27 Οκτωβρίου 2010

Σκέφτομαι και γράφω

Η κυρία Μαργαρίτα, δασκάλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Προσοτσάνης, έβαλε όλα τα παιδάκια του Β2 να γράψουν μία σύντομη έκθεση με θέμα το ποδοσφαιρικό παιχνίδι Κόνιασπορ - Μπούκασπορ.

Ο μικρός Κωνσταντίνος απέδειξε ότι το έχει στο αίμα του το κουμάρι. Η εμβριθής ανάλυση, το πλούσιο λεξιλόγιο, η βαθειά του γνώση για τις δύο αυτές τούρκικες ομάδες, άφησαν άναυδη την λυγερόκορμη κυρία Μαργαρίτα και την υποχρέωσαν να ενημερώσει τον διευθυντή του Σχολείου.

Αυτός με τη σειρά του, γνωστός λάτρης του Πάμε Στοίχημα και μανιακός τζογαδόρος του 1,5 ευρώ τον μήνα, έπραξε το αυτονόητο: έστειλε το κείμενο με e-mail (τους έχουν δώσει τζάμπα λάπτοπ και κλέβει ασύρματο ίντερνετ από τον μπατζανάκη του που μένει από πάνω) στην Go Bet.

Οι υπεύθυνοι της χαρωπής εφημερίδας μυρίστηκαν λαβράκι και έτσι όλη η Ελλάδα καμάρωσε την Τρίτη με συγκίνηση το πρώτο κείμενο του μελλοντικού γκουρού του στοιχήματος, καθώς αυτό δημοσιεύτηκε αυτούσιο.

Μη σας κρατάμε άλλο σε αγωνία, είμαστε σίγουροι ότι αδημονείτε να το διαβάσετε, να εμπνευστείτε και άφοβα να παίξετε το προτεινόμενο 1-Χ.


"Στο πρωτάθλημα, οι δύο ομάδες δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά. Με την συμπλήρωση οκτώ αγωνιστικών οι δύο ομάδες έχουν μαζέψει μόλις έξι βαθμούς έκαστη. Τους πέντε από αυτούς τους έξι βαθμούς η Κόνιασπορ τους έχει πάρει στην έδρα της. Μία νίκη και δύο ισοπαλίες μετράει σε σύνολο τεσσάρων παιχνιδιών στην έδρα της. Η Μπούκασπορ εκτός έδρας έχει πετύχει ένα γκολ σε τέσσερα παιχνίδια! Αυτό βέβαι δεν την εμπόδισε να πάρει δύο ισοπαλίες".

Ηταν αναπόφευκτο και απολύτως προβλέψιμο κατόπιν όλων των παραπάνω ο ταλαντούχος μικρός Κωνσταντίνος να οριστεί να απαγγείλει στην σχολική γιορτή για την 28η Οκτωβρίου "Των εχθρών τα φουσάτα περάσαν"



Και εις ανώτερα Κωνσταντίνε.


ΥΓ. Ο μικρός Σπύρος του Β1 έγραψε ότι «στη Βραζιλία υπάρχουν 4 παιχνίδια σημαντικής σημασίας». Το κειμενό του επίσης το διαβάσαμε στην πολύχρωμη σαν πεταλουδίτσα Go Bet αλλά αύριο για τιμωρία ο Σπυράκος δεν θα βγει να παίξει μπάλα γιατί εξέθεσε την Προσοτσάνη ολάκερη.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: