27 Απριλίου 2009

Και πάρε 100% Δωρεάν στοίχημα!


Ο Παύλος Παπαδημητρίου, παρουσιαστής της "Αθλητικής Κυριακής", εκπομπής-θεσμού της κρατικής τηλεόρασης, που έχει στήριγμα-χορηγό τον ΟΠΑΠ, παραμένει ένα από πρόσωπα της διαφημιστικής καμπάνιας της ξένης εταιρίας στοιχημάτων Ladbrokes.

Ο εν λόγω δημοσιογράφος του κρατικού καναλιού, του οποίου ο μισθός βγαίνει από τον μόχθο όλων των ελλήνων φορολογούμενων, βρίσκεται στα banners της Ladbrokes σε διάφορες σελίδες στο ίντερνετ.

Μάλιστα κύριοι. To αν αυτό είναι κακό ή όχι, αυτό περιμένουμε να μας το πει η διοίκηση της ΕΡΤ, που στην προηγούμενη περίπτωση (ΕΔΩ) είχε σιωπήσει. Τώρα;

buzz it!

Προς Goal...

Εντάξει, ο ΟΠΑΠ δεν έβαλε Β' εθνική, δεν θα μπορούσατε όμως πέρα από ειδήσεις να βάλετε τις φόρμες στους πίνακες για τον κόσμο;

Καλύτερα ήταν με τα κενά; Και στην τελική, δεν διαφημίζετε ΟΠΑΠ ή κάνουμε λάθος; Τους εισαγόμενους διαφημίζετε.


Επίσης, Νορβηγία δεν υπάρχουν φόρμες και η Νορβηγία είναι στο κουπόνι, στο Μεξικό τα ίδια, στη Β και Γ Σκωτίας δεν υπάρχουν ειδήσεις και πίνακες με φόρμες. Το ρίξαμε στην οικονομία;

Να ξέρετε ότι ο κόσμος γκρίνιαξε.

Υ.γ.: Ωραία τα χώνετε στον ΟΠΑΠ, τις διαφορές στις τιμές από πρακτορείο σε πρακτορείο και την απουσία του Λεβαδειακός - Λάρισα από το κουπόνι του στοιχήματος. Είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει πολύ τους πράκτορες, "σημαδεμένους" ή μη. Αλλά είναι κι άλλα στη μέση, πολύ πιο βαθιά, που κι αυτά έχουν τραβήξει αρκετά, όπως αυτά

buzz it!

Το μπετό της Κάρντιφ


Μεσημέρι Κυριακής, μεταξύ τύρου και αχλαδιού, κάναμε στο πρακτορείο μια από αυτές τις βουτιές στις αναλύσεις και τους αναλυτές, που κάθε παίκτης πρέπει να κάνει. Κάτι σαν απολογισμό.

Απο τα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον το Κάρντιφ – Ιπσουιτς στο κουπόνι του Σαββάτου, που απέκτησε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον μετά την πρόσληψη του Ρόι Κιν από τους φιλοξενούμενους.

Φορέθηκε πολύ το βαθμολογικό ενδιαφέρον των γηπεδούχων και το βαθμολογικά αδιάφορο των φιλοξενούμενων, το 1,50 παίχτηκε από μαρίδα και μαριδάκι, δόθηκε και από πολλά σάιτς ως «σιγουράκι», μπετόν και τσιμεντόλιθος, οι πιο ψαγμένοι έκαναν πάσο στη σιγουράτζα ή πήγαν σε επιλογή της ΔΕ σε ζητούμενα, και για την ιστορία, το ματς έληξε 0-3, με το διπλό να πληρώνει 5,00 και τον πολύ κόσμο να τραβιέται ως τον κουβά και να «σιχτιρίζει» σήμερα στα πρακτορεία το αγγλικό ποδόσφαιρο (και τη Μπάρτσα για το άλλο ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ).

Ας δούμε πως αντιμετώπισαν το θέμα οι στοιχηματικές εφημερίδες και ορισμένες μεγάλες αθλητικές εφημερίδες στα ένθετά τους για το στοίχημα...

Active Bet της SportDay: Η είδηση υπάρχει στο στοιχηματικό ένθετο, είχε χτυπηθεί και στην εφημερίδα, χωρίς ωστόσο κάποια πρόβλεψη σημείου στις προτάσεις με τα γράμματα-ψείρες στα αριστερά των βαθμολογιών.

Daily Bet XL της GOAL: Κι εδώ η είδηση παίζει στη σωστή της διάσταση, ενώ έχει αποφευχθεί η πρόταση για το... μπετόν.

Στοίχημα: Η είδηση για απόλυση Μάγκιλτον και πρόσληψη Κιν στην Ιπσουιτς υπάρχει στη σελίδα 30, το ίδιο και στην ανάλυση του αγώνα, ο άσος φιγουράρει ως πρόβλεψη, ενώ δεν υπάρχει tipster που να περνά πρόβλεψη για το ματς. Από στατιστικά πάντως, τίγκα σε σημείο που να χάνεσαι.

12Χ Μπουκ: Ενα «ίσως» στη μεταστροφή κλίματος από τον γνωστό tipster Billάρα για το ψαγμένο σημείο. Παρότι δεν ήταν επιλογή, τουλάχιστον μας προειδοποιούσε. Γκέλα πάντως στις ειδήσεις, με τον Ρόι Κιν να αναφέρεται ως «ο προπονητής της νέας σεζόν», και το νέο εκτελεστικό διευθυντή να φέρεται ως ο άνθρωπος που θα κάτσει στον πάγκο. Οντως, αν καθόταν ένας τέτοιος στον πάγκο, το φαβορί δεν θα είχε πρόβλημα. Έχει αλλάξει η εφημερίδα τελευταία, πραγματικές οάσεις ο Billάρας και ο έμπειρος Αναστασίου, θέλει τομές όμως στις ειδήσεις των αγώνων.

Match Money: Σχεδόν δισέλιδο το θέμα με τον Κιν από τον έμπειρο αναλυτή των αγγλικών παιχνιδιών Νίκο Αγγελή, που δίνει μια πιο ψαγμένη διάσταση στην όλη ιστορία. Η είδηση του Κιν για τον πάγκο υπάρχει στην ενότητα των ειδήσεων, ενώ η «τρέλα» του Χ2 αναφέρεται στα tips της εφημερίδας.

Kingbet: Ο Μάγκιλτον απολύεται, νέος μεγάλος εκτελεστικός διευθυντής προσλαμβάνεται στην Ιπσουιτς, έρχεται κι ο Ρόι Κιν μια χαρά ο Ζευγαδέλλης έκανε τη δουλειά του στο άρθρο του για τους «Βασιλιάδες», χωρίς ωστόσο να μας εκπλήσσει η επιλογή του άσου. Άσος και από τον Guru L με ανάλυση για την κακή φόρμα των ομάδων, άσος και στις ειδήσεις και «η Κάρντιφ έχει ανάγκη τους βαθμούς» και «αξίζει ο άσος» του 1,50. Χρώμα έχει σαν εφημερίδα, της λείπει η παιδεία στο στοίχημα κι αυτό δεν βγαίνει παρά μόνο με μεταγραφές ουσίας.

Αν και δεν έχει κόψει πολλά χούγια η Active Bet, έχει ανέβει λιγάκι, ενώ περιμέναμε κάτι πιο ψαγμένο από τις παραδοσιακές στοιχηματικές εφημερίδες. Οταν δίνεις 2,30 ευρώ, περιμένεις να διαβάσεις καμιά είδηση πιο αναλυτική και τιπστεράδες που να ξεφεύγουν από τη λογική του «άσος Κουτουρού 1,40» και «διπλό Ρατατούη 1,65». Αυτά τα βγάζει και μόνος του ο κόσμος.

buzz it!

22 Απριλίου 2009

Ω, ρε που πάμε ρε...

Και λέγαμε δεν θα υπάρχει... καλύτερο από το "Bet Weekend" του Τηλεάστυ, τη γνωστή αγαπημένη, πολυχρονεμένη εκπομπή ενημέρωσης πρακτορείων, καφενείων, μεγαλοπαιχταράδων και λοιπών παραδείσιων πουλιών του στοιχήματος.

Μας διέψευσαν οι "Ταμειάνθρωποι" του Εγνατία. Εκπομπή με στυλ, μεράκι για στοιχηματικό κουβαδάκι. Πραγματικά πολύ-συλλεκτικοί οι συντελεστές, έχουν εμβαθύνει στο δύσκολο σπορ που λέγεται στοίχημα, έχουν ψηθεί στα μυστικά του και με παρισσεία και τόλμη, χωρίς εκπτώσεις και γιρλάντες, μας οδηγούν στο ταμείο. Τρέμε Τηλεάστυ







Υ.γ. Ω, ρε που πάμε ρε...

buzz it!

16 Απριλίου 2009

Ήμαρτον πια!

Μας το στείλατε και δεν γίνεται να μην το βάλουμε, έστω και με καθυστέρηση...

ΠΟΡΤΟ - ΑΜΑΔΟΡΑ

«....
η Αμαδόρα των πολλών οικονομικών προβλημάτων έχει προσκολλήσει στην Πόρτο για βοήθεια σε έμψυχο δυναμικό. Αυτή τη στιγμή στην ομάδα αγωνίζονται δύο παίκτες δανεικοί από την πρωταθλήτρια, ενώ τουλάχιστον ένας (Σιλβέστερ Βαρέλα) θα κάνει την αντίστροφή πορεία, δηλαδή θα πάει με μεταγραφή στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού μετά το πέρας του πρωταθλήματος. Ο Σισσόκο της Πόρτο, έπαιζε στην Αμαδόρα μέχρι το τέλος του Χειμώνα».

Σχόλιο αναγνώστη: O Sissokho epaize stin Setubal, eno den iparxei daneikos stin Amadora! imarton pia me to betonews

υγ. Τσιράκια κανενός δεν είμαστε. Στοίχημα παίζουμε, την πλάκα μας κάνουμε με το blog αυτό και όποια προσπάθεια παραπληροφόρησης -από τους αμέτρητους άσχετους που κυκλοφορούν- εντοπίζετε, εδώ είμαστε εμείς για να τους εκθέτουμε!

buzz it!

13 Απριλίου 2009

Ακόμη παίζουν...


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αστον Βίλα, αισίως, συμπλήρωσαν μια εβδομάδα εντός αγωνιστικών χώρων. Το σκορ 73 - 68, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να συνεχίζει με 8 παίκτες λόγω αποβολής του Κάρικ, τραυματισμού του Εβρά και εξάντλησης του Γκιγκς, που δεν κατάφερε να βγάλει το 26ο ημίχρονο. Με 9 παίκτες η Βίλα, αποχώρησε με οξυγόνο ο Κάριου, παραιτήθηκε ο Φρίντελ και την κάνει για Αμερική.

Επιστημονική φαντασία ή Παρόν της Κυριακής; Εύγε στο Παρόν της Κυριακής (12/04), που δεν πρόσεξε τον... τακτικότατο πελάτη, εύγε στη διαφημιστική (για το ωραίον της επιλογής... συμμάχου).

Και εσείς στον ΟΠΑΠ; Τι
θα κάνετε; Γαργάρες πάλι με τα λεφτά του κοσμάκη;

buzz it!