31 Δεκεμβρίου 2009

Όλε, όλε, όλε!



«9/10 στην Premier League».
Μπράβο ρε μαστόρια της Ole Bet, ειλικρινά μπράβο. Τέτοια ποσοστά πού να τα βγάλουν οι άλλοι. Και τέτοιες στοιχηματικές αναλύσεις, αμιγώς στοιχηματικές όμως, πουθενά αλλού. Μεταξύ άλλων οι μαέστροι πιάσανε (και υπεραναλύσανε):
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ Χ-1: Κυριολεκτικά, ματς τριών σημείων. Πρώτο σημείο η ισοπαλία και μετά - λόγω έδρας - ο άσος.
ΧΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. 2-Χ: Πολύς κόσμος θα πέσει πάνω στο διπλό, αφού - σου λέει - μετά από γκέλα, η ομάδα του Σερ Άλεξ δεν είναι δυνατόν να κάνει και δεύτερη στη σειρά. Δεν διαφωνούμε. Πλην όμως το διπλό αυτό δεν θα βγει εύκολα.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΣΤΟΟΥΚ 1: Βλέποντας πως οι φιλοξενούμενοι έχουν τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος (15 γκολ) καταλήγουμε στον άσο. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΕΒΕΡΤΟΝ 1-Χ: Δύσκολο ματς για προγνωστικά. Η Έβερτον πιέζεται πλέον βαθμολογικά αφού απέχει 2 πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, η Σάντερλαντ είναι πολύ δυνατή στο γήπεδό της όπου μπορεί να λυγίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Παιχνίδι μεταξύ 1 και Χ.

Μετά από τις παραπάνω σοφές στοιχηματικές καθαρά κουβέντες είναι βέβαιο ότι αδημονείτε να ρουφήξετε και κάποιες καινούργιες αναλύσεις. Ένα μικρό δείγμα από εδώ, τα υπόλοιπα στο περίπτερο με την «Παρασκευή και 13»:

ΠΡΕΣΤΟΝ (CH) - ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ (ONE): Μία κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες. Η φόρμα δείχνει Κόλτσεστερ αλλά η πείρα και η έδρα Πρέστον. 1-Χ.
ΓΟΥΙΓΚΑΝ (P.L.) - ΧΑΛ (P.L.):
Η έδρα δείχνει τον άσο. Πλην όμως στο κύπελλο πολλά μπορεί να συμβούν. 1-Χ
ΕΒΕΡΤΟΝ (P.L.) - ΚΑΡΛΑΪΛ (ONE): Εξαιρετικά κουρασμένη η Έβερτον που δεν θα έχει στη διάθεσή της Γιόμπο και Γιακούμπα, δεν μας εμπνέει να την εμπιστευτούμε. 1-Χ
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (P.L.) - ΑΡΣΕΝΑΛ (P.L.): Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την έδρα και τη μαχητικότητα των γηπεδούχων, αλλά πάμε με την ποιότητα της ομάδας του Βενγκέρ. 2-Χ
ΑΛΜΕΡΙΑ - ΧΕΡΕΘ: Αν οι γηπεδούχοι δεν πατήσουν επί του... πτώματος της Χερέθ, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τον υποβιβασμό, τότε ποιόν και πότε θα νικήσουν; 1-Χ
ΜΠΑΡΙ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Φόρμα, έδρα δείχνουν άσο. 1-Χ

Αναλύσεις για ταμείο, κυριολεκτική γροθιά στο κατεστημένο των όσων μέχρι τώρα μας είχαν επιβάλλει οι απανταχού στοιχηματατζήδες. Όλε, όλε, όλε!

buzz it!

10 Δεκεμβρίου 2009

Μητριάνος: Πλήρωσε ο Billaras!


Διαβάζουμε στο editorial του Bet της Ελευθεροτυπίας την Τρίτη: «Συνέχισε τις ρουφιανιές του ο Αρτέμης με 3 στα 4, έκανε το απόλυτο ο Ραγκάτσης στην Primera Division με ένα διπλό και τέσσερα καλοπληρωμένα over, από κοντά και ο Ριζεάκος με σημεία σαν την Ντόρτμουντ, το over της Βαλενσιέν ή την πρώτη νίκη της Γκρενόμπλ!».

Αφού θέλουν να διαφημίζουν την πραμάτεια τους και τις επιτυχίες τους εκεί στην "Ε", καλώς πράττουν. Υπάρχουν άλλοι στον χώρο που κάνουν πολύ χειρότερα. Αλλά ρε μόρτηδες, αυτό το «Πλήρωσε ο Billaras με δύο εύστοχα παρολί» και από κάτω υπογραφή Βασίλης Μητριάνος, δηλαδή Billaras, πώς το βλέπετε; Σωστό; Ωραίο; Ο Μητριάνος να εκθειάζει τον Billara;

Φάουλ Billara, αχρείαστο φάουλ στο κέντρο και κίτρινη κάρτα!

buzz it!

07 Δεκεμβρίου 2009

Στολίσαν οι μπουκ με τα μπαλάκια...


Κάζο πραγματικό και μάλιστα πρωτοσέλιδο του 1-2-Χ Μπουκ, που έχει χάσει πολύ από την αίγλη του το τελευταίο διάστημα.


Γενικότερα φαίνεται πως οι μεγάλοι εκδοτικοί παίκτες στο στοίχημα, το Στοίχημα, το 1-2-Χ Μπουκ και το Match Money, έχουν πάθει υπνηλία προς όφελος της Kingbet, που μπορεί να διαθέτει το πιο φτωχό οπλοστάσιο στοιχηματικά, αλλά τουλάχιστον δεν είναι σε ύπνο βαθύ και δεν πέφτει σε γκέλες με λάθος βαθμολογίες ή κάκιστα πρωτοσέλιδα.

Η Kingbet έχει μούρη και την πουλάει καλά και κρύβει τα τρωτά της τα σημεία.

Για το 1-2-Χ Μπουκ τα έχουμε ξαναπεί, το αγαπάμε και το έχουμε προειδοποιήσει. Μέσα στο πρακτορείο ο κόσμος θα ρωτάει πάντα τι δίνουν ο Μηνδρινός και ο Αναστασίου, αλλά πάνω στη συζήτηση κανείς από τους μπασμένους στο κόλπο δεν ξεχνάει τα λάθη.

Λάθος οι τριαδούλες της φτώχιας στο πρωτοσέλιδο, το 1-3 με τη Σεντ Ετιέν και το ιστορικό «αξίζει το ρίσκο» του 1,55, τη μετριότητα στα ένθετα (δεν το συζητάμε για περιοδικά) για τα μεγάλα γεγονότα, το μέγα λάθος της απώλειας του Billara, ενός σοβαρού και με δυνατή πένα δημοσιογράφου του στοιχήματος, και όλα αυτά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Και έρχεται και η γκέλα της Παρασκευής με το πρωτοσέλιδο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα μπαλάκια με Γιούβε – Ιντερ 1 (μπράβο), Πανθρακικό – Αστέρα Τρίπολης 2 (μπα!), ΠΑΟΚ – Λάρισα Χ/1 (Ιβιτς από το 4ο), Ρόντα – Ντεν Χααγκ 1 (μπαμ), Εβερτον – Τότεναμ 2 (μπουμ), Μπουλόν – Λανς (κουμπουριά), Κολωνία – Βέρντερ (στο πάτωμα).

Πόσα μπαλάκια είναι αυτά; Οσα η χαρά του μπουκ...

Χάνετε τον κόσμο σας με αυτά τα χρωστούμενα και τις ιστορίες για απλήρωτα γραμμάτια και λογαριασμούς. Γίνατε οι Ταρζάν του στοιχήματος, ψίθυροι και χρωστούμενα κλπ. Δημοσιογράφοι με τη γνώση του στοιχήματος όπως ο Billaras θα σας σφύραγαν πως αυτό το πρωτοσέλιδο στοιχηματικά είναι για να το φουντάρεις στο Θερμαϊκό.

Εμείς συμβουλές σας δίνουμε κι αν θέλετε περνάτε από το ταμείο. Να ξέρετε πάντως πως όσοι μας διάβασαν και μας πήραν στα σοβαρά, δεν έχασαν.


buzz it!

03 Δεκεμβρίου 2009



Συγχαρητήρια στο Match Money για τις εξαιρετικές του βαθμολογίες.

Είναι ταυτόχρονα και ενημερωτικές, έχουν όμως και μια δόση πρόβλεψης του μέλλοντος. Μέσα στη μόδα η καλή εφημερίδα που φαίνεται ότι παρακολουθεί μετά μανίας τον Γιούρι Γκέλερ!

Που λέτε, στο Match Money, μάλλον θα προβλέπουν ότι στην Σαουθάμπτον της Α Αγγλίας και την Σαλισμπέρι της Κόνφερενς θα δώσουν πίσω τους βαθμούς που τους αφαίρεσαν το καλοκαίρι, όχι όμως και στην Τσέστερ επίσης της Κόνφερενς.

Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια γκάφα στις βαθμολογίες. Να είστε σίγουροι πάντως πως ο κόσμος δεν γελάει με τέτοιες γκάφες... Σιχτιρίζει. Και επίσης σας γυρνάει την πλάτη.

Καλό σας μήνα και καλά μυαλά!

buzz it!