχι με χυδαιότητα. Και ο στοιχηματικός, αλλά και ο αθλητικός κόσμος που μας διαβάζει έχει ένα επίπεδο, και αν θέλετε να ρίχνετε πισώπλατα μαχαιρώματα, να το κάνετε αλλού.

Αυτό για να σταματήσουν οι ασχήμιες.

buzz it!

Και τώρα τι να πεις;


Ρε παιδιά του Betonews, τα είπαμε τις προαλλες! Εμείς σας συμπαθούμε, αλλά θέλουν μεγάλη προσοχή τα ρεπορτάζ. Τι να κάνουμε; Εχετε αναγνώστες με πολλές γνώσεις και μεράκι στο στοίχημα και μας τα στέλνουν με παράπονο. Προχθές ήταν το μπάσκετ, τώρα μας ήρθε για το ποδόσφαιρο.

Είναι γιατί πληρώνουν; Είναι γιατί έχουν άλλους λόγους; Είναι γιατί τα έχουν μαζί σας; Αλλά και έτσι να είναι, δεν είναι σωστό να βγαίνει ρεπορτάζ ειδήσεων της Βαγιαδολίδ και να είναι σε εντεκάδα δύο παίκτες που είναι γνωστό ότι θα είναι εκτός αποστολής.

Κοιτάξτε το, εμείς δεν θα πούμε παραπάνω, αλλά ο αναγνώστης έχει δίκιο. Είναι πελάτης και ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Θέλει πολύ προσοχή, γιατί ο κόσμος θέλει από εσάς το 100% και όχι κάτι λιγότερο.

Εμείς λέμε πως ίσως έφτασε η ώρα να μιλήσετε στους συντελεστές με αυστηρότητα.

buzz it!

06 Φεβρουαρίου 2010

Η μεγάλη ανατριχίλα


"Είναι ανοιχτό ματς με πολύ ισοπαλία. Θα πήγαινα με τους φιλοξενούμενους λόγω παλικαριάς και δυναμικής".

Η ανατριχιαστικά βαθυστόχαστη αυτή στοιχηματική γνώμη (γιατί ανάλυση δεν μπορούμε να την πούμε) για το παιχνίδι Καβάλα – ΠΑΣ Γιάννενα κατατέθηκε…


Α) Στο ουζερί του μπάρμπα-Μήτσου στην Πειραϊκή


Β) Από τον Μπάμπη τον τρελό στο πρακτορείο του κυρ-Γιάννη στη Μαγούλα


Γ) Στο πασίγνωστο σάιτ προγνωστικών www.ola-ta-sfazw-ola-ta-maxairwnw.com


Δ) Σε editorial περιοδικού εξειδικευμένου (;) για το στοίχημα


Ο ευρών κερδίζει εικονογραφημένο παραμύθι με… Δράκο!

buzz it!

Μα, γιατί;

Μας τιμάτε!
http://www.sport-fm.gr/article/216528

Αλλά η ουσία είναι άλλη...

Εμείς δεν γράψαμε: στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Πανθρακικού, ο Παπουλής εκμεταλλεύτηκε την τραγική έξοδο
Εμείς δεν γράψαμε: ο μέσος της Καβάλας για τον Σόσιν
Εμείς δεν γράψαμε: για μισές προκρίσεις του ΠΑΣ

Εμείς κάνουμε το κέφι μας, όπως και ο Στέφανος Χάρης της Sport Day, ο διάσημος
σημειολόγος εντύπως εκδιδόμενος, που τόσο αγαπάμε!

Μη σας πειράζει τόσο. Αντε, καλή εργασία και καλή καρδιά


buzz it!

Συνεχίζεται...

Εκτός από το παιχνίδι Άρη - Πανθρακικού που συνεχίζεται, συνεχίζεται και η επίδειξη ανακρίβειας από τα παιδάκια του sport-fm.gr.

Πριν γράψεις ρε φίλε ότι "στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Πανθρακικού, ο Παπουλής εκμεταλλεύτηκε την τραγική έξοδο μπλα-μπλα-μπλα", διασταύρωσέ το το μαμημένο. Το άκουσες από κάπου και είπες έτσι θα 'ναι ή το κατέβασε η κούτρα σου και δεν βαριέσαι μωρέ;


Αυτός δεν ήταν που σκόραρε με την Ξάνθη, έκανε χειρονομία στους Ξανθιώτες και ζήταγε μετά συγγνώμη; Αυτός δεν έπαιξε πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό πριν κάνα μήνα; Ναι, αυτός. Τι σόι ντεμπούτο μας τσαμπουνάς;

To be continued...

buzz it!

05 Φεβρουαρίου 2010

Φως στο τούνελ


«Το στοίχημα, παλικάρια, είναι πολύ προσωπική υπόθεση και πολύ πιο σοβαρή ιστορία από όσο προσπαθούν να μας περάσουν αυτά τα μοντέρνα φρούτα που ξεφυτρώνουν δεξιά και αριστερά και παίζουν τους τσάμπα μάγκες με ξένες τσέπες, εκμεταλλευόμενοι την αρρώστια του μέσου παίκτη και πλουτίζοντας από τη χασούρα του και την απελπισία του. Δεν προτείνω, λοιπόν, σημεία και παιχνίδια ποτέ και σε κανέναν! Το μόνο που κάνω είναι να απλώνω τις σκέψεις μου μπροστά σας και να γράφω ποιο θα είναι το δικό μου παιχνίδι. Τι θα παίξω εγώ, πώς θα χάσω ή θα κερδίσω εγώ. Τόσο απλά και μέχρι εκεί. Δεν είμαι «ειδικός» και δεν πουλάω «ξερολοσύνη». Ένας παίκτης είμαι κι εγώ σαν κι εσάς. Με τις εμμονές του, τις αδυναμίες του, τις αρρώστιες και τις εμπνεύσεις του. Ένας παίκτης που απλά έχει μία παραπάνω εμπειρία, την πολυτέλεια να ασχολείται αποκλειστικά με αυτό που γουστάρει και μια στοιχειώδη ικανότητα να εκφράζει τις σκέψεις του με στρωτό γραπτό λόγο».

Μακράν το καλύτερο κείμενο που διαβάσαμε από στοιχηματογραφιά μέσα στο 2010. Αν τα πιστεύει κιόλας αυτά που γράφει ο Νίκος Αγγελής στο σημερινό Match Money, ακόμα καλύτερα. Θα σημαίνει ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα σε αυτόν τον χώρο των μετρίων.

buzz it!

04 Φεβρουαρίου 2010

Στα γεράματα θα γίνει και γκολκίπερ...


Εμείς έχουμε όλη την καλή διάθεση και σφυράμε τα λάθη, αλλά κάποιοι δεν θέλουν να τα ακούσουν.

Δεν μπορεί ο μεγαλύτερος σταθμός στα αθλητικά στη χώρα να κάνει τέτοια λάθη.


Και να πούμε ότι δεν τον είχανε δει, να πάει στα κομμάτια. Ολόκληρο Ολυμπιακο σκότωσε ο παικταράς, και εσείς τον λέτε μέσο; Δεν είναι πράγματα αυτά. Πάλι καλά που δεν έγινε και τερματοφύλακας στα γεράματα....

Δείτε το βίντεο που σας βάζουμε, είναι ο επιθετικός με το 9! Μπορεί και να μάθετε τι θέση παίζει.



Και η Uefa τα έγραφε, επιθετικός είναι αν δεν σας πείθουν τα βίντεο...
http://www.uefa.com/footballeurope/news/kind=2/newsid=540775.html

Κάποιοι πρέπει να τραβήξουν αυτιά γιατί ανεβαίνει ραγδαία και η Gazzetta, που και αυτή κάνει λάθη, αλλά όχι τόσο χοντρά!

Αντε, προσέχετε περισσότερο λέμε!

buzz it!

02 Φεβρουαρίου 2010

Σπορ εφ εμ: τσακωμένοι με την αλήθεια

Για τα παιδάκια που γράφουν στο σάιτ του Σπορ ΦΜ έχουμε αναφερθεί ξανά. Είπαμε ότι δεν θα ασχοληθούμε σοβαρά, από τη σχολή κάπου πρέπει να μάθουν και αυτά. Αλλά δεν μας αφήνουν οι μπαγάσες. Τεράστια πρόκριση πήρε στο Κύπελλο Ελλάδας ο ΠΑΣ Γιάννινα, όμως για κάποιους, που υποθέτουμε ότι πιστεύουν πως θα γίνει ρεβάνς, η πρόκριση είναι... «μισή».

Η άλλη μισή που βρίσκεται ωρέ παλικάρια; Για ψαχτείτε λίγο καλύτερα μήπως την έχετε εσείς στην κοιλιά σας...

buzz it!