01 Δεκεμβρίου 2010

11.888 Μπαρτσελόνα - Ρεάλ: 5-0

Τυχαίο; ...Δε νομίζω!

Οταν έχεις δημοσιογράφους σαν τον Ανδρέα Δημάτο του Goal, που μέσα σε 20 αράδες, έστω και διαφήμισης του 11.888, μπορούν να ρεζουμάρουν ένα ματς σαν το Μπάρτσα - Ρεάλ, τι να τις κάνεις τις σελίδες των σελίδων. Ο άνθρωπος, μέσα σε μια διαφήμιση, έκανε καλύτερη περιγραφή απ' ότι ολόκληρο το δισέλιδο, αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Αυτό που έχει πλάκα είναι πως άνοιξαν γραφεία στοιχημάτων στην Ελλάδα. Ναι, άνοιξαν. Το λέει και στη διαφήμιση! Κάτω κάτω... Αμέ, αμέ! Πάρτε το 11.888 και θα σας πει!

buzz it!

Είχε παλιόκαιρο


Μέσα στα πράγματα δεν είμαστε, το τι συμβαίνει σε κάθε έντυπο και σε κάθε εφημερίδα δεν γίνεται να το γνωρίζουμε. Γι' αυτό και απορούμε: Τους άρεσε στις Προβλέψεις της Espresso ο σημερινός Κολίλας;

Ολόκληρο θέμα είχε o ίδιος στην King Bet με τα ματς στο Europa League που θα γίνουν με πολικές θερμοκρασίες (το Match Money το έπιασε καλύτερα απ' όλους το νόημα, "χτυπώντας" την κακοκαιρία πρωτοσέλιδα).

Στις
Προβλέψεις έδωσε μεν κάποια στοιχεία απέξω-απέξω, αλλά πέταξε το μπαλάκι στους υπόλοιπους: "Στις σελίδες του περιοδικού θα διαβάσετε πως το μείον πέντε βαθμούς Κελσίου είναι υπόθεση της πλάκας σε Γερμανία, Ελβετία, Γαλλία, Αγγλία, Βέλγιο. Στην Νορβηγία η θερμοκρασία περιφέρεται στο μείον 10, όπως στη Ρωσία, Πολωνία, Λευκορωσία και Ουκρανία".

Ψάχνουμε εμείς στις σελίδες του περιοδικού
και δελτίο καιρού πουθενά, πέρα από ένα μάλλον υπερβολικό "τουλάχιστον 30 βαθμοί υπό το μηδέν στην έδρα της Λεχ Πόζναν" και ένα γενικό και all time classic "παγωνιά στο Τροντχάιμ".


Είσαι ο Κολίλας, στέλεχος του περιοδικού. Δεν πρέπει να τους πεις "ρε αλάνια, βάλτε κάτι για τον καιρό;".

Ωραίο, δεν λέμε, το θέμα με τα μπουζούκια των periodistas και το φαγητό τους στο Μικρολίμανο, καλά τα γράφει και ο Ψαγμένος για τη Siemens αλλά νομίζουμε ότι ο παίκτης που σας αγόρασε σήμερα, για χρηστικές πληροφορίες για το στοίχημα ενδιαφερόταν. Εκτός και αν κάνουμε λάθος...

buzz it!