10 Νοεμβρίου 2009

Μια ντουζίνα απ' όλα


«Μια ντουζίνα γκολ θα βάλει η Ρεάλ», η πρόβλεψη του Πανούλη του τροφαντού στον Βασιλιά του στοιχήματος.

"Με το που τελείωσε το παιχνίδι είπα: αυτό το ματς όπου το βρω θα βάλω τα ρέστα μου στα πολλά τέρματα και επειδή μπορεί να μην πληρώνει θα πάω στα 4-6 γκολ ή στο 7 plus. Επίσης, καλό είναι και το ποντάρισμα σε σκορ από 4-0 έως 7-0."

Δεν πας ρε Πανούλη τώρα να φας μια ντουζίνα πιτόγυρα απ' όλα για να στανιάρεις;

Γιατί εμείς ογκόσαμε από τα κέρδη βάζοντας τα ρέστα μας κιόλας...


buzz it!

Πήξαμε στους Μπαρμπούτι Γκέλερ


Κάποτε είχαμε τον Αδέσμευτο Τύπο του Μήτση και τον Αδέσμευτο Τύπο του Ρίζου. Τώρα έχουμε τις «Προβλέψεις» στην Espresso και τις «Προβλέψεις» στον Ελεύθερο Τύπο!

Αυτές της Espresso βγαίνουν με τους δημοσιογράφους των παλιών «Προβλέψεων», αυτές στον Ελεύθερο Τύπο έκαναν ντεμπούτο σήμερα με σχεδόν καινούριο τιμ.


Στο Anti-bet δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι ο ορίτζιναλ και ποιος ο μαϊμού, ας τα βρουν μόνοι τους, που κάτι μας λέει ότι δεν θα τα βρουν και θα αρχίσουν τα πισώπλατα.
Εμείς κοιτάμε την ουσία και παίρνοντας τις σημερινές «Προβλέψεις» του Ελεύθερου Τύπου μας έφυγε η χαρά σε χρόνο DT.


Από τώρα θα τους κρίνουμε;
Ναι, από τώρα και ας είχαμε ένα πρώτο τεύχος που έκατσε πάνω σε νηστίσιμο κουπόνι. Ακόμα κι έτσι, ήταν πιο πολλά αυτά που δεν μας άρεσαν από εκείνα που μας άρεσαν.
Πολλά τα μεγάλα λόγια, κύριοι των νέων «Προβλέψεων». Θα σας θέλαμε πιο ταπεινούς. «Πάμε σαν άλλοτε» λέει το εξώφυλλο και μέσα βρίσκουμε κουβέντες όπως «βρήκαμε την ευκαιρία να σκεφτούμε πώς θα κάνουμε το περιοδικό ακόμα καλύτερο. Με λίγα λόγια τέλειο» ή «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» (αυτό ήταν και το σύνθημα των Προβλέψεων της Espresso!!!) ή «οι κόντρες τους (για Πανούργο, Συνετό και Φαντομά) θα αφήσουν εποχή» ή «Και θα δείτε ότι όσοι διαβάζετε το περιοδικό θα μπορείτε να ποντάρετε στο στοίχημα. Κι όταν ποντάρετε θα έχετε πάντα επιτυχίες». Τρέμουν στον ΟΠΑΠ και τους παράνομους, πυρετό ανεβάσανε!

Καταρχήν, ΜΕΓΑ πρόβλημα. Πού είναι οι καθαροί στοιχηματογραφιάδες, οι έμπειροι και περπατημένοι στο χώρο; Με τον Πουρουπουπού, τον Μένιο και τον Παλομπαρίνι θα βγάλετε τη σεζόν; Δεν πείθετε κανέναν κύριοι. Τρεις μεγαλοδημοσιογράφοι που τους βρίσκεις σε χίλιες δουλειές και που ποτέ δεν έχουν δείξει ότι γνωρίζουν από βέσπα... Αφήστε που ο Μένιος στο ντεμπούτο του μας είπε ότι «στο ποντάρισμα απαγορεύεται το συναίσθημα»! Άφωνοι μείναμε με τη σοφιστία του! Όπως και με το «το ποδόσφαιρο παίζεται 11 εναντίον 11, οπότε η κάθε ομάδα έχει τις δικές της πιθανότητες» που διαβάσαμε παρακάτω. Γειά χαρά ντάν και τα κουκιά μπαγλάμ!

Και πάμε και στο επόμενο, που είναι αυτογκόλ. Πολλές είναι οι ανυπόγραφες στήλες, με ψευδώνυμα δηλαδή. Και δεν έχουν και τίποτα να πουν.
«Η παράγκα του μπάρμπα Θωμά» θυμίζει μόνο κατ’ όνομα τον αντίστοιχο «Μπάρμπα Θωμά» του Match Money, με ένα κείμενο σήμερα ανασκόπηση του τι έχει γίνει στη διαιτησία, χωρίς να υπάρχει κάτι το αποκαλυπτικό ή καινούριο σε αυτό. Και τον Βαρούχα να ρωτάγατε, τα ίδια θα έλεγε.


Και αυτό «Το διαδίκτυο των τιμών» δεν σας μοιάζει με το «Η πυξίδα των τιμών»; Με το δημοσιογράφο να γράφει ότι «το αντικείμενό μας είναι να παρακολουθούμε και να καταγράφουμε την πιο σημαντική ίσως παράμετρο του στοιχήματος, η οποία δεν είναι άλλη από την κίνηση σε πραγματικούς χρόνους των αποδόσεων και των τζίρων που προσφέρονται στα κυριότερα ματς» μπλα μπλα μπλα.
Αυτό με τους «πραγματικούς χρόνους» δεν το πιάσαμε… Και πώς θα το κάνεις αυτό ρε μεγάλε όταν το περιοδικό θα κυκλοφορεί Τρίτη και Παρασκευή; Ο Χάρι Πότερ είσαι ή ο Μπαρμπούτι Γκέλερ; Πήξαμε στους μάγους! «Ο πανούργος», «ο συνετός» και «ο φαντομάς» είναι κάτι που αμέσως φέρνει στο μυαλό τους «πονηρό», «λογικό» και «φάντασμα», που είχαν οι παλιές «Προβλέψεις» και είναι τώρα και στην Espresso. Πρέπει να είχατε έμπνευση όταν το σκεφτήκατε... Απίστευτη έμπνευση χρειάζεται για τέτοια μεγάλη στήλη-τομή στα στοιχηματικά δρώμενα.

Όσο για το «η διαφορά μας από όλους είναι η ειδική σχέση που έχει δημιουργήσει τούτο το περιοδικό με τους αναγνώστες του. Η παραδοσιακή σχέση αγάπης μεταξύ μας που το έκανε απαραίτητο εργαλείο για το στοίχημα και το έβαλε στην καρδιά σας κάθε Τρίτη και Παρασκευή», αυτό κύριε Μανώλη Δράκο θα φανεί στο χειροκρότημα.

Γιατί αν δεν κάνουμε λάθος, οι αναγνώστες των παλιών «Προβλέψεων» αγοράζουν τώρα Espresso. Και οι γνωστοί δημοσιογράφοι εκεί γράφουν επίσης! Και δυστυχώς εσείς, για την ώρα τουλάχιστον, δεν τους δίνετε κάτι ξεχωριστό ή κάτι παραπάνω για να έρθουν σ' εσάς.

Μυρίσαμε το περιοδικό σας και δεν μας έμεινε καθόλου η μυρωδιά του στοιχήματος, και αυτό είναι πρόβλημα…

Κι εμείς δεν πέφτουμε έξω στις προβλέψεις μας.


buzz it!