24 Φεβρουαρίου 2009

Καλό ταξίδι Ιππία...

buzz it!

19 Φεβρουαρίου 2009

Τα σώτα του 1,55













ΟλυμπιακόςΣεντ Ετιέν 1-3 και διασυρμός των στοιχηματικών εφημερίδων, που στα εξώφυλλά τους προεξοφλούσαν νίκη του Ολυμπιακού. «Εδώ είναι Πειραιάς» (χεστήκαμεν, εδώ είναι Λιτόχωρο) το Match Money, «Αρχίζει το μέτρημα» (του Νικοπολίδη;) η King Bet. Οι… έμπειροι του 12Χ το προχώρησαν ακόμα περισσότερο: «Αξίζει το ρίσκο στο 1,55» (βάλτε το σπίτι σας).


Μάλιστα, αξίζει το ρίσκο στο 1,55! Αυτό θα πει στοιχηματική κρίση, όχι αστεία. Τρελά λεφτά παίχτηκαν από την πιάτσα στον άσο του Θρύλου (ή μήπως Θρήνου;), κοσμάκης κλαίει από χτες, αλλά από Παρασκευή… περασμένα ξεχασμένα.


Και τα σώτα θα συνεχιστούν…

buzz it!

14 Φεβρουαρίου 2009

Αθάνατη ΝΕΤ


Γελοίοι, άχρηστοι, δημόσιοι υπάλληλοι.

"Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου όλοι θα βλέπουνε ΝΕΤ. Την Κυριακή η ΝΕΤ έχει Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Τελικός Κυπέλλου την Κυριακή στη ΝΕΤ".

Καραγκιόζηδες. Αυτό το τρέιλερ έπαιξε πριν τον αγώνα Ολυμπιακού - Άρη. Και ο κόσμος αναρωτιόταν αν όντως αύριο Κυριακή 15 Φεβρουαρίου παίζουν οι αιώνιοι. Φυσικά και δεν παίζουν.

Στη ΝΕΤ, στο Δημόσιο, όλα είναι πιθανά.

buzz it!

10 Φεβρουαρίου 2009

Η ώρα της δικαίωσης του ANTI-BET ARMY FACTION

H μετριοπάθεια σε όλο της το μεγαλείο. "Η καλύτερη", "οι καλύτεροι", "τα καλύτερα". Που να πουλήσει και κάνα-δυο χιλιάδες παραπάνω και να φτάσει το Στοίχημα ή το 12Χ.

Πάντως ο μακράν εκτός στοιχηματικού κλίματος, Χρήστος Σωτηρακόπουλος, επιβεβαίωσε τα όσα γράφουμε εδώ και μήνες... "με τις προβλέψεις, που θα μπορούσαν να είναι και πολύ καλύτερες... αλλά θα γίνουν καλύτερες" επιβεβαιώνει τα όσα πιστεύει ο κόσμος, οι πράκτορες, οι μεγαλοπαίκτες.

Η Kingbet διαθέτει ωραίο σουλούπι, χρώμα και καλούπι, αλλά οι στοιχηματάνθρωποί της υπολείπονται των τριών άλλων εφημερίδων.

Υ.γ.: Ο βασιλιάς έγινε "βασίλισσα" του στοιχήματος. Μια χαρά! Αντε... και ανθιπασπιστίνα



buzz it!

03 Φεβρουαρίου 2009

Μεταγραφάρες!


Χορτάσαμε παραμύθι και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Έγκυρες πληροφορίες, αποκλειστικά, μεταγραφές που τελικά μόνο στο Football Manager θα μπορούσαν να γίνουν.

Να 'ναι καλά το παλικάρι που μάζεψε ΕΔΩ συγκεντρωτικά όλους τους παιχταράδες που ντύθηκαν στα κόκκινα, τα πράσινα και τα κίτρινα.

Διαβάστε, γελάστε, μουτζώστε και... αγοράστε ξανά αύριο εφημερίδες.

buzz it!

01 Φεβρουαρίου 2009

Tέρμα τα κάρα...


Φόρμες με χρωματάκια για νίκες, ισοπαλίες και ήττες, επιπλέον στατιστικά για τους μερακλήδες στοιχηματατζήδες-στατιστικολόγους, ακολουθώντας πιστά τη λογική του Match Money στον τομέα, μια χαρά-μια ομορφιά, μας επιβεβαιώνει η Kingbet σ’ αυτό που φωνάζουμε: Ανεβαίνει το επίπεδο.

Αν είχε και καμια πιο σοβαρή είδηση σε κάποια σημαντικά πρωταθλήματα, ή αν έκοβε τους πέντε-έξι μυρωδιάδες «τιπστερς», τους... πανηγυρτζήδες, που τη ρίχνουν στα μάτια των σοβαρών παικτών και των πρακτόρων, τότε όλα θα ήταν καλύτερα...


Match Money και Kingbet έχουν άλλον αέρα, πάνε για «δίδυμο» που λέν’ και οι λάτρεις των ιπποδρομιών. Οι λοιποί απλά μένουν πίσω, κι όσο δεν ακολουθούν, θα μένουν κι άλλο. Αλλάζει το στοίχημα και οι απαιτήσεις των παικτών, τέρμα τα κάρα...


Υ.γ: Με ‘γεια και το site, δε χρειάζεται να το γεμίσετε με αερολόγους και στοιχηματατζήδες-γυρολόγους της οκάς.




buzz it!

Γατοϊστορίες


Το δούλεμα ψιλό γαζί από τη «Γάτα» συνεχίζεται (και ανταμείβεται με χαμηλές κυκλοφορίες). Πρωτοσέλιδο Σαββάτου 31/1: «ΔΩΣΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ! ΠΕΡΑΣΕ Η ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!».

Ψαρώσαμε κι εμείς, πήραμε την εφημερίδα για να δούμε πώς τα κατάφεραν (πάλι) οι μπαγάσες. Και τι να δούμε... Η «βασική πρόταση» ήταν το Σεβίλλη - Βαλένθια άσος... Ένα παιχνίδι (που ήρθε στο 90')!

Ναι, το να παίζεις ένα μόνο παιχνίδι και να το πιάνεις, επιτυχία είναι κι αυτό, λεφτάκια μπαίνουν στην τσέπη. Αλλά όχι και τέτοιο παραμύθι... «ΔΩΣΑΜΕ ΛΕΦΤΑ, ΠΕΡΑΣΕ Η ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ»...

buzz it!