10 Φεβρουαρίου 2009

Η ώρα της δικαίωσης του ANTI-BET ARMY FACTION

H μετριοπάθεια σε όλο της το μεγαλείο. "Η καλύτερη", "οι καλύτεροι", "τα καλύτερα". Που να πουλήσει και κάνα-δυο χιλιάδες παραπάνω και να φτάσει το Στοίχημα ή το 12Χ.

Πάντως ο μακράν εκτός στοιχηματικού κλίματος, Χρήστος Σωτηρακόπουλος, επιβεβαίωσε τα όσα γράφουμε εδώ και μήνες... "με τις προβλέψεις, που θα μπορούσαν να είναι και πολύ καλύτερες... αλλά θα γίνουν καλύτερες" επιβεβαιώνει τα όσα πιστεύει ο κόσμος, οι πράκτορες, οι μεγαλοπαίκτες.

Η Kingbet διαθέτει ωραίο σουλούπι, χρώμα και καλούπι, αλλά οι στοιχηματάνθρωποί της υπολείπονται των τριών άλλων εφημερίδων.

Υ.γ.: Ο βασιλιάς έγινε "βασίλισσα" του στοιχήματος. Μια χαρά! Αντε... και ανθιπασπιστίνα



buzz it!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΟΚΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ....
ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ-ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ... ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ 1,40 ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΕ ΑΚΟΜΗ.....ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΞΕΡΕΙ ΟΣΑ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

οι στοιχηματάνθρωποί... τι είδους ράτσα ειναι πάλιαυτή? Αυτοί οι στοιχηματάνθρωποί που περιγράφεις έχουν δηλαδή καμία ξεχωριστή ειδικότητα ή προσόν? Αναλυσάδες είναι? Τζογαδόροι? Ζούνε από το στοίχημα? Είναι επαγγελαμτίες δηλαδή?Σπούδασαν κάτι?Έχουν κανένα πτυχίο σε κάτι στοιχηματικό?Υπαρχει τετοιου ειδους πτυχίο και δεν το ξέρω?
Μήπως είναι καμία πιτσιρικαρία που έχει άποψη για όλα? Μήπως να μας απαντούσαν ειλικρινά αν παίζουν αυτά που προτείνουν ή κάνουν τους τσάμπα μάγκες? Και αν τα πάιζουν μπορουν να μας απαντήσουν ειλικρινά πόσα έχουν χάσει?
Και αν καταλαβα καλα υπάρχει και στοιχηματόμετρο που κανει συγκρισεις για τον καλύτερο? Δηλαδή ποιος έχει χάσει τα λιγότερα?
Ρε τι παραμύθια είναι αυτά?

Sato είπε...

Φίλε μου κάνεις απίστευτη δουλειά... Πόσος ακόμα αθώος και άπειρος κόσμος θα γίνει θύμα αυτών των στην κυριολεξία αλητών που δεν δίνουν καμία εξήγηση σε κανέναν για τις επιδόσεις τους? Που είναι οι μπάνκες τους???????? ΑΝΤΙΟΠΑΠ για πάντα!!!!
Σήμερα θα δημοσιευτει ένα άρθρο για το μπλογ σου στο: http://www.antiopap.com